ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Meerdaags Vergaderen aan het water - 24 uurs arrangement op het Hulsbeek

Naast vergaderen op deze inspirerende locatie kunt u naast vergaderen ook verschillende activiteiten ondernemen om zo creativiteit op te doen!

vanaf € 187,- p.p.p.n.
Carte Blanche
Carte Blanche
Segwau Rijden
target
teamfoto

De Vergaderlocatie

Bent u ooit op het prachtige terrein het Hulsbeek geweest? Gelegen midden in het Twentse land en goed bereikbaar vanaf de A1 bij de stad Oldenzaal. Voor een vergadering, training of een andere zakelijke bijeenkomst kunt u bij ons prachtige locatie terecht. Vergaderen in het oosten van Nederland geeft inspiratie en verenigt het nuttige met het aangename. De natuurlijke omgeving is echt een plek waar u en uw collega’s rustig kunnen
vergaderen.


Het Team
De locatie is uniek, maar onze medewerkers maken het verschil! Vanaf het eerste contact zal u door enthousiaste en ervaren mensen worden begeleid in de organisatie van uw event. De mensen die uw bijeenkomst verzorgen doen dat met veel plezier, wat uw gasten zeker zullen merken.

Het Hotel

In de prachtige en gastvrije viersterrenhotel bevinden zich op de begane grond 7 luxe kamers en op de eerste verdieping 7 comfort kamers en 1 luxe sauna suite. De luxe kamers hebben openslaande deuren naar een overdekt terras. Alle kamers beschikken over een groot bed van 180 x 210 cm, flatscreen tv, gratis WIFI, een zithoek en werkplek. De kamers hebben een half open badkamer met apart toilet.

Vergader Breaks

Vanaf € 25,- excl. Btw per persoon per activiteit


Bumperbal
Bumper voetbal is een fantastische beleving op het Hulsbeek! Deze spectaculaire voetbal attractie is overgewaaid uit Noorwegen en moet je een keer gedaan hebben. Het zorgt voor lachwekkende taferelen!


Handboogschieten
Onder deskundige begeleiding gaat u kennis maken met het handboogschieten. Na afloop van de workshop zal iedereen in staat zijn een pijl gericht op het blazoen te kunnen schieten.


Segway rijden
De nieuwste rage uit Amerika, overgewaaid naar Nederland, is de Segway. Een bijzondere manier van verplaatsen, die door iedereen op een snelle manier is aan te leren.


Schapen drijven
Een workshop schapendrijven is leuk als een teambuildingsactiviteit. Werk samen met een groep collega’s om de schapen zelf door een poortje te drijven of een groepje schapen van de kudde weg te leiden.


Creatief vergaderen


Graffiti workshop
Altijd al eens graffiti willen spuiten, zoals in de achterbuurten van New York City? Tijdens de workshop graffiti worden de deelnemers meegenomen in de wereld van de tags, throw-ups en pieces.


Schilder diner
Tijdens een heerlijk diner tussen de gerechten creatief aan de slag door middel van een schilder workshop. Een erg leuke activiteit om uw creativiteit te uiten!


Workshop muziek maken
Ritme en Percussie, dat zijn kernwoorden tijdens de workshop muziek maken. Niemand heeft na deze workshop nog het excuus dat hij of zij geen ritme heeft!


Sportief vergaderen


Wie is de mol
Wie is de Mol? Dit spel bevat diverse spectaculaire opdrachten waarbij goede samenwerking en strategische beslissingen voorop staan. Hoe goed vertrouwt u uw teamleden nog als u weet dat er een saboteur in de groep zit? Er staat immers geld op het spel...


Expeditie Robinson
Hulsbeek Events introduceert in de prachtige omgeving van het Hulsbeek, Expeditie Robinson! Verdeelt in kampen gaat u de strijd met elkaar aan!


Teambuilding
U krijgt als groep verschillende opdrachten, die u alleen kan volbrengen door optimaal met elkaar samen te werken. De uitleg ontvangt u van onze deskundige begeleiding. Vervolgens ligt de uitdaging volledig bij uw team!

088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit vergaderarrangement is inclusief:

 •  Onbeperkt gebruik van koffie en thee in de vergaderruimte
 •  24 uur zaalhuur van de vergaderruimte in standaard opstelling
 •  Personal meeting assistant
 •  Tafelwater en mints in de vergaderruimte
 •  Beamer, scherm en flip-over in de vergaderruimte
 •  Gratis Wi-Fi
 •  Gratis parkeren
 •  Twee keer business lunch
 •  3 gangen diner
 •  2 persoons luxe hotelkamer ****
 •  Ontbijt

Prijs: € 187,00 per persoon.
Vanaf minimaal 10 personen.


De prijs van dit vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Carte BlancheSegwau Rijdentargetteamfoto

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.

Toeristische informatie

Meer leuke uitjes

foto