Clubhuis
Evenementenzaal
Evenementenzaal
Clubhuis
Vergaderzaal

32-uurs vergaderarrangement in Drenthe - Vergaderen en overnachten aan de Golfbaan

Vergaderen en overnachten met uitzicht op een prachtige golfbaan in Drenthe. De ontspannen sfeer van de golfbaan vormt het ideale klimaat voor uw vergadering. Met een uitstekende keuken en verschillende zalen is dit een niet-alledaagse vergaderlocatie in Drenthe.

Dit 32-uurs vergaderarrangement in Drenthe is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en Drentse Turf
  • Vergaderen in grote vergaderzaal 09:00 - 17:00
  • Tussentijdse lunch
  • Gebruik van Wifi
  • Gebruik van Beamer
  • Gebruik van Flip-over
  • 3-gangendiner
  • 1 Overnachting aan de golfbaan
  • Uitgebreid ontbijtbuffet

Prijs: vanaf € 164 per persoon op basis van een 2-persoonskamer

De prijs van dit 32-uurs vergaderarrangement aan de golfbaan is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Golfbaan
Huisdieren toegestaan
Airconditioning

32-uurs vergaderarrangement in Drenthe - Overnachten aan de golfbaan

Vergaderen en overnachten aan een prachtige golfbaan in Drenthe. De ontspannen sfeer van de golfbaan vormt het ideale klimaat voor uw vergadering. Met een uitstekende keuken en verschillende zalen is dit een niet-alledaagse vergaderlocatie in Drenthe.

Sportieve mogelijkheden

Vanzelfsprekend kunt op de golfbaan uw zakelijke bijeenkomst combineren met de golfsport. Of u nu kiest voor een golfclinic, short golf activiteit of golfronde, de balans tussen ontspanning en inspanning doet wonderen.

Overnachten aan de golfbaan

Tijdens uw verblijf zult u accommodatie vinden in de lodges op het terrein van de Golfclub, met in totaal 32 kamers die variëren van comfortkamers tot executive kamers. De meeste kamers bieden een prachtig uitzicht over de golfbaan wanneer u de gordijnen opent. Voor het ontbijt hoeft u slechts een korte wandeling te maken van het hotel naar het clubhuis, dat ongeveer 100 meter verderop ligt.

Verschillende zalen

Vergaderzaal boven het clubhuis:

  • Ideale vergaderruimte voor circa 15 personen
  • Beamer aanwezig
  • Flip-over kan worden gebruikt

Evenementenzaal in het clubhuis

  • Plek voor circa 100 personen
  • Ruimte kan worden afgesloten
  • Beamer aanwezig
  • Flip-over kan worden gebruikt
  • Vanwege hotelgasten kan er in overleg alleen in de periode november t/m maart iets georganiseerd worden

Lounge in het clubhuis:

  • Plek voor circa 18 personen aan een tafel
  • Tevens is er ook plek op de loungebanken en stoelen (8 plekken)
  • Ruimte kan worden afgesloten
  • Laptop kan aangesloten worden door middel van een HDMI-kabel op de televisie
  • Geen beamer aanwezig
  • Flip-over kan worden gebruikt

Onze partner

Geniet van uitdagend golfen in Drenthe

Dit golfresort in Drenthe beschikt over een uitgestrekt terrein met 27 holes wedstrijdbaan en een 9-holes PAR-3 baan. De 27-holes golfbaan is ieder opgedeeld in drie lussen van 9 holes. Elke lus biedt zijn eigen unieke uitdagingen, variërend van waterhindernissen tot bosrijke gebieden. Naast deze uitdagende banen heeft het complex diverse trainingsfaciliteiten. Of u nu een beginnende of ervaren golfer bent, de banen zijn ontworpen om aan te sluiten bij verschillende niveaus van vaardigheid.

De accommodatie is bijzonder aantrekkelijk omdat vrijwel alle kamers een prachtig uitzicht hebben over de golfbaan, waardoor u letterlijk in de buurt van de greens kunt slapen. Bovendien staat het nabijgelegen clubhuis bekend om zijn warme gastvrijheid en staat het personeel altijd klaar om aan al uw wensen te voldoen.

Overnachten in één van de golflodges met uitzicht op de golfbaan

Het golfhotel bestaat uit 32 kamers en staat simpelweg op de golfbaan. Zodra u uitgeslapen bent en de gordijnen opent verschijnt er een prachtig uitzicht over de golfbaan. Alle kamers zijn in alle facetten voorzien en bieden u ideale rust en comfort.

Comfortkamer: De comfortkamer beschikt over twee comfortabele enkele bedden die zijn voorzien van een eigen badkamer met inloopdouche en toilet. Een aantal comfort kamers bieden een prachtig uitzicht op de eerste tee van de Rode lus. De kamer heeft comfortabele boxsprings, een 32 inch HDTV-flatscreen inclusief Sport 1, airco, gratis wifi en gratis parkeren.

Executive kamer: Bent u op zoek naar iets meer ruimte en gemak? De Executive kamer biedt u nog een aantal extra facetten die uw verblijf naar een iets hoger niveau tillen. Het verschil met de comfort kamer is dat alle kamers uitzicht hebben op de eerste tee van de Rode Lus en ruimte heeft voor een bureau en een extra zitgedeelte. De kamer is inclusief comfortabele boxsprings, een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en fohn, een 32 inch HDTV-flatscreen inclusief Sport 1, airco, gratis wifi en gratis parkeren.

Golfen op 27 holes golfbaan

De golfbaan, ontworpen door Gerard Jol, bestaat uit drie afzonderlijke parcoursen van elk 9 holes, verdeeld in Geel, Rood en Wit. Elke van deze parcoursen biedt unieke uitdagingen aan de golfers. Het Gele parcours is een open baan met verschillende waterhindernissen, terwijl het Rode parcours enkele bosgebieden heeft met grote waterpartijen. Het Witte parcours bevindt zich in een bestaand bosgebied, waardoor het een heel andere speelervaring biedt.

Naast deze diverse golflussen beschikt het hotel ook over een 9-holes par 3 baan. Toegang tot deze baan vereist een GVB (GolfVaardigheidsBewijs). De holes op deze baan variëren tussen de 80 en 130 meter en hebben volwaardige greens, samen met veel uitdagende hindernissen. Deze baan is geschikt voor zowel beginners als ervaren golfers vanwege de variatie in moeilijkheidsgraden. Bovendien biedt het hotel verschillende oefenfaciliteiten aan, zoals een verlichte driving range, een chipping green en een putting green.

Omgeving

Drenthe

weekendje weg Drenthe ? Leuke fietsprovincie maar Drenthe heeft zo veel meer te bieden. Van sportieve groepsuitjes en leuke themafeesten, heerlijke beautyarrangementen en workshops tot complete weekendjes weg en geweldige dagtrips voor familie en kinderen.

Zeijerveen

Zeijerveen is een klein dorp in Drenthe. Zeijerveen ligt niet ver van het Nationaal Park Drentsche Aa. Dit park omvat een gevarieerd landschap met beekdalen, bossen en heidevelden. Het is een uitstekende plek voor natuurliefhebbers. Drenthe staat bekend om zijn hunebedden, in de omgeving van Zeijerveen kun je enkele van deze historische bouwwerken vinden, die dateren uit de prehistorie. Zeijerveen behoort tot de gemeente Assen, de hoofdstad van Drenthe. Assen biedt verschillende voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, en culturele attracties. Het heeft ook een historisch stadscentrum.

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit