ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

2-daags Teamweekend in een paviljoen hotel op de Veluwe

Tijd voor een gezellig teamweekend? Wij bieden een op en top teamuitje aan op de Veluwe. Kies je voor een actief uitje of juist voor een gezellige kroegentocht. Bij ons kan het allemaal!

vanaf € 125,- p.p.
Restaurant
Restaurant
Omgeving
Hotel
Hotelkamer
Lounge
Restaurant
Survival
Quadrijden
Survival
Restaurant
Restaurant
Serre
Standaard Hotelkamer

Teamweekend op de Veluwe

Tijd voor een gezellig teamweekend? Wij bieden een op en top teamuitje aan op de Veluwe. Kies je voor een actief uitje of juist voor een gezellige kroegentocht. Bij ons kan het allemaal!

Het hotel

Relaxen op de Veluwe. Bij ons word je wakker met het getjilp van de vogels. Ons hotel is een paviljoen hotel. Dit betekent dat ons hotel bestaat uit meerdere gebouwen. Zo loop je door de bostuin naar het hoofdgebouw voor je ontbijt, of wandel je langs het zwembad naar onze sauna.


Bij ons slaap je in rust. Met fluitende vogels als je wakker wordt. Alle 91 kamers zijn daarom een goede keuze. Je zoekt een accommodatie voor een grote groep? Onze Villa (15 personen) kan jouw eigen villa zijn voor een weekend of Mid-week. Zeker weten dat jouw groep aangenaam verrast is!

Culinair genieten

In ons restaurant de Veluwse Huyskamer lunch of dineer je met het gevoel van de voormalige boerderij. De oude balken, gerestaureerde staldeuren en ramen geven een warme en huiselijke sfeer tijdens jouw diner. Wij serveren gerechten met zoveel mogelijk producten uit de directe omgeving.

Na het diner borrel je gezellig na bij de open haard in onze Hooibergbar. Klaar met jouw wandeling? Drink een biertje van de tap met vrienden of familie. Met mooi weer zit je lekker op ons terras.

088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij dit 2 daags teamuitje is inbegrepen

  •  Overnachting in een standaard kamer
  •  Ontbijtbuffet
  •  Apollo Burger
  •  2 uur drankarrangement ( Binnenlands gedestilleerd) 
  •  Gebruik van Fitness en buitenzwembad
  •  Keuze uit 2 programma’s:

Programma 1:
Gemotoriseerde activiteit ( Powerturnen, quad rijden of 4 x 4 rijden)
Challenge parcour
Lasergame


Programma 2 :
Avond GPS Kroegentocht door Harderwijk
Shuttleservice tot einde programma.


Prijs: €125,00 per persoon op basis van minimaal 8 personen


Minder personen prijs op aanvraag
Prijs is exclusief toeristenbelasting
Upgrade naar een Deluxe Kamer € 10 per kamer per nacht.


De prijs van dit teamweekend is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

RestaurantOmgevingHotelHotelkamerLoungeRestaurantSurvivalQuadrijdenSurvivalRestaurantRestaurantSerreStandaard Hotelkamer

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Ons hotel is gelegen aan de grens van de veluwe en op 5 minuten afstand van het Veluwe meer. Een rustig gelegen 4-sterren hotel waar mensen zich al snel thuisvoelen.

Hotelkamers

Onze 91 sfeervolle kamers zijn via de overkapte paden door onze tuin gemakkelijk te bereiken.De kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, internetverbinding, televisie, radio, telefoon en Pay-tv.

Restaurant en Bar

De ontbijtzaal is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 07.30 uur - 10.00 uur en in het weekend tussen 08.00 uur - 10.30 uur. Tussen 12.00 uur en 15.00 uur bieden wij u de mogelijkheid om iets te gebruiken van de kleine kaart in onze serre of op het terras. Tussen 18.00 uur en 21.00 uur kunt u aan tafel voor een overheerlijk diner. Het menu wordt dagelijks aangegeven bij de receptie.

Faciliteiten

Een prachttuin, openlucht zwembad, tennis- en squashbaan, tegen betaling kunt u gebruik maken van de sauna, solarium, fitnessruimte en biljartkamer. In het hoofdgebouw vindt u onze receptie, een warm restaurant, de bruisende bar en een sfeervolle zonnige serre. Ook kunt u bij ons fietsen huren.

Toeristische informatie

foto