Bubbelvoetbal
Robbentocht
Strandavond
Groep op het strand

Bedrijfsweekend Ameland-Spannende teamgames en Strandspektakel

3 Dagen onthaasten, samenwerken en genieten in Ameland! Het programma bestaat uit leuke groepsactiviteiten, teambuilding en natuurlijk lekker eten en drinken. U overnacht in een mooi hotel aan de kust en het gehele weekend kunt u gebruik maken van fietsen om het eiland te ontdekken! Uw reisbegeleider zorgt ervoor dat uw bedrijfsweekend in goede banen loopt.

Bij het Teambuilding Weekend op Ameland is inbegrepen:

 • Voorbereiding en organisatie
 • Reisbegeleiding ter plaatse
 • Diner in het hotel – dag 1
 • 2 Overnachtingen in een hotel op basis van een 2-persoonskamer
 • 2x Een goed verzorgd ontbijtbuffet
 • 1x Pubquiz
 • Heerlijk lunch aan het strand
 • Goed verzorgde BBQ op het strand
 • Lunchpakket voor dag 3
 • City Challenge Ameland
 • Amelands Strandspektakel
 • Huurfietsen voor gehele weekend
 • Prijsjes voor het winnende team
 • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf € 399,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 499,- p.p. exclusief btw
Vanaf 40 personen € 449,- p.p. exclusief btw
Vanaf 80 personen € 399,- p.p. exclusief btw

Niet inbegrepen
Toeristenbelasting.
Drankjes op basis van nacalculatie.

De prijs van dit Teambuilding Weekend Ameland is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren

3 dagen teambuilding op en aan het strand

Houdt uw team wel van een uitdaging? Wij hebben speciaal ontwikkelde teambuildingsactiviteiten perfect voor op het strand! Tijdens dit weekend kunt u genieten van al het moois dat Ameland te bieden heeft en wij nemen de organisatie geheel uit handen.

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Dag 1

Vertrek met eigen vervoer naar Ameland -Optioneel per touringcar.
Aankomst in Ameland en ontvangst door uw reisbegeleider -Optioneel ontvangst met een Nobeltje, lokale borrel.
Inchecken en heerlijk Diner in het hotel en aansluitend een gezellige Pubquiz.

Dag 2

Heerlijk ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur        
Aanvang City Challenge Ameland.

12:00 uur        
Uitgebreide lunch aan het strand.

14.00
Aanvang Amelands Strand Spektakel.

16.30
Vrije tijd en mogelijkheid voor een heerlijk strandwandeling, Ameland verder ontdekken of om gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

19.00 uur        
Aanvang gezellige BBQ op het strand.
Bekend maken winnende teams van het middagprogramma.

22.00 uur        
Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in de bar van het hotel. Of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met elkaar Ameland in de avond te verkennen.

Dag 3 

Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur        
Uitchecken hotel, bagage kunt u eventueel achter laten in speciaal voor u gereserveerde ruimte, iedereen krijgt een lunchpakketje mee -Optioneel kunnen wij nog leuke activiteiten voor u verzorgen, bijvoorbeeld een spannende RIB-tocht op de Waddenzee.

Vertrek op eigen gelegenheid -Optioneel per touringcar.
Einde weekend.

Spannende en actieve Teamgames

City Challenge Ameland

Met onze unieke City Challenge beleef je een ongekend avontuur in Ameland. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad.

Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volgbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de prachtige en knusse omgeving te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

VR Mini Diner Game

Een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Ameland Strand Spektakel

Na een korte instructie gaan we van start! De groep wordt verdeeld in verschillende teams die met elkaar gaan strijden op de verschillende strandactiviteiten. Bij alle activiteiten staan het samenwerken en teambuilding centraal. Alle activiteiten staan onder professionele begeleiding van deskundige instructeurs. Dit spektakel zal bestaan uit combi van de volgende onderdelen

Beachvolleybal                        
Bamboo Building                                                        
Levend Tangram                                 
Touwtrekken                                                                          
Skippy Race

Optionele activiteiten
Branding raften
Strandzeilen
Powerkiten

Heerlijk genieten aan Zee

Verwen uw zintuigen met de zuivere zeelucht, de prachtige omgeving, vele activiteiten en heerlijk eten en drinken. Ameland is een prachtig Waddeneiland en heeft veel te bieden. Een eiland met veel natuurrust en ruimte. Ook op cultureel en sportief gebied valt er veel te zien en te doen. Bezichtig de vier nabijgelegen knusse dorpjes, bezoek de musea en monumenten en duik in de interessante geschiedenis van Ameland of ontdek het eiland op land of op zee. Ameland kent ook genoeg restaurants en strandpaviljoens waar u heerlijk kunt genieten van eten en drinken onder het genot van het geluid van de zee. Ameland ontspant en geeft nieuwe energie!

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten! 

Extra mogelijkheden

1-Persoonskamer, prijs op aanvraag 
Brandingraften, prijs op aanvraag
Powerkiten, prijs op aanvraag
Strandzeillen, prijs op aanvraag
RIB-Tocht, prijs op aanvraag
Overige activiteiten en wensen, op aanvraag
Annuleringsverzekering Europeesche
Reisverzekering Europeesche

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.

Omgeving

Waddeneilanden

Als u naar de Waddeneilanden afreist krijgt u dat heerlijke vakantiegevoel. Ieder eiland heeft zijn eigen karakter maar ze hebben allemaal 1 ding gemeen, het is er overal heerlijk vertoeven. Neem daarom snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg op Texel, Vlieland, Ameland en Terschelling.

Ameland

Ameland is een van de Waddeneilanden in Nederland en staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid, sfeer en diverse recreatiemogelijkheden. Ameland heeft uitgestrekte stranden met fijn zand. Deze bieden de perfecte omgeving voor ontspanning, zonnebaden, strandwandelingen en diverse watersportactiviteiten. Het eiland herbergt verschillende natuurgebieden, waaronder duinen, bossen en kwelders. Het is een uitstekende bestemming voor natuurliefhebbers. De dorpen op Ameland, waaronder Nes en Hollum, behouden een authentieke sfeer met charmante straatjes, historische gebouwen en lokale winkels.

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit