ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Vergaderen in de Jachthaven van Scheveningen

Ons vergaderarrangement bieden wij aan incl. en excl. lunch. De lunch die u geserveerd krijgt bestaat uit een soep, diverse belegde broodjes, fruit, jus d'orange en een dessert. De frisdranken, koffie en thee zijn bij het arrangement inbegrepen.

vanaf € 34,95 p.p.
Er zijn 3 reviews gegeven. 9.0
Restaurant Catch
Restaurant Catch
Zaal
Restaurant Catch
Restaurant Catch
Zaal
Restaurant Catch

Vergaderen in Scheveningen

Op de 2e etage van ons restaurant beschikken wij over een exclusieve ruimte met uitzicht over de haven. Deze ruimte kunt u gebruiken voor onder andere: vergaderingen, sitting dinners en andere zakelijke bijeenkomsten. De wensen van een beamer en scherm hebben wij al voor u ingevuld; deze zijn bij de huurprijs van ons Penthouse inbegrepen. Tevens hebben wij op iedere etage een bar waar u met uw gezelschap na afloop van uw bijeenkomst gezellig kunt naborrelen.

Faciliteiten

Restaurant Catch is verdeeld over 4 etages en beschikt over een inpandige lift die u naar elke verdieping kan brengen: van de toiletten in de kelder tot onze exclusieve zaal op de 2e etage. Wij kunnen tot 500 gasten verwelkomen; de begane grond biedt ruimte aan 100 gasten binnen en 150 buiten op het terras. Dit terras is deels verwarmd en overdekt. De 1e etage kan 100 gasten herbergen en op de 2e etage bevindt zich onze exclusieve zaal met eigen toilet en garderobe.

Bereikbaarheid

Wij zijn gelegen aan de jachthaven van Scheveningen. Een unieke locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Op steenworp afstand van het Scheveningse strand en ook het centrum van Den Haag is zeer goed en makkelijk te bereiken. Parkeren kunt u bij Catch vrijwel voor de deur en is gratis.

088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij dit vergaderarrangement in de jachthaven van Scheveningen is inbegrepen:

 •  Ontvangst met koffie, thee en een friandise
 •  Gedurende de bijeenkomst koffie, thee, water en jus d'orange
 •  Lunch: buffet met soep, belegde broodjes, diverse frisse salades, fruit, melk, jus d'orange, en een Catch dessert

Prijs: € 34,95 p.p. op basis van minimaal 6 personen.
Voor de zaalhuur bedragen de kosten € 350,00.

Uitbreidingsmogelijkheden

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst uitbreiden dan bieden wij diverse mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en wij denken graag met u mee.


 •  Walking dinner
 •  High Wine
 •  High Tea
 •  Workshops

De prijs van dit vergaderarrangement in Scheveningen is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Restaurant CatchZaalRestaurant CatchRestaurant CatchZaalRestaurant Catch
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 3 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.0
Ligging
8.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Service
8.0
Accommodatie
9.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
03-06-2016 09:25

Mooie locatie, kwalitatief zeer goed arrangement bij vergadering.

gebruiker 9
Nicole Schönherr
gebruiker Aanbevolen
20-02-2015 12:04

Snelle & duidelijke service!

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met een groep
12-12-2014 09:28

diner gereserveerd met grote groep in de Penthouse zaal. Eten, wijnen, bediening en aankleding, muziek helemaal super !

 • 8.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 9.0

Scheveningen

Scheveningen, de badplaats achter Den Haag, biedt volop mogelijkheden om een heerlijk weekendje er op uit te zijn of zomaar lekker een paar dagen er tussen uit. Het lange zandstrand, de vele strandpaviljoens, winkeltjes, Holland Casino en het Circus theater maken Scheveningen the place to be!

Over Onze partner

Algemeen

Restaurant Catch, gelegen aan de jachthaven van Scheveningen, is een unieke locatie voor uw evenement: op een steenworp afstand van het Scheveningse strand en ook het centrum van Den Haag is zeer goed en makkelijk te bereiken.

Faciliteiten

Restaurant Catch is verdeeld over 4 etages en beschikt over een inpandige lift die u naar elke verdieping kan brengen: van toiletten in de kelder tot onze exclusieve zaal op de tweede etage. Wij kunnen tot 500 gasten verwelkomen: de begane grond biedt ruimte aan 100 gasten binnen en 150 gasten op het terras, waarvan 80 verwarmd en overdekt. De 1e etage kan 100 gasten herbergen en op de 2e etage bevinden zich onze exclusieve zaal met ruimte voor 50 gasten 'sitting dinner' en een prachtig dakterras met ruimte voor 100 gasten Deze exclusieve ruimte, voorzien van eigen toilet en garderobe, kunt u o.a. gebruiken voor: vergaderngen, meetings, sitting dinner en zakelijke bijeenkomsten. Het dakterras kan (optioneel) overdekt worden met een tent, om zodoende een binnenruimte voor 150 personen te creëren.

Ligging

Restaurant Catch is gelegen in de jachthaven van Scheveningen waar u vrijwel voor de deur kunt parkeren.

Omgeving

Wilt u uw bijeenkomst combineren met een break of activiteit dan zijn daarvoor ook volop mogelijkheden. Wat dacht u van diverse soorten proeverijen, maar ook bijvoorbeeld een strandactivteit kan gemakkelijk geregeld worden.

Toeristische informatie

" Mooie locatie, kwalitatief zeer goed arrangement bij vergadering. "

Anoniem 03-06-2016 09:25

Uw laatst bekeken arrangementen
foto