Challenge door de Ardenne
Bekijk Dinant vanuit de lucht
Bezoek de stad Dinant
Dinant Challenge

3-daagse reis Ardennen met challenge, lunch aan de rivier en kajak tocht

Vertrek samen met uw team naar de Ardennen en beleef een reis om niet te vergeten! Mountainbiken door het dal van Lesse, kajakken langs de watervallen en een High Ropes parcours op grote hoogte. Ontdek de prachtige stad Dinant en beleef de avontuurlijke Ardennen. De activiteiten en heerlijke maaltijden zorgen ervoor dat u dichter tot elkaar komt en samen een onvergetelijke ervaring beleeft!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Parkeren
Fietsverhuur

Een spectaculaire ervaring in het hart van de Ardennen!

Vetrek samen met uw team naar de Ardennen en beleef een reis om niet te vergeten! Mountainbiken door het dal van Lesse, kajakken langs de watervallen en een High Ropes parcours op grote hoogte. Ontdek de prachtige stad Dinant en beleef de avontuurlijke Ardennen. De activiteiten en heerlijke maaltijden zorgen ervoor dat u dichter tot elkaar komt en samen een onvergetelijke ervaring beleeft!

Programma Dag 1

Bij aankomst worden jullie ontvangen in het hotel in de prachtige omgeving van Dinant. Kies ervoor om jullie reis te starten met een unieke vrijdagmiddagborrel op het terras van het hotel, met prachtig uitzicht over de rivier de Maas. Nadat jullie zijn ingecheckt staat jullie een heerlijk driegangen diner te wachten, het perfecte begin van jullie driedaags avontuur in de Ardennen!

Programma Dag 2

Jullie beginnen de dag met een goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel. Na het ontbijt maken jullie je klaar voor een unieke Mountainbike tocht door het dal van Lesse. De Lage Lesse is een magische plek, waar jullie onder begeleiding van een professionele gids via een sportief parcours vol obstakels gaan mountainbiken. Er zijn verschillende circuits beschikbaar waardoor de routes voor elke niveau mogelijk zijn. Of je nou beginnend bent of juist gevorderd, mountainbiken door de Ardennen is een unieke ervaring om niet snel te vergeten! Voordat jullie doorgaan naar de volgende activiteit, zullen jullie eerst gezamenlijk langs de rivier jullie lunch opeten. Een uitstekend moment om alvast de ervaringen van de ochtend met elkaar te delen. Na de lunch stappen jullie aan boord van jullie eigen kano. Volg de slingerende rivier die zich een weg zoekt door een gevarieerd landschap omringd met middeleeuwse kastelen, een natuurpark, uitstekende rotsen, prehistorische spelonken en niet te vergeten; twee watervallen! Jullie eindigen de kajaktocht aan het einde van de Lesse afdaling. Hier vertrekken jullie naar een gezellige brasserie waar jullie zullen genieten van een goed verzorgd BBQ-buffet. Na het barbecuebuffet kunnen jullie ervoor kiezen om uit te rusten of om de sterke verhalen uit te wisselen aan de gezellige bar in het hotel.

Programma Dag 3

Op de laatste dag van dit arrangement beginnen jullie de dag weer met een heerlijk ontbijtbuffet in het hotel. Na het ontbijt staat er een bijzondere ervaring op het programma: de Ardennen Challenge! Onder begeleiding van deskundige instructeurs beginnen jullie op 4 kleine apenbruggen waarna jullie een luchtparcours van 50 meter lang volgen, midden door de natuurlijke omgeving van de Ardennen! Vervolgens gaan jullie verder de hoogte in, op de hoogste en langste brug van België, op 55 meter hoogte! Tot slot glijden jullie van de kabelbaan weer naar beneden, een unieke en spectaculaire ervaring! Voor de liefhebbers kan de challenge worden afgesloten met een ondergrondparcours met obstakels in volledige duisternis. Jullie sluiten het programma af met een gezamenlijke lunch, het perfecte einde voor deze driedaagse!

Personaliseer uw programma met een van onze unieke activiteiten:

