dinnershow
dinnershow
dinnershow
dinnershow
dinnershow

Onze partner

Hoogwaardig theater met Zang, Dans, Humor, Illusie, Speciale effecten, licht- en videoprojecties en het verrassende Gala diner doen u belanden in een andere dimensie. Door de combinatie van de perfecte show, het Gala diner en de persoonlijke service van onze medewerkers voelen u en uw gasten zich op deze avond zelf een ster.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Receptie
Parkeren

Locatie

Studio Gala is een exclusieve locatie voor uw evenement. Wij organiseren bedrijfs- en privé feesten met maar één doel, een blijvende herinnering. Verrassend, inspirerend, anders. Want standaard kan altijd nog.

Catering

De catering verzorging concentreert zich op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van eten, drinken en stijlvolle aankleding op maat.

Al vanaf 2 personen te boeken

Voor een groot of kleinschalige evenement staan wij met ons professionele team voor u klaar. Of u 1, 100 of 1000 gasten krijgt, wij geven u altijd dezelfde persoonlijke en professionele aanpak. De afstemming voorafgaand, tijdens en achteraf, is intensief, constructief en staat garant voor kwaliteit.

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit