ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Bedrijfsuitje in Den Bosch - City Challenge in Brabant

Ga de uitdaging met elkaar aan tijdens deze activiteit vol leuke teambuilding opdrachten in hartje van de stad Den Bosch!

vanaf € 20,- p.p.
Stad Unique Den Bosch
Stad Unique Den Bosch
Stad Unique Den Bosch
Stad Unique Den Bosch
Stad Unique Den Bosch

Dag vol spanning en Uitdaging

Ga de uitdaging met elkaar aan tijdens deze activiteit vol leuke teambuilding opdrachten in hartje stad! Met verrassende doe- en denkopdrachten die betrekking hebben op de stad, zijn letters te verdienen. Deze letters vormen uiteindelijk de sleutel tot de overwinning.

Het spel

De teams gaan onder andere een tangram leggen, een (denkbeeldig) mijnenveld oversteken, een raadsel oplossen en een Sudoku puzzel maken. Tijd speelt hierbij een belangrijke rol. Zo heeft ieder team 15 minuten om zich te verplaatsen via unieke tracks en vervolgens 15 minuten voor het vervullen van de opdrachten. Zelfs op het laatste moment zijn er door middel van een spannend eindspel nog extra letters te verdienen.

Wat is uw strategie?

Vormen uw letters uiteindelijk het woord met de meeste punten? Er is vast wel een woord feut of Scrabbelaar in uw midden die een mooi woord kan bedenken! Dit moet echter wel een bestaand woord zijn want anders wordt het misschien afgekeurd… en kost dit u de overwinning!

088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit bedrijfsuitje in Den Bosch is inclusief

  •  begeleiding en instructie
  •  gebruikmaking van alle materialen
  •  Drankje bij aanvang en afloop
  •  Prijsje voor het winnende team

Prijzen zijn exclusief BTW en € 15 reserveringskosten:


  •  € 30,00 p.p. bij 15 t/m 20 personen
  •  € 25,00 p.p. bij 21 t/m 59 personen
  •  € 22,50 p.p. bij 60 t/m 120 personen
  •  € 20,00 p.p. bij vanaf 121 pesonen

De prijs van dit spannende teamspel in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Stad Unique Den BoschStad Unique Den BoschStad Unique Den BoschStad Unique Den Bosch

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch. Reis af naar Noord-Brabant en ontdek Den Bosch op verschillende manieren. Wilt u een weekendje weg, met een groep iets actiefs doen of juist een rustig avondje uit waarbij iedereen gezellig kan bijkletsen? In Den Bosch is er van alles mogelijk! Maak een rondvaart door de grachten, ga mee met een gids die u van alles laat zien, speel een stadsspel met vrienden of ga gezellig shoppen met vriendinnen inclusief een nachtje weg. Den Bosch is zo veelzijdig, dat moet u met eigen ogen zien!

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

Toeristische informatie

foto