ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Vergaderlocatie in de Veluwse bossen

Zoekt u een locatie op de Veluwe om een dag of meerdaagse te vergaderen of een congres te organiseren? Voor gezelschappen van 2 tot 600 personen heeft dit congrescentrum uitstekende faciliteiten. Met maar liefst 15 zalen biedt het een breed scala aan mogelijkheden.

vanaf € 45,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Presentatie zaal
Presentatie zaal
Eten
Eten
Congrescentrum De Werelt Lunteren

12-Uurs arrangement van De Werelt Lunteren

Dit congrescentrum in Lunteren behoort in Nederland tot één van de mooist gelegen congresaccommodaties. Door de bosrijke omgeving vindt u hier voldoende rust voor een succesvolle bijeenkomst. Verder bieden de bossen genoeg mogelijkheden voor ontspanning. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden; mountainbiken, een wandeling met de boswachter of abseilen vanaf De Koepel.

Ligging en bereikbaarheid

Centraal in het land en goed bereikbaar (tussen de A1, A12 en A30). Bosrijke omgeving. Met de auto en het openbaar vervoer goed bereikbaar. 400 Gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

Faciliteiten

De congreslocatie beschikt over 15 zalen (grootste zaal tot 600 personen), een sfeervol restaurant, een gezellige bar en 127 hotelkamers. De congreszaal (Europazaal, tot 600 personen) is voorzien van het allernieuwste op het gebied van licht, apparatuur en geluid.

De lounge is vernieuwd en is zeer geschikt voor ontvangsten, lunches en diners voor kleine groepen. Het restaurant is eveneens gerenoveerd en voorzien van nieuw meubilair. In ons hele pand is gratis draadloos internet. In alle zalen internet mogelijk via een bedrade aansluiting.

Wij hebben ruim 50 jaar ervaring! De uitstekende dienstverlening en de persoonlijke gastvrijheid maakt dit congrescentrum tot een echte 'Werelt van verschil'.

Goed voor elkaar
De congreslocatie t is verbonden met een stichting, die vakanties organiseert voor senioren en mensen die niet zelfstandig op vakantie kunnen gaan. Tijdens de zomermaanden en rond de Kerstdagen ontvangen wij meer dan 2.300 vakantiegasten. Ruim 1.400 vrijwilligers zijn actief als verzorger en begeleider. Door uw bijeenkomst in een van onze accommodaties te houden, steunt u dit bijzondere werk.

088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij het 12-uurs vergaderarrangement op deze vergaderlocatie zit inbegrepen:

 •  aankomst ± 09.00 uur - vertrek ± 22.00 uur
 •  pendeldienst station Lunteren - De Werelt v.v.
 •  gratis parkeergelegenheid
 •  gratis draadloos internet
 •  ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
 •  gebruik van een plenaire zaal
 •  inclusief audiovisuele middelen en diverse voorzieningen
 •  1 x lunch
 •  lekkernij in de theepauze
 •  diner (3-gangen of buffet) met flessen water
 •  onbeperkt koffie/thee

€ 81,00 per persoon


Vanaf 2 personen te boeken.

Overige vergaderarrangementen:

8-Uurs arrangement voor € 45,50 per persoon / 32-uurs arrangement voor € 181,50 per persoon.

Daarnaast bieden wij ook arrangementen die zijn afgestemd op uw specifieke wensen. Wij maken vrijblijvend een passende offerte voor uw receptie, bedrijfspresentatie, feest of andere bijeenkomst.

De prijzen van dit vergaderarrangement zijn geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Presentatie zaalEtenEtenCongrescentrum De Werelt Lunteren
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
H. van Twillert
gebruiker Aanbevolen
21-03-2011 14:26

Serviceverlening was goed.

Over Onze partner

Algemeen

Dit congrescentrum in Lunteren ligt in het midden van Nederland, in de prachtige Veluwse bossen. Het is de ideale uitvalsbasis voor congressen, trainingen, vergaderingen, teambuilding, workshops en relatiedagen. De congreslocatie heeft 15 zalen (grootste zaal tot 600 personen) en 127 hotelkamers.

Faciliteiten

Voor gezelschappen van 2 tot 600 personen heeft het congrescentrum uitstekende faciliteiten. Maar liefst 15 zalen bieden een breed scala aan mogelijkheden. DeEuropazaal is de grote congreszaal en biedt plaats aan600 personen). In de gehele accommodatie is draadloos internet beschikbaar en in alle zalen internet via een UTP-aansluiting. In de hal is een internetcorner met gratis internet.

Dat een goede nachtrust nog bestaat, ervaart u tijdens een overnachting in dit congreshotel. U slaapt in de schone lucht van de bossen en ontwaakt met het geluid van zingende vogels. De 127 hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Eigen sanitair, een tv en voldoende rust en ruimte zijn standaard. Wanneer u een drankje wilt drinken, kunt u terecht in de gezellige bar. Hier vindt u optimale ontspanning.

Ligging

Het congreshotel ligt centraal in Nederland en is prima te bereiken via de A12 of A1 en de A30, afslag Lunteren. Er zijn 400 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Lunteren beschikt over een station, dus ook per trein is het congreshotel goed bereikbaar. Shuttle service behoort tot de mogelijkheden. De congreshotel ligt in het Luntersche buurtbos. Rust en ruimte in overvloed! Dat komt uw bijeenkomst zeker ten goede.

Omgeving

Het congreshotel ligt in een bosrijke omgeving. Het uitzicht is dus altijd de moeite waard! Rustgevend én inspirerend. