ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Wijnproeven en Zeilen – culinair en actief Bedrijfsuitje in Noord-Holland

Eerst heerlijke wijnen proeven waarbij u ook nog zelf het thema aan kunt geven. Na de wijnworkshop stapt u aan boord van een stoere botter en hijsen we de zeilen om af te varen naar het IJsselmeer. Voor een exclusief en bijzonder bedrijfsuitje in Noord-Holland hoeft u niet verder te zoeken.

vanaf € 99,95 p.p.
Zeildag op het IJsselmeer met een prachtige botter
Zeildag op het IJsselmeer met een prachtige botter
Met z'n allen proosten op een goede bottervaart
Teamuitje zeilen beleven op het IJsselmeer
Napraten over een fantastische zeildag
Beleef een zeildag op de prachtige botter BU113
Met het hele team meewerken aan boord genieten

Wijnproeverij met workshop en Zeilen op het IJsselmeer

Onze wijnambassadeur vertelt het verhaal achter de wijn. Met enthousiasme passeren we bijna alle continenten en behandelen we de factoren klimaat, bodemgesteldheid en vinificatie. We zorgen voor de glazen, 9 kwaliteitswijnen inclusief een heerlijke oude port en proefformulieren. Iedereen is een kenner bij ons en plezier staat altijd voorop. Na de wijnworkshop stapt u aan boord van een stoere botter en hijsen we de zeilen om af te varen naar het IJsselmeer.

Voor een exclusief en bijzonder bedrijfsuitje in Noord-Holland hoeft u niet verder te zoeken. Dit is uw volgende bedrijfsuitje!

U bepaalt zelf het thema van de proeverij

U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een proeverij waarbij de druif centraal staat. Chardonnay, cabernet sauvignon, merlot en pinot noir ze passeren de revue en we bespreken de verschillen. Of we gaan de wereld rond en hoppen langs de continenten.

Wat is het verschil tussen de wijnen uit Frankrijk en Zuid-Afrika? En wat dacht u van een Italiaanse-, Franse- of Spaanse proeverij. Lekker in de sfeer van het land eten en drinken. Natuurlijk kunt u zelf ook een thema bedenken.

Het programma

13.00 uur: Ontvangst met koffie en gebak
13.30 uur: Naar de vinoloog
13.45 uur: Begin wijn-workshop
15.15 uur: Einde bezoek workshop
15.30 uur: Palaver met een korte historische inleiding het indelen van de schepen
15.30 uur: Afvaart haven Huizen. De Zeilen worden gehesen en de tocht over de voormalige Zuiderzee kan beginnen
16.00 uur: Schippersborrel met verse Haring
16.30 uur: Borrelhapjes
Tijdens het varen wordt u natuurlijk goed verzorgd met de nodige consumpties
17.30 uur: Aankomst terug in de haven van Huizen
17.30 uur: Einde arrangement
088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit arrangement is inclusief

  •  Huur schip
  •  Catering
  •  Haring
  •  Borrelhapjes
  •  Onbeperkt consumpties
  •  Servicekosten
  •  Schippersborrel
Prijs: € 99,95 p.p. exclusief btw (All-in).
Minimum aantal personen is 12.

De prijs van dit bedrijfsuitje in Noord-Hollandis geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Zeildag op het IJsselmeer met een prachtige botterMet z'n allen proosten op een goede bottervaartTeamuitje zeilen beleven op het IJsselmeerNapraten over een fantastische zeildagBeleef een zeildag op de prachtige botter BU113Met het hele team meewerken aan boord genieten

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Huizen

Huizen is een veelzijdige gemeente in Het Gooi. Huizen ligt omgeven door bos, hei en water, absoluut uniek in het centrum van Nederland. Watersporters genieten er aan het strand, in de oude haven of een van de moderne jachthavens. Natuurliefhebbers zoeken de bossen en de hei op en cultuurliefhebbers halen hun hart op in een van de musea.

Over BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

Botterevents.nl

U kunt bij Botterevents.nl terecht voor familuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg

Toeristische informatie

Meer leuke uitjes

foto