utrecht
rat
muziek
groep

Dagarrangement Wie is de Rat in Utrecht

“Wie is de rat” is het broertje van het bekende tv-programma “Wie is de mol” maar is toch ook weer heel anders. Nieuwschierig? bekijk nu dit geweldige bedrijfsuitje.

Bij dit arrangement is inbegrepen:

 • Lunch
 • Het spel wie is de Rat
 • Oudhollandse smartlappen zingen
 • Prijs: € 57,50 p.p. exclusief BTW. Tijdsduur: 5,5 uur Minimum aantal personen: 10 Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

  Parkeren

  12.30 - 13.30 Lunch

  Dit arrangement begint gelijk al goed. We ontvangen u in een speciaal geselecteerd restaurant in hartje Utrecht waar de lunch op zich laat wachten.

  13.30 - 17.00 Spel “Wie is de Rat”

  “Wie is de rat” is het broertje van het bekende tv-programma “Wie is de mol” maar is toch ook weer heel anders. Ratten worden in het algemeen niet gezien als de meest aaibare wezens op deze planeet dus wees niet verbaast dat na afloop u medespelers wat anders naar u gaan kijken. U voert pittige opdrachten uit en ondertussen probeert de Rat het team te dwarsbomen, zonder dit te laten merken overigens. Naast het zoeken van de speloplossingen zult u tevens moeten inschatten wie uw karretje in de poep probeert te rijden! Eigenlijk meer een spel tussen kat en muis ware het niet dat in dit geval sprake is van een wel heel groot knaagdier. Kijkt u vooral eens naar de ongeschoren types! Spanning, vindingrijkheid en achterdocht…de ingrediënten van Wie is de Rat!

  17.00 - 18.00 Borrel met Smartlappen

  U kunt lekker uitrusten en napraten met een borrel. Maar niet te lang babbelen hoor! Het het hele gezelschap gaat u met het glas in de ene hand en het tekstboek in de andere, heerlijke Oudhollandse smartlappen zingen. Te verlegen misschien? Wacht maar even…na een paar borrels gaat het een stuk makkelijker. Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

  Onze partner

  Algemeen

  Voor iedereen die in of om Utrecht op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden event of activiteit.

  Het evenementenbureau

  Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van uitjes, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes of tours in Utrecht. Bekijk ons aanbod van trips en evenementen en laat u inspireren!

  Kom naar dit evenementenbureau voor:

  De origineelste uitjes
  Het grootste aanbod
  De scherpste prijzen
  De beste gidsen
  En alle events op maat!

  Maatwerk

  Het bedrijf biedt u maatwerk voor de meest gevarieerde en leukste Utrechtse ervaringen. Bent u op zoek naar een echt uniek arrangement? Wij organiseren onze uitjes op elk tijdstip van de dag. Vertelt u ons uw wensen en voorkeuren. Wij zorgen dat een op maat gesneden ervaring kan worden gerealiseerd.

  TIP

  Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor€ 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

  Omgeving

  Utrecht

  In de provincie Utrecht kunt u heerlijk genieten van leuke dagjes uit en weekendjes weg! In ons uitgebreide aanbod voor groepen vindt u stadsspellen, workshops, themafeesten en actieve avondprogramma's maar ook met z'n tweetjes of voor het hele gezin hebben we een uitgebreid aanbod in Utrecht.

  Utrecht

  Utrecht is een bruisende stad in het hart van Nederland. Het heeft een historische binnenstad met schilderachtige grachten, middeleeuwse gebouwen en charmante pleinen. De Domtoren domineert de skyline. Utrecht staat bekend om zijn levendige café- en restaurantcultuur. Langs de grachten vind je talloze gezellige eet- en drinkgelegenheden. De stad biedt een divers winkelaanbod, van grote winkelstraten tot unieke boetiekjes. De Oudegracht en de Voorstraat zijn bekende winkelgebieden. Utrecht herbergt diverse musea, zoals het Centraal Museum, het Spoorwegmuseum en het Dick Bruna Huis.

  Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
  Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
   
  © 2024 Zakelijk uit