ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Kookworkshop in de Achterhoek - Culinair Bedrijfsuitje in Gelderland

Deze workshop is perfect voor teambuilding en om creativiteit te stimuleren door fantastische gerechten te bereiden met elkaar!

vanaf € 59,- p.p.
Kookworkshop1
Kookworkshop1
villa
foyer
diner
vergaderarrangementen

Kookworkshop in de Achterhoek

Je behaalde resultaten of een andere speciale gelegenheid op een bijzondere manier vieren? Of gewoon een ‘heerlijk’ bedrijfsuitje? Kom koken bij de Villa! Onder begeleiding van één van onze koks koken jullie geheid de sterren van de hemel! Werk als een goed geoliede machine tijdens met maken van deze internationale gerechten.

De Locatie

Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw, het eigentijdse interieur, het professionele personeel maar vooral de relaxte sfeer. Het gebouw ligt in een prachtig park op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem.

Het Programma

Jullie gezelschap wordt in drie groepen verdeeld, iedere groep gaat een gang bereiden. De volgende gerechten zullen bereid gaan worden:


  •  Japan - Sushi en Sashimi, wasabi, zeewiersalade, gember en soja.
  •  Marokko - Maïskip met kerrie, vadouvan, dadel, couscous en Marokaanse groentes.
  •  Italië - Saltimbocca van kalf, serranoham, salie, rucola, tomatenrisotto en salie jus.
  •  Frankrijk- Crème Brulée van lavendel, mango chutney, sabayon van Calvados en ijs van ‘de Steenoven’.

Alle workshops kunnen als lunch of diner bereid worden en overal kan desgewenst een drankenarrangement, wijnarrangement of wijnproeverij worden toegevoegd. Feestelijk afsluiten met een naborrel of afterparty is uiteraard mogelijk!

088-5405850
Persoonlijk advies?

Het arrangement is inclusief:

  •  Een Workshop gegeven door de Chef
  •  Mogelijk als Lunch of Diner

Prijs: € 59,- p. p.

Optineel bij te boeken:

  •  Een drankenarrangement, wijnarrangement of wijnproeverij.
  •  Afsluiten met een naborrel of afterparty.

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2017 met uitzondering van de feestdagen.

Foto's

Kookworkshop1villafoyerdinervergaderarrangementen

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw, het eigentijdse interieur, het professionele personeel maar vooral de relaxte sfeer. Het hotel ligt in een prachtig park op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem. Het hotel is geen slaapplaats maar een beleving!

Kamers

Alle 42 hotelkamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Zo staat in onze Landleven kamer een Skoonbed, is er een digitaal verlichtingssysteem en moderne audio – en tv apparatuur. De stijlvolle shutters zorgen bovendien voor een unieke lichtinval.

Waterpretkamer
Kiest u voor deze kamer dan ontkom je niet aan een goeie baddersessie! De grote badkamer is namelijk het middelpunt van de waterpretkamer. Of je nu kiest voor een infrarood sauna, een jacuzzi of een stoomdouche; het wellnessgevoel is hier ongekend!


Lifestyle kamer
Lifestyle kamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Opvallend is het gebruik van warme kleuren en stoffen en de speciale aandacht voor kunst. Het digitale verlichtingssysteem, de XL Auping bedden en de Amerikaanse shutters completeren een stijlvolle kamer.

Toeristische informatie

Achterhoek

De Achterhoek is 1 van de groenste provincies van Nederland. Een heerlijke omgeving voor een lekker weekendje ontspannen. Een groot fiets- en wandelnetwerk. Van onze partners krijgt u routes op aanvraag. Gewoon even helemaal niets of gebruik maken van de vele toeristische highlights in deze regio. Laat u verrassen !

foto