Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

den bosch nacht

Bedrijfsuitje in Den Bosch - Walking Dinner Den Bosch

Den Bosch 159 verkocht

Een culinair bedrijfsuitje in het centrum van Den Bosch. Samen met uw groep gaat u genieten van 3 heerlijke gerechten in 3 verschillende restaurants. Met recht een lopend buffet!

crazy

Crazy 88 Breda - geweldig bedrijfsuitje in Brabant

Breda 10 verkocht

U wordt in het centrum van Breda op pad gestuurd met 10 belachelijke, hilarische en waanzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de videocamera.

crazy

Hilarisch bedrijfsuitje in Noord-Brabant - Crazy 88 in Den Bosch

Den Bosch

Voor een hilarisch bedrijfsuitje in Den Bosch is de Crazy 88 een aanrader. Verdien een euro als straatartiest, doe midden op het Plein allemaal tegelijk een gechoreografeerde dans. Voorbeelden van opdrachten die u moet gaan doen.

Nieuwe Serre

Niemand Bobt Teamuitje- door Den Bosch met overnachting

Den Bosch 117 verkocht

Een leuk idee voor een teamuitje in Den Bosch. In geen enkele stad vindt u zo veel gezellige kroegen, barretjes en eetgelegenheden als in Den Bosch. En niemand hoeft te rijden, want u blijft lekker slapen in het hart van de stad.

Vergaderen nabij Nijmegen

Vergaderen met Escape Break in Mill - Onderbreek uw meeting met een activiteit

Mill

Combineer uw meeting met een Escape Room. Gelegen op eigen locatie waardoor je na de break direct, met nieuwe energie, verder kunt met de bijeenkomst.

Vr Game

Teambuilding weekend Breda-Escape Games en Bourgondisch genieten

Breda

Geniet met uw gezelschap van een onbezorgd bedrijfsweekend in deze mooie stad! Ontdek Breda en leer elkaar beter kennen aan de hand van spannende Escape Games. U overnacht in een mooi hotel is het centrum en een drie gangen diner wordt voor u verzorgd.

Binnenstad

Bedrijfsweekendje Den Bosch-met uitdagende City Challenge en Workshop Bossche bol maken

's-Hertogenbosch

Ontdek Den Bosch en leer elkaar beter kennen aan de hand van leuke en uitdagende groepsactiviteiten en geniet met uw gezelschap van een onbezorgd personeelsweekend in deze gezellige stad! U overnacht in een mooi hotel is het centrum en een drie gangen diner wordt voor u verzorgd.

feestje op de maas

4 Uur durende groepsrondvaart - Feestje op de Maas

Heusden

Jouw feestje op een boot op de Maas? Vaar langs de mooiste landschappen met een biertje, wijntje of frisje in je hand. Kom onbezonnen feest vieren zonder rekening te houden met de buren. Samen met uw gezelschap beleeft u een heerlijke dag/avond op het water vanuit Heusden.

fout feestje op de maas

Super groepsuitje op het water - Fout Feestje op de Maas met een 4 uur durende rondvaart

Heusden

Een fout feestje op de Maas, en niet zomaar één. Een unieke ervaring met gastheer en entertainer Johnny. Een avond met foute muziek, foute outfits en de lekkerste hapjes. Ons motto? Hoe fouter, hoe beter! We toveren ons schip om tot een decor zoals je het nog nooit heb gezien inclusief discobal en lichtshow. We ontzorgen jou en jouw gasten volledig voor een onvergetelijke avond!

skihut op de maas

Super groepsuitje Skihut op de Maas - Themafeest met Rondvaart vanuit Heusden

Heusden

Trek je tiroler outfit maar uit de kast want we toveren onze boot om tot echte skihut! Geen skihut op de berg, maar een skihut op de boot. Je wordt ontvangen op de steiger bij een mooi open vuur, onder het genot van een goed glas glühwein. Binnen staat er een uitgebreid buffet voor je klaar! Beleef tijdens deze 4 uur durende vaart op top tijd met jouw vrienden en/of familie.

discoparty

Op en top genieten met de 70's Discoparty rondvaart op de Maas - Groepsuitje op het water

Heusden

Ga een avondje terug in de tijd met onze 70's Disco Party! Wie wilt dat nu niet? Met je vrienden, familie of collega’s genieten van de beste hits uit de jaren 70. Na deze avond heb jij gegarandeerd de Disco Fever weer helemaal te pakken. De boot wordt omgetoverd tot een ware discotheek inclusief lichteffecten en spiegelbollen! En er staat een heerlijk buffet op het menu.

11 Uitstapjes

Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2023 Zakelijk uit