ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

All inclusive themafeest in Utrecht - de Jantjes van Spakenburgse Botterverhuur

Een topavond uit voor jong en oud. U gaat zeilen op een 100 jaar oude Botter. Daarna kan het themafeest echt van start gaan.

vanaf € 100,- p.p.
Voor uw hele bedrijf ligt er een botter klaar
Voor uw hele bedrijf ligt er een botter klaar
lekker paling eten aan boord van een botter
Spakenburgse Botter
Sportief zeilen op de botter BU89
Met z'n allen proosten op een goede bottervaart
Spakenburgse Botter

All inclusive themafeest in Utrecht

Een topavond uit voor jong en oud. U gaat zeilen op een 100 jaar oude Botter. Daarna kan het feest echt van start gaan. Tijdens de feestavond kunt u vrij gebruik maken van de basis bar; wijn, bier, fris, ... alles inclusief! Ook kunt u onbeperkt genieten van ossenhaasspiesen, gegrilde kipfilets, caribbean chopsticks, heerlijke sauzen, ovenwarm stokbrood en ... nog veel meer lekkers van het Spakenburgs buffet!) Swingende muziek van dj/vj's maar ook live!

De Jantjes themafeest locatie in Spakenburg

Uitgaansgelegenheid “De Jantjes” bestaat uit drie verschillende zaken die onderling met elkaar verbonden zijn via het gezellige binnenplein waar zich de garderobe en een loungebank bevindt.

Feestcafé
Het boegbeeld van onze zaak is het feestcafé. Elke vrijdag- en zaterdagavond gaat hier iedereen volledig los op populaire dans- en feestmuziek, een mix van house, smartlappen, R&B en Top40.

Discotheek
In onze discotheek draaien onze vaste DJ’s op zaterdagavond de nieuwste club-, house-, trance- en R&B muziek. Om de zoveel tijd verwennen wij onze gasten op een bekende DJ.

Eten & Drinken
Wordt het feestgedruis je even te veel of zijn je voeten moe van het dansen? Kom dan even bijpraten in ons luxe bruincafé.........

In de hele zaak hangen diverse flatscreens,waarop u sfeerbeelden te zien krijgt van Heineken ON.

Programma van dit themafeest

 •  18.00 uur: Ontvangst met een lekkere kop Soep
 •  18.45 uur: Palaver (indeling,veiligheid instructies en historische vertelling over de schepen.
 •  19.00 uur: Vertrek uit de historische haven van Spakenburg.
 •  19.15 uur: Start wedstrijd
 •  20.45 uur: einde Wedstrijd
 •  21.00 uur Terug in de haven begin Feestavond
 •  21.15 uur: Start Buffet
 •  22.30 uur: Live-optreden (vanaf 100 deelnemers).
 •  23.15 uur: Uitslag Botter wedstrijd en ... het dak eraf!
 •  23.55 uur: Laatste rondje
 •  00.00 uur: Einde
088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit themafeest is inclusief

 •  Bovenstaand programma
Prijs: op aanvraag

Het arrangement is te boeken van maandag tot en met vrijdag vanaf 50 personen. Het maximaal aantal personen waarvoor het arrangement geboekt kan worden is 200.

Wilt u het arrangementen op de zaterdag reserveren dan gelden er andere tijden. Van maandag tot vrijdag zijn andere starttijden in overleg mogelijk.

Dit themafeest is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Voor uw hele bedrijf ligt er een botter klaarlekker paling eten aan boord van een botterSpakenburgse BotterSportief zeilen op de botter BU89Met z'n allen proosten op een goede bottervaartSpakenburgse Botter

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Spakenburg

In de haven van Spakenburg liggen fantastische authentieke schepen die u zeker moet zien als u dit dorp aan doet. Klederdrachten, de Oude Haven, visserij, hier ziet u het leven zoals dat heel vroeger ging. Ontdek Spakenburg zelf en maak een vaart op schitterende botters.

Over BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

Botterevents.nl

U kunt bij Botterevents.nl terecht voor familuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg

Toeristische informatie

Meer leuke uitjes

foto