ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

30-uurs vergaderarrangement - Sfeervol vergaderen in Giethoorn

Wilt u een training, conferentie of vergadering doorbrengen in een comfortabele omgeving of zoekt u juist een sfeervol hotel voor een actief verblijf? Dan is de "natuurlijke" omgeving van Hotel Restaurant De Dames van de Jonge uw beslissing! De inspiratiebron die u zelf zult ontdekken in de [..]

vanaf € 109,50 p.p.p.n.
Hotel de Dames van de Jonge
Hotel de Dames van de Jonge
Hotel de Jonge
Hotel de Jonge
De dames van de Jonge
De dames van de Jonge

Hotel restaurant de Jonge uw natuurlijke inspiratiebron

Wilt u een training, conferentie of vergadering doorbrengen in een comfortabele omgeving of zoekt u juist een sfeervol hotel voor een actief verblijf?

Dan is de "natuurlijke" omgeving van Hotel Restaurant ‘De Dames van de Jonge’ uw beslissing! De inspiratiebron die u zelf zult ontdekken in de sfeervolle omgeving, voorziet u van energie en brengen inspiratie waar u nog lang van kunt genieten.

De zalen

Het hotel beschikt over twee ruimten van verschillende capaciteit die speciaal geschikt gemaakt kunnen worden voor vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten. Daarbij kunt u denken aan de meest uiteenlopende activiteiten, zoals productpresentaties,rntrainingen, cursussen of mini-symposia.

Hierbij kunt u vanzelfsprekend gebruik maken van professionele audiovisuele apparatuur, variërend van een geluidsinstallatie tot overheadprojector en video-apparatuur. Wanneer u een zakelijk arrangement combineert met bijvoorbeeld een teambuildings-tocht, een puntertocht, rondvaart, golfclinic of bezoek aan een nationaal park wordt het gegarandeerd een succes!

Het hotel

Hotel De Dames van de Jonge is een sfeervol hotel met een persoonlijke sfeer en gastvrijheid aan de rand van het oude karakteristieke dorp Giethoorn.

Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.
088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit arrangement is inclusief

  •  Bij ontvangst koffie en thee met een Giethoornse verrassing
  •  Luxe broodtafel met snack en salade
  •  Bittergarnituur
  •  3-gangen keuzediner (vraag ons naar een menusuggestie)
  •  Overnachting in sfeervolle kamer
  •  Uitgebreid ontbijtbuffet
  •  Uitgebreid lunchbuffet met soep
  •  Afscheid met hapje
  •  Tijdens de vergadering of bijeenkomst op beide dagen volop koffie, thee ijswater en vers fruit
Prijs: € 109,50 per persoon op basis van twee personen per kamer
Prijs: € 139,50 per persoon op basis van één persoon per kamer

TIP
U kunt uw arrangement ook uitbreiden met een rondvaart, fluisterfietstocht, puntertocht, museumbezoek of fietsroute. Neem contact met ons op voor informatie.

Aankomst dagelijks vanaf 09.00 uur tot 21.00 uur. Tijden kunnen aangepast worden

Prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Hotel de Dames van de JongeHotel de JongeHotel de JongeDe dames van de JongeDe dames van de Jonge

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Over Onze partner

Algemeen

Dit is een gastvrij hotel met charme. Ontspanning en inspanning gaan hier hand in hand. Heerlijk in de buitenlucht tot jezelf komen waarna een warme en gemoedelijke tuinkamer de welverdiende rust biedt.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, zoals een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Restaurant

Lekker borrelen bij de Dames, genieten van de bbq of buitenkeuken op het heerlijke terras, proef pure gerechten uit streek en seizoen die met passie zijn bereid door het keukenteam. De zonnige tuinkamer en het stijlvolle restaurant maken ieder bezoek tot een feestje. Vanaf acht uur ’s morgens kunt u al terecht voor een kopje koffie met Giethoornse lekkernij of een uitgebreid ontbijt. De kruidentuin die voor het terras ligt, herbergt allerlei ingrediënten die de basis zijn voor een aantal gerechten. Overal wordt aandacht aan besteed, van de inkoop van producten tot de gastvrije bediening aan tafel.

Omgeving

De enige vergelijking, die met het meest bijzondere dorp van Overijssel, Giethoorn, op gaat, ligt aan de oostkust van Italië en draagt de naam Venetië. Natuurlijk is Giethoorn lang niet zo groot als haar zusje, maar rust, ruimte en natuur zijn juist wat Hollands Venetië zo groot maakt. De talloze bruggetjes, die over het schitterende water naar pittoreske boerderijen leiden, maken iedere bezoeker spontaan verliefd op dit karakteristieke waterdorp.

Bezoek Giethoorn ook eens en ontdek dit magische stukje Nederland.

Toeristische informatie

foto