Alleen Vergaderen in Voorthuizen

Alleen Vergaderen, niets meer en niets minder! Maar dan uiteraard wel bij uitstekende vergaderlocaties die de nodige vergaderfaciliteiten te bieden hebben. U vindt hier verschillende vergaderlocaties en u kunt zelf kiezen voor 4, 8, 12, 32, 24 of zelfs 56 uurs vergaderarrangementen.

Proef3

4-uurs Vergaderarrangement - Sfeervolle Vergaderlocatie in Voorthuizen

Voorthuizen 104 verkocht

Een prachtige en sfeervolle locatie om te vergaderen of een training te geven op de Veluwe. De locatie biedt naast deze bijzondere ruimte ook sportieve mogelijkheden op de locatie.

Proef1

Perfecte Lunch en 4-uurs vergaderarrangement op de Veluwe

Voorthuizen

Vergaderen en Lunchen midden op de Veluwe bij deze inspirerende vergader- en eventlocatie. De locatie ligt centraal in Nederland en is uitstekend bereikbaar, dus voor een korte meeting met heerlijke lunch een uitstekende uitvalsbasis om met relaties of collega's te vergaderen.

Proef3

8-uurs vergaderarrangement - Inspirerende locatie in Voorthuizen

Voorthuizen 21 verkocht

Deze inspirerende vergader- en eventlocatie ligt centraal in Nederland aan de rand van de Veluwe, nabij Apeldoorn en Amersfoort. Naast 8 uur vergaderen in een prachtige vergaderruimte biedt deze locatie ook mogelijkheden voor teambuildingsactiviteiten en zelfs overnachtingsmogelijkheden.

Veluwe

Uw zakelijke bijeenkomst combineren met Buggy Rijden op de Veluwe

Voorthuizen

Stijlvol vergaderen met een klein gezelschap of een grote groep, het wordt met aandacht georganiseerd. De Veluwe is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst.

uitzicht

Landelijk vergaderen op de Veluwe - 32 uurs vergaderarrangement

Voorthuizen

Vergaderen aan de rand van de Veluwe. Daarnaast overnacht u in nieuwe luxe hotelkamers om na uw zakelijke bijeenkomst goed tot rust te komen. Ook maakt u gebruik van alle faciliteiten op het vakantiepark.

Huifkartocht

4 uur Vergaderen met een ontspannende Huifkartocht in een charmante omgeving

Voorthuizen

Geniet na uw zakelijke bijeenkomst van een unieke en ontspannende huifkartocht door de uitgestrekte bossen van de Veluwe. U sluit de dag af met een heerlijk 3-gangen verrassingsmenu. Dit is de perfecte locatie voor zakelijke doeleinden.

6 Uitstapjes

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit