ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Koken voor elkaar en met elkaar - Culinair afdelingsuitje

Het koken voor elkaar arrangement is een culinair groepsuitje waarbij de handen uit de mouwen moeten worden gestoken. Dit alles op een gezellige en sfeervolle manier. De gerechten die we maken gaan we natuurlijk met zijn allen opeten.

vanaf € 74,50 p.p.
Culinair Groepsuitje
Culinair Groepsuitje
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve

afdelingsuitje in de keuken - Schort voor en koksmuts op

Koken voor elkaar en koken met elkaar. Een gezellig groepsuitje waarbij het draait om teamwork in de keuken. Nadat u samen de heerlijkste gerechten heeft bereid, gaat u met z'n allen genieten van uw eigen resultaat.

Samen kokkerellen - Gezelligheid in de keuken

U wordt ontvangen met koffie en een heerlijke koek. De gastheer zal het programma van de middag uitleggen. Daarna gaat de schort voor en de koksmuts op!

Onder leiding van onze chef-kok gaan we met zijn allen een heerlijk diner voorbereiden op een gezellige en sfeervolle manier. Alle gerechten zullen we natuurlijk samen opeten. Heerlijke gerechten zoals Ardenner ham met meloen, carpaccio, gamba’s, groenten, salades, parfait en appeltaart met vanille saus; laat u zich verrassen.

Alles draait hierbij om teamwork! Het eten gebeurt onder het genot van een drankje en gezellige muziek.

Feest hoeve - Altijd feest!

Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.
De gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.
088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit culinair afdelingsuitje is inclusief

  •  ontvangst met koffie en een koek
  •  bereiding diner o.l.v. de chef-kok
  •  opeten van uw eigen bereide diner
Prijs: € 74,50 p.p.

Dit arrangement wordt op maat voor u samengesteld
Drankjes op afkoop of op nacalculatie (afkoop € 15 bier, fris en wijn)

Minimum aantal: 40 personen (anders in overleg)
Tijdsduur: 6,5 uur
Muzikale omlijsting in overleg

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Culinair GroepsuitjeBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeve

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Over Onze partner

Algemeen

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg. In het met agrarische werktuigen en gereedschappen ingerichte interieur heerst een knusse gezelligheid

Faciliteiten

Wij beschikken over 4 verschillende zalen en nutuurlijk onze heerlijke binnen tuin voorzien van lekkere lounge banken,zoals de waterput tot 50 personen zaal 1 tot 400 personen zaal 2; tot 200 personen en speel paradijs binkie tot 500 en het gehele capaciteit tot 1400 personen.Verder vind u bij ons een uitgebreid scala van diverse activiteiten zoal qaudrijden,4x4,powerturns,div.buiten en binen spelen onze zalen zijn ook prima geschikt voor kleine en grote evenementen zoals vergaderingen ,teambuilding,unieke feest avonden bedrijfsuitjes van groot tot klein en voor ieders buget

Ligging

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg.we zijn in het midden van nederland (15 min vanaf arnhem)gelegen met pakeer plek tot 350 auto's

Omgeving

wij zijn gelegen in een rustig uitgestrekt agrarisch gebied omringt door de ijssel

Toeristische informatie

Liemers

De Liemers is een streek in de Nederlandse provincie Gelderland en is een werkelijk prachtig gebied. Rivieren, bossen, grazige weiden, bochtige dijken. Het is ook een streek met een lange en voorname geschiedenis, zoals de dorpen en steden laten zien die behoren tot de gemeenten Bergh, Didam, Doesburg, Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar.

Veelal wordt aangenomen dat het bosgbied Montferland de oostelijke grens is, en nog juist in de Achterhoek gelegen is. Gemakshalve wordt echter ook door sommigen de hele Liemers tot de Achterhoek gerekend. Autochtone inwoners van de Liemers zijn het veelal niet eens met deze redenatie en ondanks hun verbondenheid met de aangrenzende Achterhoek zullen ze mensen vlug corrigeren als deze hen Achterhoekers noemen en zeggen dat ze uit de Liemers komen. Eveneens stellen inwoners van de voormalige gemeente Bergh en ook Wehl veelal dat ze uit de Achterhoek komen, en niet uit de Liemers. Sociaal en cultureel gezien zijn er ook verschillen: de voormalige gemeenten Bergh en Wehl zijn immers voor een groot deel op Doetinchem gericht, terwijl Didam op Zevenaar (en in minder mate zelfs op Arnhem) gericht is. Bestuurlijk gezien maakt de gehele nieuwe gemeente Montferland wel weer deel uit van de regio Achterhoek.

Achterhoek

De Achterhoek is 1 van de groenste provincies van Nederland. Een heerlijke omgeving voor een lekker weekendje ontspannen. Een groot fiets- en wandelnetwerk. Van onze partners krijgt u routes op aanvraag. Gewoon even helemaal niets of gebruik maken van de vele toeristische highlights in deze regio. Laat u verrassen !

Montferland

Even lekker een dagje er tussen uit? Dan is het Montferland echt een aanrader! Kleine dorpjes die zich verschuilen achter de heuvels, bossen en akkerland zijn typisch Montferland. Ideaal voor kids zijn natuurlijk de bossen! Zo kunt u de Eltenberg bezoeken wat net over de grens tussen Elten en Stokkum ligt of u bezoekt de Hulzenberg met een hoogte van 84,6 meter zeker leuk om te beklimmen. Montferland heeft super veel te bieden dus!

Meer leuke uitjes

foto