ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

All-in personeelsuitje - zeilen op een botter

Een super leuk personeelsuitje. Geen zorgen, gewoon lekker zeilen, meewerken of genieten op het dek. Met het All-in arrangement weet u waar u aan toe bent en kunt u gewoon genieten op de Zuiderzee.

vanaf € 62,50 p.p.
Relaxen met familie en vrienden met een zeildag op het IJsselmeer
Relaxen met familie en vrienden met een zeildag op het IJsselmeer
Voor uw hele bedrijf ligt er een botter klaar
Heerlijk zeilen op een botter
Met z'n allen proosten op een goede bottervaart
lekker paling eten aan boord van een botter
Beleef een zeildag op de prachtige botter BU113
Borrelen op een botter met het hele bedrijf

All-in personeelsuitje - zeilen op een botter

Zeilen op één van de vier botters is een belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring voor jong en oud. Daarom zijn dag en avond tochten met een botter bij uitstek geschikt als originele groepsactiviteit. Het is zeer de moeite waard als een actieve personeels- of familiedag.

Avondje of middag zeilen op een botter

Wilt u zeilen of relaxen?

Onder de deskundige leiding van de schipper en zijn maat, wordt u het zeilen op een botter bijgebracht. Tijdens het zeilen wordt alles gezamenlijk aangepakt; grootzeil aan, fok vieren, zwaard erin, zwaard eruit. Maar niet iedereen hoeft perse een taak te hebben. De rest van de bemanning rust uit en geniet van de omgeving.

Programma van dit personeelsuitje

Aan boord van de Botter genieten van de invallende schemering, en met wat geluk een prachtige zonsondergang? Dat kan met een avondarrangement op de voormalige Zuiderzee.

Het programma:
18.00 uur: Ontvangst in 't Schippershuys met soep en stokbrood
18.30 uur: Palaver "opperschipper" met een korte historische inleiding, het indelen van de schepen en de te varen koers
18.45 uur: Afvaart, de Zeilen worden gehesen en de tocht over de voormalige Zuiderzee kan beginnen
19.00 uur: Schippersborrel
20.45 uur: Aankomst in de haven van Spakenburg
21.00 uur: Aanvang barbecue met consumpties
22.30 uur: Einde arrangement
088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit personeelsuitje is inclusief

  •  Bovengenoemd programma
  •  Huur schip
  •  Barbecue
  •  Onbeperkt consumpties
  •  Schippersborrel
Prijs: € 62,50 exclusief btw p.p. All-in

Minimum aantal personen is 12.

De prijs van dit personeelsuitje is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Relaxen met familie en vrienden met een zeildag op het IJsselmeerVoor uw hele bedrijf ligt er een botter klaarHeerlijk zeilen op een botterMet z'n allen proosten op een goede bottervaartlekker paling eten aan boord van een botterBeleef een zeildag op de prachtige botter BU113Borrelen op een botter met het hele bedrijf

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Spakenburg

In de haven van Spakenburg liggen fantastische authentieke schepen die u zeker moet zien als u dit dorp aan doet. Klederdrachten, de Oude Haven, visserij, hier ziet u het leven zoals dat heel vroeger ging. Ontdek Spakenburg zelf en maak een vaart op schitterende botters.

Over BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

Botterevents.nl

U kunt bij Botterevents.nl terecht voor familuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg

Toeristische informatie

Uw laatst bekeken arrangementen

Meer leuke uitjes

foto