ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

All inclusive bedrijfsuitje in Utrecht op het water bij Spakenburg

Een lekker dagje zeilen op een botter is een ware belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring ideaal geschikt als bedrijfsuitje en om gewoon eens lekker uit te waaien. Het zal u tijdens deze fantastische zeildag aan niets ontbreken.

vanaf € 107,50 p.p.
Beleef een zeildag op de prachtige botter BU113
Beleef een zeildag op de prachtige botter BU113
Hard meewerken aan boord van een botter
Relaxen met familie en vrienden met een zeildag op het IJsselmeer
Een zeildag met vrienden op botters op het IJsselmeer
Teamwork is zeilen op botter BU89
Met het hele team meewerken aan boord genieten
Haringhappen na een zeildag op een botter
Beleef een zeildag op de prachtige botter BU89
Spakenburgse Botter

All inclusive bedrijfsuitje in Utrecht op het water bij Spakenburg

Een lekker dagje zeilen op een botter van Botterevents.nl is een belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring ideaal geschikt als bedrijfsuitje en om gewoon eens lekker uit te waaien. Tijdens dit all-inclusive arrangement zal het u aan niets ontbreken.

All inclusive bedrijfsuitje

Deze zeil dagtocht van 5 uur is uitermate geschikt om als ochtend, middag- of avondtocht te boeken. De vaartijden kunnen uiteraard in overleg met u worden afgestemd.
 •  Ontvangst met Koffie / thee en gebak
 •  Uitleg over de schepen en het dagprogramma
 •  Opstappen op de boot. Aan boord wordt u gedurende de tocht voorzien van diverse hapjes en drankjes
 •  Bij de ochtendvaart wordt er een heerlijke broodjeslunch geserveerd. Bij de middag en de avondvaart wordt er een heus barbecuefeestje georganiseerd. Er wordt aangemeerd bij een onbewoond eiland waar een volledige barbecue voor u en uw gezelschap wordt verzorgd.
 •  Na de barbecue wordt er weer rustig teruggevaren naar de haven van Spakenburg. Hier wordt de dag afgesloten onder het genot van een Schippersborrel.
088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit bedrijfsuitje is inclusief

 •  Huur schip
 •  Luxe broodjeslunch of Barbecuefeest (afhankelijk van de starttijd)
 •  Onbeperkt consumpties
 •  Hapjes aan boord
 •  Servicekosten
 •  Schippersborrel
 •  Programma
Prijs: op aanvraag

Start arrangement: afhankelijk van keuze ochtend, middag of avondvaart
Einde arrangement: afhankelijk van keuze ochtend, middag of avondvaart

Totale duur arrangement 5 uur

Minimum aantal personen voor dit arrangement 12

De prijs van dit bedrijfsuitje is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Beleef een zeildag op de prachtige botter BU113Hard meewerken aan boord van een botterRelaxen met familie en vrienden met een zeildag op het IJsselmeerEen zeildag met vrienden op botters op het IJsselmeerTeamwork is zeilen op botter BU89Met het hele team meewerken aan boord genietenHaringhappen na een zeildag op een botterBeleef een zeildag op de prachtige botter BU89Spakenburgse Botter

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Spakenburg

In de haven van Spakenburg liggen fantastische authentieke schepen die u zeker moet zien als u dit dorp aan doet. Klederdrachten, de Oude Haven, visserij, hier ziet u het leven zoals dat heel vroeger ging. Ontdek Spakenburg zelf en maak een vaart op schitterende botters.

Over BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

Botterevents.nl

U kunt bij Botterevents.nl terecht voor familuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg

Toeristische informatie

Meer leuke uitjes

foto