molen
binnehof
Twizy
Huis Dever
Keukenhof Kasteel

Onze partner

Maak met de stoere Renault Twizy GPS audiotours langs de highlights van Zuid-Holland. De Renault Twizy is 100 % elektrisch en milieuvriendelijk voertuig voor 2 personen. Ervaar het gevoel van vrijheid door het unieke open en eigentijdse design. U voelt, ruikt en beleeft direct waar u rijdt! Een unieke ervaring met gegarandeerd aandacht onderweg. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Parkeren

Maak een mooie tour

De GPS audiotours brengen u langs de mooiste plekken die Zuid-Holland rijk is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Duin en kustlijn, de Bollenstreek, de Kaag met haar prachtige polders en windmolens en het Groene Hart. De GPS audiotours kunt u boeken voor de ochtend, middag of avond. 

Op pad met een GPS

Met de GPS tours kunt u het oer-Hollandse landschap ontdekken. Alle voertuigen hebben een GPS met gedetailleerde kaarten aan boord. De GPS leidt u langs de route. 

De tours

Tulpen velden tour: de tulpenvelden spreken tot de verbeelding. Tijdens de tour ervaart u de schoonheid intens en begeeft u zich buiten de gebaande paden en tourbus routes.

Duin & strand tour: de tour laat u alle hotspots zien in Noordwijk en omgeving.

Polder & windmolen tour: ervaar het typische Hollandse landschap tijdens de tour.

Historie & kastelen tour: ontdek de kastelen in de regio tijdens deze tour. 

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit