ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

4 Uur Vergaderen aan Zee

4 Uur vergaderen aan de Zeeuwse kust in Burg-Haamstede. Ruimte, daglicht, goede stoelen, draadloos internet en uitstekende presentatiemogelijkheden vormen de standaard uitrusting van alle vergaderruimtes.

vanaf € 45,- p.p.
Er zijn 3 reviews gegeven. 9.7
Grand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede Zeeland
Grand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede Zeeland
Grand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede Zeeland
Grand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede Zeeland
vergaderzaal
vergaderzaal
vergaderzaal
vooraanzicht

4 uur vergaderen in Zeeland

4 Uur vergaderen aan de Zeeuwse kust. Ruimte, daglicht, goede stoelen, draadloos internet en uitstekende presentatiemogelijkheden (zoals flip-overs, white boards en Smart TV's) vormen de standaard uitrusting van alle vergaderruimtes.

Vergaderlocatie in Zeeland

Bent u toe aan een nieuwe en inspirerende locatie om een afspraak te maken voor een zakelijke afspraak? Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van de lounge, het Grand Café en een vergadertafel als gratis flexplek en/of vergaderplek! Dat betekent gratis inspiratie, gratis WiFi en gratis parkeren!

Zalen

Daar wij voldoen aan de hoogste kwalificatie voor vergaderaccommodaties bieden wij u een 2-tal boardrooms waar de hoge mate van comfort en privacy bijdraagt aan het succes van uw zakelijke meeting of ontmoeting. Met veel licht en een prachtig uitzicht op de voortuin biedt ook uw boardroom de weidsheid van het Zeeuwse land.
Uiteraard is uw boardroom ingericht met comfortabele stoelen aan een grote ovale tafel. Grenzend aan de boardrooms bevinden zich de openbare ‘break-out ruimtes’ en het zonneterras die u de mogelijkheid bieden om uw breaks een maximaal effect te geven.

Daarnaast beschikken wij over vier ruime vergaderzalen die in elke gewenste opstelling gezet kunnen worden. Tevens kunnen de zalen worden uitgebreid naar één grote ruimte met een capaciteit van ca. 250 personen.

088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit 4-uurs vergaderarrangement aan zee is inclusief

 •  Ontvangst met koffie/thee
 •  Naamkaartjes
 •  Vers (hand)fruit in de vergaderzaal
 •  Smart TV
 •  Notitieblok
 •  Schrijfmateriaal
 •  Naamkaartjes
 •  Flip-over met stiften en papier
 •  Koffie, thee en ijswater gedurende de bijeenkomst
 •  Wi-fi
 •  Minibar aanwezig
 •  1 Dagdeel zaalhuur

Prijs: € 45,- p.p.

De prijs van dit 4-uurs vergaderarrangement aan zee is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Grand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede ZeelandGrand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede ZeelandGrand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede Zeelandvergaderzaalvergaderzaalvergaderzaalvooraanzicht
9.7/10
beoordeling
9.7 op 10
Beoordeling gebaseerd op 3 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 10
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
18-08-2015 16:20

Leuke extra's zoals fruit in de zaal, ook een leuk uitzicht vanaf het zonneterras.

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
18-08-2015 16:19

Goed geregeld. Mooie vergaderzaal. Dichtbij het bos , maar ook bij het strand.

gebruiker 10
M. van der Meer
gebruiker Aanbevolen
18-08-2015 16:19

We hadden maar een korte meeting, alles was perfect geregeld.

Over Onze partner

Algemeen

Dit prachtig gelegen 4-sterren hotel geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis! Hier komen gasten niet zomaar vergaderen, dineren of overnachten. Ze worden in de watten gelegd met eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de art nouveau. Werk en ontspanning laten zich in dit fantastische hotel, met 133 suites en 3 appartementen uitstekend combineren.

Faciliteiten

Binnen biedt het Grand Hotel 134 suites en 3 appartementen - elk met een eigen sfeer - 8 vergaderzalen, waarvan 2 boardrooms, voorzien van moderne apparatuur, een goed restaurant en diverse wellnessfaciliteiten. Een bijzonder rustpunt vormt de open binnentuin. Bij ons komt u als gast niet zomaar vergaderen, dineren of overnachten. U wordt in de watten gelegd met (h)eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de Art Nouveau.

Ligging

Dit Grand Hotel heeft alle ingrediënten binnen handbereik om nog een dagje te blijven of eens terug te komen, op nog geen 50 minuten rijden vanaf Rotterdam / Gent / Breda.

Grenzeloos genieten

Een plek waar je (weer) jezelf kunt zijn en waar je (opr)echt kunt genieten! Verder naar buiten lonken ruimte, rust en vrijheid in (een omgeving van) nationale parken, duinen, golfbanen en maneges, kilometers strand en sprookjesachtige dorpsgezichten. Werk en ontspanning laten zich hier uitstekend combineren. Wissel workshops af met een wellnessmoment of woon een congres bij terwijl uw gezin Schouwen-Duiveland verkent.

Toeristische informatie

" Leuke extra's zoals fruit in de zaal, ook een leuk uitzicht vanaf het zonneterras. "

Anoniem 18-08-2015 16:20

Uw laatst bekeken arrangementen
foto