ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

3-daags Bedrijfsweekend - Van Gogh Boerderijbelevenis in hartje Brabant

Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh met dit unieke en authentieke bedrijfsuitje. U overnacht in een bosrijke omgeving en tijdens de 3 dagen maakt u een boerderij excursie bestaande uit de Van Gogh rondleiding en schilder workshop.

vanaf € 106,50 p.p.
Schilderworkshop
Schilderworkshop
Schilderen in de natuur
Hotel de Guldenberg
Heerlijk genieten op het terras
Bosrijke omgeving
Heerlijk fietsen
Wandelen in de Drunense duinen
Lekker ontbijtje
Ontbijtbuffet
Hotelkamer
Hotelkamer

3-daagse Van Gogh Boerderijbelevenis in hartje Brabant - Groepsarrangement

Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh met dit unieke en authentieke arrangement. Op de dag van aankomst wordt u verwelkomd met een inspirerend 3-gangen ARTistiek menu.

Het arrangement

Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh met dit unieke en authentieke arrangement. Op de dag van aankomst wordt u verwelkomd met een inspirerend 3-gangen Van Gogh menu. ’s-Avonds slaapt u in hotel Guldenberg te midden van de Brabantse natuur, die door de schilder zo geliefd was. In de ochtend geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.


Op de dag naar keuze gaat u op pad naar ’t Klein Laar, de authentieke Brabantse boerderij waar u mag binnenkijken! Hier wordt u ontvangen, door de enthousiaste kunstenaar en bewoonster Monique van Gemert Smulders , met een lekkere kop koffie of thee en een lekkernij waarna de rondleiding “het verleden en heden van Vincent van Gogh” begint. Na de rondleiding gaat u aan de slag om met alle opgedane inspiratie uw eigen Van Gogh te schilderen! Bij goed weer vindt de schilderworkshop plaats in de zonnebloemweide, bij minder goed weer in de oude schuur van de boerderij. Natuurlijk is er tijd om tussendoor van uw lunch te genieten op deze rustieke locatie.

Het hotel

Het hotel is gelegen te midden van een prachtig stuk natuur, direct grenzend aan Nationaal park “de Loonse en Drunense Duinen”. Zakelijke, recreatieve, en particuliere gasten voelen zich hier thuis. De natuurlijke omgeving biedt u de juiste inspiratie voor uw brainstorm sessie, de rust voor uw vergadering en de ruimte voor uw teambuilding activiteiten. De gasten van uw feest worden overdonderd door de pracht en stilte van de locatie. De recreatieve gast kan naar hartenlust wandelen en fietsen direct vanaf het hotel of genieten op het zonovergoten terras met uitzicht op de natuur. Met een beetje geluk ziet u een hert, konijn of een boomleeuwerik, want bij Guldenberg bent u in de natuur, natuurlijk!

088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij dit 3-daags bedrijfsuitje is inbegrepen:

  •  1 x Een culinair 3-gangen diner
  •  2 Overnachtingen
  •  2x Een uitgebreid ontbijtbuffet aanvang tussen 7:00 uur en 9:30 uur
  •  1x Boerderij excursie bestaande uit de Van Gogh rondleiding en schilderworkshop bij de authentieke Brabantse Galerie / Atelier boerderij ’t Klein Laar te Helvoirt. Op dag 2 of 3 van uw verblijf
  •  1x Een kop koffie of thee met lekkernij tijdens de excursie bij ’t Klein Laar
  •  1x lunchpakket om mee te nemen en te nuttigen bij ’t Klein Laar

Prijs: vanaf € 106,50 p.p. op basis van een kleine 1-persoonskamer of 2-persoonskamer voor 2-persoonsgebruik met douche en toilet.
Prijs is gebaseerd op minimaal 8 personen.


Wilt u op de fiets naar ’t Klein Laar? Dat kan! U huurt een fiets voor € 10,- per fiets per dag. De excursie met workshop vindt plaats tussen 10:00 uur en 14:00 uur of tussen 12:00 uur en 16:00 uur op de door u gekozen dag, op basis van beschikbaarheid.


De prijs van dit groepsarrangement is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Foto's

SchilderworkshopSchilderen in de natuurHotel de GuldenbergHeerlijk genieten op het terrasBosrijke omgevingHeerlijk fietsenWandelen in de Drunense duinenLekker ontbijtjeOntbijtbuffetHotelkamerHotelkamer

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

U zoekt een plek met bijzondere ambiance waar u in alle rust uw zakelijke bespreking, training of conferentie kunt houden? Het conferentiehotel ligt fraai gesitueerd tegen Nationaal Park “De Loonse en Drunense Duinen” aan, gunstig gelegen tussen ‘s-Hertogenbosch en Tilburg.

Faciliteiten

Ongeacht de groepsgrootte en de aard van uw bijeenkomst heeft u bij het conferentiehotel mogelijkheden te over. In en om het gebouw zijn alle faciliteiten aanwezig om uw verblijf tot een succes te maken. Of het nu gaat om een productpresentatie, meeting, seminar, managementtraining of teambuildingsactiviteit, onze medewerkers staan voor u klaar om waar nodig de gewenste ondersteuning en extra service te bieden. Zij zorgen ervoor dat een conferentieruimte uw persoonlijke ruimte wordt.

Hotelfaciliteiten

Gaat het om een meerdaagse conferentie of training dan kan u en uw gezelschap overnachten in onze smaakvol en functioneel ingerichte één- of tweepersoonskamers.

Omgeving

Omringd door zoveel mooie natuur biedt het buitenleven ook talloze recreatiemogelijkheden, zoals een trimbaan, wandelpaden, fietsroutes (incl. fietsverhuur), sportvelden, tafeltennis, jeu-de-boules etc.

Toeristische informatie

foto