ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Actieve relatiedag op zeilschepen vanuit Kampen Overijssel

Taken volop, kun jij goed samenwerken in een team, of heb je scherpe ogen, goede concentratie? Ben je snel of sterk of goed in het motiveren van groepen? Voor allemaal is er een passende taak te vervullen tijdens deze actieve relatiedag vanuit Kampen het IJsselmeer op zeilen.

vanaf € 135,- p.p.
Er is 1 review gegeven. 10.0
Beleef een zeildag op de prachtige botter BU113
Beleef een zeildag op de prachtige botter BU113
Spakenburgse Botter
Teamuitje zeilen beleven op het IJsselmeer
Met z'n allen proosten op een goede bottervaart
Zeiluitje met het bedrijf op de botter BU113
Relaxen met familie en vrienden met een zeildag op het IJsselmeer

Relatiedag vanuit Kampen het IJsselmeer op Zeilen

Geef u over aan het spel van wind, water, spierkracht en de honderden vierkante meters zeilen..

Aan boord van het schip van uw keuze wordt u begeleid door ervaren schippers die u graag laten meedelen in hun beleving. Iedereen, man en vrouw, is welkom mee aan te pakken. Taken volop, kun jij goed samenwerken in een team, of heb je scherpe ogen en concentratie? Ben je snel of sterk of goed in het motiveren van groepen? Voor allemaal is er een passende taak te vervullen.

Het programma

09.30 – 10.15 uur
Ontvangst met koffie en gebak in Kampen

10.15 uur
Uitleg door de schipper over het programma van die dag. Tevens wordt er een korte uitleg gegeven over de werkwijze en de historie op het schip, zodat u naar hartelust mee kunt zeilen.

10.25 uur
Trossen los, samen met de gelegenheidsbemanning worden de zeilen gehesen voor het eerste deel van de tocht.

11.15 uur
Het wijde water ligt voor de boeg van het schip. De rust en het eindeloze uitzicht zorgen voor een speciale sfeer.

12.30 uur
Aanleggen op een onbewoond eiland

13.00 uur
Vervolg Zeiltocht

16.30 uur
Aankomst in de haven van Kampen. U wordt ontvangen met een borrel en er is gelegenheid om nog even na te praten van deze heerlijke dag

16.30 uur
Begin van het barbecue in ons restaurant en/of het op traditionele wijze visbakken aan boord van onze schepen in de haven.

18.00 uur
Afsluiting van de relatiedag
088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij deze spetterende relatiedag op het water is inbegrepen:

  •  Huur schip
  •  Catering
  •  Haring
  •  Borrelhapjes
  •  Barbecue en/of visbakken
  •  Onbeperkt consumpties
  •  Servicekosten
  •  Schippersborrel
All-In Prijs: € 135,00 p.p. exclusief btw.
Minimum aantal personen is 12.

De prijs van deze relatiedag isgeldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Beleef een zeildag op de prachtige botter BU113Spakenburgse BotterTeamuitje zeilen beleven op het IJsselmeerMet z'n allen proosten op een goede bottervaartZeiluitje met het bedrijf op de botter BU113Relaxen met familie en vrienden met een zeildag op het IJsselmeer
10/10
beoordeling
10 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 10
Olaf ten Napel
36 jaar
gebruiker Aanbevolen
11-09-2017 15:25

We hebben een heerlijke dag gehad in Spakenburg! Bezoek aan de visafslag, een heerlijk vissersmuseum, het actief varen op een echte botter en afsluitende bbq maakten deze dag tot een subiem teamuitje! Han harte aanbevolen!

Kampen

Hanzestad Kampen ligt in de regio IJsseldelta met prachtige natuurschoon en veel water. De Hanzestad is een gezellige en veelzijdige stad met een sfeervol historisch centrum. Door de vele musea en attracties, evenementen en het gezellige winkel- en uitgaansgebied is het hier heerlijk vertoeven voor 1 of meerdere dagen.

Over BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

Botterevents.nl

U kunt bij Botterevents.nl terecht voor familuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg

Toeristische informatie

" We hebben een heerlijke dag gehad in Spakenburg! Bezoek aan de visafslag, een heerlijk vissersmuseum, het actief varen op een echte botter en afsluitende bbq maakten deze dag tot een subiem teamuitje! Han harte aanbevolen! "

Olaf ten Napel 11-09-2017 15:25

Meer leuke uitjes

foto