Zaal Bleriot
Auditorium Lindbergh
Zaal Southern
Hotelkamer
Hotel

Onze partner

De uitstekende banquet- en vergaderfaciliteiten van het hotel bestaan uit maar liefst 42 zalen en board rooms variërend in grootte. Privé kantoren zijn voor 1 op 1 meetings beschikbaar. Overweegt u een evenement, dan is onze multifunctionele evenementenhal van 900 m² hiervoor perfect geschikt. Hier kunnen wij tot 750 gasten ontvangen. Het uitzicht vanuit ons Auditorium met 152 bioscoopstoelen op deze evenementenhal is grandioos. Voor speciale gelegenheden bieden wij een Brainstorm room, een Feng Shui ge-stylde Asian board room en een Kick-off room. Geen tijd om te reizen? Wij bieden ook video conferencing.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Fitness
Familiekamers
Elektrische fietsen
Lift
Mindervalide kamers
Oplaadpunt
Fietsverhuur
3-Persoonskamers
Babybedjes
Huisdieren niet toegestaan

Rooftop terras of Sportsbar

Uw meeting kunt u afsluiten in onze Rooftop Winebar met verwarmd terras of geeft u liever de voorkeur aan onze Sportsbar met maar liefst 18 televisieschermen?

Parkeren

Wij bieden tevens 479 inpandige parkeerplaatsen en 4 parkeerboxen. Alles onder 1 dak!

Ontzorgen alsof u businessclass vliegt

Van boeking tot het vervolgtraject, net zoals bij het vliegen in businessclass staat een hoger service niveau, goed eten, flexibiliteit en ruimte bij Fletcher Hotels garant. Wij staan voor u klaar.

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit