ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

De Middag van de Harderwijkerbank - bedrijfsincentive in Utrecht

Tijd voor een uitje voor uw relaties of wilt u iets leuks doen met personeel of collega's? Boek dan een bedrijfsincentive De Middag van de Harderwijkerbank van Spakenburgse Botterverhuur. Een heerlijke dag zeilen met uw relaties, collega's of personeel!

vanaf € 99,95 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Beleef een zeildag op de prachtige botter BU89
Beleef een zeildag op de prachtige botter BU89
Hard meewerken aan boord van een botter
Voor uw hele bedrijf ligt er een botter klaar
Beleef een zeildag op de prachtige botter BU113
Zeildag op het IJsselmeer met een prachtige botter

De Middag van de Harderwijkerbank - bedrijfsincentive in Utrecht

Onderzoek, droom en ontdek. Dan is het met je collega’s op dit zeilschip de juiste plek harderwijkerbank arrangement is een geweldige belevenis om collega's, zakenrelaties, etc. beter te leren kennen. Zeilen op een botter is een belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring voor iedereen.

Zeilen op het stoerste visserschip

Het stoerste vissersschip van de vroegere Zuiderzee heeft een schat aan traditie. Het varen met zo'n schip dwingt dan ook enorm veel respect af. Die belevenis willen we graag met u delen. Ook in wedstrijdverband en met meerdere schepen kan gevaren worden. Zeiltechnisch is het indrukwekkend (groots, en met enorme krachten), er wordt ook de hulp van de bemanning ingeroepen.

De beleving van de gasten bestaat onder andere uit: een historisch verhaal over de visserijtechnieken en Spakenburg. Deze begint met een inleiding in ons Schippershuys, waar u een schat aan informatie aantreft betreffende botters, vissen op de Zuydersee en het leven in Spakenburg in het algemeen. Tijdens het varen (zeilen) kunt u met al uw vragen terecht bij de schippers. Een actieve deelname tijdens het zeilen. Onder de deskundige leiding van de schipper en zijn maat, wordt u het zeilen op een botter bijgebracht. Tijdens het zeilen wordt alles gezamenlijk aangepakt; grootzeil aan, fok vieren, zwaard erin, zwaard eruit. Maar niet iedereen hoeft perse een taak te hebben. De rest van de bemanning rust uit en geniet van de omgeving.

Programma bedrijfsincentive in Utrecht

Aan boord van de Botter genieten van een mooie middag, en aanleggen op een onbewoond eiland. Dat kan met een middagarrangement op de voormalige Zuiderzee.

Het programma
13.00 uur: Ontvangst in 't Schippershuys met een eenvoudige lunch.
13.30 uur: Palaver met een korte historische inleiding het indelen van de schepen.
13.45 uur: Afvaart. De Zeilen worden gehesen en de tocht over de voormalige Zuiderzee kan beginnen.
14.00 uur: Schippersborrel met verse Haring.
15.00 uur: Borrelhapjes. Tijdens het varen wordt u natuurlijk goed verzorgd met de nodige consumpties.
16.45 uur: Aankomst in de haven van Spakenburg.
17.00 uur: Begin van de barbecue in ons restaurant 't Schippershuys en/of het op traditionele wijze visbakken aan boord van onze schepen in de haven.
19.00 uur: Einde arrangement.
088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit bedrijfsincentive arrangement is inclusief

  •  Ontvangst met lunch
  •  Schippersborrel met verse haring
  •  Huur schip
  •  Borrelhapjes
  •  Barbecue of op traditionele wijze visbakken aan boord van onze schepen in de haven
  •  Consumpties
Prijs: € 99,95 p.p. exclusief btw (All-in).

Minimum aantal personen is 12.

De prijs van dit bedrijfsincentive arrangementis geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Beleef een zeildag op de prachtige botter BU89Hard meewerken aan boord van een botterVoor uw hele bedrijf ligt er een botter klaarBeleef een zeildag op de prachtige botter BU113Zeildag op het IJsselmeer met een prachtige botter
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
H. Geerman
gebruiker Aanbevolen
20-06-2011 09:47

Super gezellig! Leuke schippers en aan wal gezellige mensen die voor de lunch en BBq gezorgd hebben.

Spakenburg

In de haven van Spakenburg liggen fantastische authentieke schepen die u zeker moet zien als u dit dorp aan doet. Klederdrachten, de Oude Haven, visserij, hier ziet u het leven zoals dat heel vroeger ging. Ontdek Spakenburg zelf en maak een vaart op schitterende botters.

Over BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

Botterevents.nl

U kunt bij Botterevents.nl terecht voor familuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg

Toeristische informatie

" Super gezellig! Leuke schippers en aan wal gezellige mensen die voor de lunch en BBq gezorgd hebben. "

H. Geerman 20-06-2011 09:47

Meer leuke uitjes

foto