 • Ontvangst met een borrel bij aankomst: Begin uw reis goed met een gezamenlijk borrel op het terras van het hotel, met prachtig uitzicht over de Maas. Er is tijd voor kennismaken en verbinding onder het genot van een drankje, het ultieme begin van uw reis!
 • Bierbrouwerij Leffe: Ontdek het verhaal achter Leffe in deze bijzondere brouwerij. Een verhaal dat al uw zintuigen zal prikkelen via interactieve ervaringen, touchscreens en natuurlijk, proeven. Deze ervaring in het hartje van Dinant biedt u niet alleen een indrukwekkend uitzicht over de Maasvallei, maar laat u ook kennismaken met het rijke karakter en de diepe wortels van dit uitzonderlijke abdijbier.
 • Rondvaart over de Maas: De tocht Dinant-Freÿr is de gelegenheid om door de sluis van Anseremme geschut te worden, waardoor de boot een verval van 2,40 meter kan overbruggen en toegang krijgt tot het wildste riviervlak van de Hoge Maas. Op de oevers bewonder u de oude Priorij, de steile en groene hellingen, maar vooral het beroemde kasteel van Freÿr met zijn Franse tuinen, evenals de rotsen van Freÿr, het grootste klimmassief van België. Tijdens de tocht krijgt u informatie via audiocommentaar in het Frans, Nederlands, Engels en Duits. Deze rondvaart vindt plaats aan boord van een boot die is uitgerust met een bar, een panoramische lounge en twee buitenterrassen. Altijd een goed moment van plezier en ontspanning.
 • De Citadel van Dinant: Vertrek met de kabelbaan naar het hoogtepunt van Dinant: De Citadel. De Citadel is gebouwd vlak bij een rots, vlak bij het stadscentrum, 100 meter hoger dan het wateroppervlak van de Maas. In de citadel is sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog een historisch- en wapenmuseum gevestigd. Het is te bereiken met een kabelbaan waarbij u een prachtig uitzicht heeft over de omgeving.
 • Exclusieve feestavond met DJ: Wat is er mooier dan onder het genot van een drankje en met begeleiding van een live DJ te proosten op een geslaagd teamuitje! Tijdens deze feestavond is er een exclusieve ruimte afgehuurd voor u en uw team, in de bekendste bierbrouwerij van Brugge. Een uniek locatie waarbij er van alles mogelijk is! Heeft u een specifiek thema? Of is de reis georganiseerd ter ere van een bijzondere gelegenheid? Dan kunnen wij dit zeker meenemen in de organisatie van het event. Laat uzelf ontzorgen tijdens deze volledig verzorgde avond en geniet van dit onvergetelijke feest!
 • Escape Challenge Ardennen: Verken Dinant doormiddel van samenwerking, creativiteit en vooral plezier! Escape Challenge Dinant is een interactief stadsspel waarmee de deelnemers op een leuke en boeiende manier de prachtige stad kunnen bezichtigen. Het spel is ontworpen om in teams te spelen en gaat om het voltooien van verschillende uitdagingen en het opvolgen van aanwijzingen terwijl u door de stad navigeert. Wie weet de meeste punten te behalen en er van door te gaan met de winst?!
 • VR Moord Game: Bevind uzelf in de wereld van Cluedo met deze spannende VR Game. Tijdens dit spel gaan jullie samen een moord oplossen en de dader opsporen. Met behulp van de VR bril gaan jullie opzoek naar het slachtoffer, het moordwapen, plaats van delict en natuurlijk de dader! De VR Escape Game kan georganiseerd worden op verschillende locaties in de stad.
 • Aftermovie van uw reis: Vergroot de impact van uw reis met een aftermovie! Hoe gaaf zou het zijn als jullie op elk moment terug kunnen kijken op jullie geslaagde reis! Een videograaf vergezeld jullie tijdens de reis en maakt prachtige opnamen van jullie gezelschap tijdens de verschillende activiteiten. Deze aftermovie kan compleet aangepast worden aan uw huisstijl, een blijvende herinnering!

Accommodaties

Tijdens dit arrangement verblijven jullie in een unieke klooster accommodatie! De comfortabele hotelkamers in dit bijzondere gebouw maken uw reis naar de Ardennen compleet. De accommodatie beschikt over een heerlijk terras dat uitkijkt over de Maas, de uistekende plek om te genieten met uw team!

Of u nou graag voor een gezellige groepsaccommodatie gaat of liever voor luxe tweepersoonskamers, wij hebben de beschikking over verschillende prachtige overnachtingsaccommodaties met voor elk wat wils. Wij bieden in onze arrangementen de speciaal geselecteerde accommodaties aan die hun diensten in de afgelopen jaren hebben bewezen. Maar wij kunnen ook aan de hand van jullie wensen een overnachtingsaccommodatie op maat verzorgen.

Onze hotels zijn in verschillende prijscategorieën beschikbaar. Echter heeft de gekozen datum wel invloed op het prijsaanbod. Wanneer u kiest voor een overnachting op een doordeweekse dag, zal dit voordeliger uitvallen dan wanneer u interesse heeft in een weekend overnachting. Ook maken sommige hotels onderscheid in een tweedaags- of driedaags arrangement. Samen met u vergelijken wij uw wensen met het beschikbare aanbod en kiezen we de beste optie voor uw gezelschap.

Bij dit arrangement inbegrepen:

 • Voorbereiding & organisatie
 • Deskundige instructeurs
 • Reisbegeleiding ter plaatse
 • Ontvangst met driegangen diner
 • Mountainbike tocht onder begeleiding van een instructeur
 • Gezamenlijke lunch aan de rivier
 • Kajak tocht
 • BBQ Buffet
 • Ardennen Challenge met beschreven onderdelen
 • Overnachting 2x in een vier sterren hotel op basis van tweepersoonskamers
 • 2x Uitgebreid ontbijtbuffet

Groepstarieven:

Vanaf 25 personen € 545,- per persoon exclusief btw
Vanaf 50 personen € 515,- per persoon exclusief btw
Vanaf 100 personen € 475,- per persoon exclusief btw

De prijs van deze 3-daagse reis naar de Ardennen met challenge, lunch aan de rivier en kajak tocht is geldig tot en met 31 december 2024.

Onze partner

Groepsreizen & Incentives

Dit bedrijf organiseert al meer dan 15 jaar groepsreizen door Europa. Wij nemen door organisatie volledig uit handen, zodat u als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren een en meerdaagse reizen in binnen en buitenland. Het programma kunt u volledig aanpassen aan uw wensen.

Faciliteiten

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verlijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Ligging

Het vertrekpunt kunnen we in overleg bepalen. Door het hele land hebben we diverse samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven en zelfs door Europa met vele vliegtuigmaatschappijen. Ook tijdens het vervoer proberen wij tijdens de reis altijd een begeleider van het bedrijf met u mee te laten gaan.

Omgeving

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.

Omgeving

Belgie

Genieten in Belgie van mooie kleinschalige hotels, gastvrijheid en heerlijk culinair genieten. Dat vindt u in ons aanbod met golfweekendjes, fietstrips en groepsuitjes.

Dinant

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit