Terschelling
strand
Beachvolleybal
Wadlopen

3-daagse teambuilding op de Waddeneilanden

De Nederlandse Waddeneilanden zijn dé bestemming voor een geslaagd teamuitje. Gezelligheid, strand en actie. Naast de georganiseerde activiteiten zijn er genoeg mogelijkheden voor vrije invulling van het programma. Reis met uw team af naar de Wadden voor een meerdaags teambuildingsprogramma!

Bij deze 3-daagse teambuilding is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie
  • Reisbegeleiding
  • Deskundige instructeurs
  • Escape Challenge Ameland
  • Strand Spektakel
  • Lunch
  • Vrije tijd op het eiland
  • Diner (buffet) dag 2
  • Twee overnachtingen op basis van twee personen per kamer
  • Twee keer goed verzorgd tntbijt

Prijs: vanaf € 349,00 p.p.
Minimaal 30 personen (kleinere groepen op aanvraag)      Prijs: vanaf € 399,00 p.p.
Minimaal 50 personen                                                    Prijs:  vanaf € 375,00 p.p.
Minimaal 100 personen                                                  Prijs:  vanaf € 349,00 p.p.

De prijs van deze 3-daagse teambuilding op de Wadden is geldig tot 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Parkeren
Fietsverhuur

Nederlandse Waddeneilanden - volop genieten

De Nederlandse Waddeneilanden zijn de ideale eilanden voor een geslaagd teamuitje. Gezelligheid, strand en actie. Naast de georganiseerde activiteiten zijn er genoeg mogelijkheden voor vrije invulling van het programma. Voor een weekendje Waddeneilanden adviseren we minimaal een verblijf van twee nachten. Overweegt u om door de weeks de eilanden te bezoeken, dan zou 1 overnahting in overleg mogelijk zijn.

Programma

Escape Challenge Ameland
Op ludieke wijze wordt het eiland ontdekt tijdens het spel "Escape Challenge Ameland". In groepen gaat u de strijd met elkaar aan. Op verschillende punten op het eiland zijn opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Samenwerking, puzzelen met Ipad, uitdagende AR opdrachten en een rugzak vol gadgets zijn de ingredienten voor een succelvolle challenge. En u op verschillende verrassende plaatsen op het eiland. Welk team de meeste punten te verzamelen.

Voorafgaand of ter afsluiting van de Escape Challenge zullen we een goed verzorgde lunch aanbieden.

Strand Spektakel
Strand en zee is misschien wel de beste locatie om de collega's (en partners) eens op een heel andere manier te leren kennen of de teambuilding te versterken. Er wordt gerouleerd in teams over diverse onderdelen zoals; Beachvolleybal, Braziliaans Voetbal, Strand Hockey, Frisbee, Zeskamponderdelen en een finale touwtrekken. Optioneel kunnen we ook Strandzeilen (Blowkarten), Brandraften, Powerkiten of Brand Kanoen aanbieden.
Tot slot wordt de dag afgesloten met een warm- en koud buffet dat typerend is bij het eiland of een heerlijke barbecue aan het strand.

De activiteiten kunnen we op 1 daag organiseren, maar zouden we ook kunnen verdelen over twee dagen.

In de loop van de avond is er de mogelijkheid om te genieten van de gezellige kroegjes op het eiland of kunt u richting het hotel om sterke verhalen van de dag uit te wisselen in de bar.

Al meer dan 10 jaar ervaring

Everloo Events is al meer dan 10 jaar een vaste aanbieder van dag -en meerdaagse reizen naar de Waddeneilanden. Bij aankomst wordt u ontvangen door onze reisleider die u de gehele dag zal begeleiden naar de diverse locaties. De organisatie wordt u volledig uit handen genomen, zodat u als boeker/organisator zelf ook kan genieten van een ontspannen dagje uit.

Onze partner

Groepsreizen & Incentives

Dit bedrijf organiseert al meer dan 15 jaar groepsreizen door Europa. Wij nemen door organisatie volledig uit handen, zodat u als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren een en meerdaagse reizen in binnen en buitenland. Het programma kunt u volledig aanpassen aan uw wensen.

Faciliteiten

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verlijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Ligging

Het vertrekpunt kunnen we in overleg bepalen. Door het hele land hebben we diverse samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven en zelfs door Europa met vele vliegtuigmaatschappijen. Ook tijdens het vervoer proberen wij tijdens de reis altijd een begeleider van het bedrijf met u mee te laten gaan.

Omgeving

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.

Omgeving

Waddeneilanden

Als u naar de Waddeneilanden afreist krijgt u dat heerlijke vakantiegevoel. Ieder eiland heeft zijn eigen karakter maar ze hebben allemaal 1 ding gemeen, het is er overal heerlijk vertoeven. Neem daarom snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg op Texel, Vlieland, Ameland en Terschelling.

Terschelling

Zoekt u rust en natuur? Dan voelt u zich op Terschelling helemaal thuis. Het eiland beschikt over prachtige natuur en heeft z'n eigen natuurreservaat De Boschplaat. De stranden nodigen uit voor lange wandelingen en lekker struinen. Ontdek Terschelling zelf eens!

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit