ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Zeilen en Kookworkshop - bedrijfsuitje in Utrecht

Varen op een Antieke Zuiderzee botter is een belevenis op zich. Zeilen hijsen, zwaarden trekken, koers bepalen en de helmstok vasthouden zijn de ingrediënten om een leuke middag te beleven. Absoluut nieuw en uniek in de wijde omgeving is onze goed geoutilleerde, professionele ‘KookStudio’. Het is [..]

vanaf € 134,95 p.p.
Voor uw hele bedrijf ligt er een botter klaar
Voor uw hele bedrijf ligt er een botter klaar
Beleef een zeildag op de prachtige botter BU89
Relaxen met familie en vrienden met een zeildag op het IJsselmeer
Borrelen op een botter met het hele bedrijf
Spakenburgse Botter
Genieten van een zeildag op het IJsselmeer

Zeilen en Kookworkshop

Varen op een Antieke Zuiderzee botter is een belevenis op zich. Zeilen hijsen, zwaarden trekken, koers bepalen en de helmstok vasthouden zijn de ingrediënten om een leuke middag te beleven. Absoluut nieuw en uniek in de wijde omgeving is onze goed geoutilleerde, professionele ‘KookStudio’. Het is dé uitgelezen plek voor een bijzonder, actief en gezellig bedrijfsuitje in de provincie Utrecht

Het programma bedrijfsuitje

Varen op een Antieke Zuiderzee botter is een belevenis op zich. Zeilen hijsen, zwaarden trekken, koers bepalen en de helmstok vasthouden zijn de ingrediënten om een leuke middag te beleven.

Na dit avontuur is er weinig tijd voor Visserslatijn het volgende staat al voor u te wachten Absoluut nieuw en uniek in de wijde omgeving is onze goed geoutilleerde, professionele ‘KookStudio’. Het is dé uitgelezen plek voor een bijzonder, actief en gezellig samenzijn. Samen koken ontspant, bindt en inspireert! U gaat onder leiding van een professionele kok aan de slag.

15.00 uur

Ontvangst met koffie, thee en plakje Natte Keek

15.30 uur
Palaver met historische vertelling

15.45 uur
Vaartocht Met authentieke Zuiderzee Botter(s). Gedurende de tocht onbeperkt consumpties, een Uitvaardertje en verse Haring

17.45 uur
Aankomst Haven van Spakenburg

18.00 uur
Begin Kooklessen

22.00 uur
Einde Arrangement

Thema kiezen

Voor de kookworkshop kunt u kiezen uit een thema. Dit zijn de mogelijkheden:
 •  Visbereidingen / Schaal- en Schelpdieren*
 •  Frans
 •  Italiaans
 •  Indisch
 •  Thais
 •  Coscher
 •  Bonbons maken
 •  Patisserie
 •  “Freestyle” (pure smaken van ingrediënten)
 •  Seizoensgebonden kookworkshops* (wild, asperges etc.)
* bij dit thema is een meerprijs van toepassing
088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit bedrijfsuitje is inclusief

 •  Ontvangst met koffie, thee en een plakje Natte Keek
 •  Boothuur
 •  Onbeperkt consumpties gedurende de tocht
 •  Uitvaardertje en verse Haring
 •  Kookworkshop
Prijs: € 134,95 p.p. exclusief BTW

Starttijd arrangement: 15.00 uur
Einde arrangement: 22.00 uur

Bovenstaand arrangement is te reserveren voor groepen vanaf 12 personen.

De prijs van dit bedrijfsuitje is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Voor uw hele bedrijf ligt er een botter klaarBeleef een zeildag op de prachtige botter BU89Relaxen met familie en vrienden met een zeildag op het IJsselmeerBorrelen op een botter met het hele bedrijfSpakenburgse BotterGenieten van een zeildag op het IJsselmeer

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Spakenburg

In de haven van Spakenburg liggen fantastische authentieke schepen die u zeker moet zien als u dit dorp aan doet. Klederdrachten, de Oude Haven, visserij, hier ziet u het leven zoals dat heel vroeger ging. Ontdek Spakenburg zelf en maak een vaart op schitterende botters.

Over BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

Botterevents.nl

U kunt bij Botterevents.nl terecht voor familuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg

Toeristische informatie

Uw laatst bekeken arrangementen

Meer leuke uitjes

foto