ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Gieters bedrijfsportret - Schilderworkshop met collega's

Leer uw collega's beter kennen op een ontspannen manier, in de schitterende en pittoreske sfeer van Giethoorn.

vanaf € 59,50 p.p.
Giethoorn Het Venetie van het Noorden
Giethoorn Het Venetie van het Noorden
Genieten op ons terras in Giethoorn
Gezelligheid in ons Restaurant
Restaurant in Giethoorn

Gieters bedrijfsportret

Leer uw collega's beter kennen op een ontspannen manier, in de schitterende en pittoreske sfeer van Giethoorn. Het Gieters bedrijfsportret leent zich uitsekend voor teambuilding en kennismaking, maar ook voor jubilarissen of mensen die afscheid nemen. Het resultaat dat u onder begeleiding van een kunstenaar hebt gemnaakt, krijgt u als aandenken mee naar huis

Het rpogramma:

12.00 uur Ontvangst in Giethoorn met 1 consumptie naar keuze en een kop tomaten- of mosterdsoep
12.45 uur Een rondvaart door Giethoorn en over het meer 't Bovenwijde. U stapt uit bij Atelier 66 in de schilderachtige en historische dorpskern.
13.45 uur Met uw collega's gaat u een protret van elkaar maken met als uiteindelijk resultaat een bedrijfsportret die u mag meenemen. Tijdens het schilderen wordt u bijgestaan door een echte kunstenaar
17.15 uur U wandelt terug langs de grachten naar ons gezellige restaurant
17.45 uur Tot slot kunt u napraten tijdens een barbecue of drie-gangendiner

088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit arrangement is mogelijk vanaf 20 personen en is inclusief:

  •  Ontvangst met een kop tomaten- of mosterdsoep
  •  1 consumptie naar keuze
  •  Rondvaart
  •  Schilderworkshop
  •  Barbecue of 3-gangendiner

De prijs van dit arrangement bedraagt:

  •  € 59,50 p.p.

De prijs van dit arrangement is gebaseerd op minimaal 20 personen. Minder aantal personen is in overleg mogelijk. De toeslag voor groepen tussen de 11 en 20 personen bedraagt € 5,00 p.p. De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Giethoorn Het Venetie van het NoordenGenieten op ons terras in GiethoornGezelligheid in ons RestaurantRestaurant in Giethoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Over Giethoorn Specialist

Algemeen

Ons restautant in Giethoorn is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor lunch of diner in het restaurant of op het ruime terras. We varen met 3 prachtige overdekte rondvaartboten , waarmee dorps- en natuurtochten worden gemaakt en beschikt over een groepsaccommodatie voor 10-20 personenen en is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse arrangementen.

Faciliteiten

Ons restaurant heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Ons restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

Direct achter het restaurant is een gratis gemeentelijke parkeerplaats met ruimte voor ca. 250 auto's en ca. 10 touringcars. Zomers hebben we o.a. barbecue-arrangementen op ons terras, terwijl 's-winters weer speciale winter-arrangementen met bijvoorbeeld (stamppot)bufetten, workshops, themafeesten etc. worden verzorgd. Wij verzorgen zowel dorps- als natuurtochten door Giethoorn en omgeving. Onze specialiteit is 2-uurs natuurtochten met (natuur)gids.

Ligging

U vindt ons restaurant aan de Hylkemaboulevard, we zijn met de auto bereikbaar en aan het water gelegen. Vanaf ons restaurant kunt u tevoet, op de fiets, per boot of TukTuk het dorp en omgeving gemakkelijk bezoeken. Alle bezienswaardigheden, musea, pottenbakkerij en galerieen bevinden zich op korte (loop)afstand. De rondvaartboten liggen direct voor ons restaurant, waarmee we schitterende dorps-en natuurtochten mee maken. Door de jaren heen is ons restaurant zich gaan specialiseren in het verzorgen van arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven in en rondom Giethoorn. Voor o.a. een familiefeest, bedrijfsuitje, workshops of themafeest, kunnen wij een leuk arrangement verzorgen, zowel passief als actief. U kunt het gehele jaar voor groepen bij ons terecht. Wij zijn dé Giethoorn Specialist.

Omgeving

Ons restaurant is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de kop van Overijssel is Giethoorn de grootste publiekstrekker, waar jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers komen.Wanneer er een ijsperiode komt, dan is Giethoorn en omgeving een schitterend decor voor de schaatsliefhebbers.Vlak bij Giethoorn bevinden zich o.a. de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Vestingstad Steenwijk. Meppel (14 km.), Zwolle (30 km.) bevinden zich op korte afstand.

Toeristische informatie

Meer leuke uitjes

foto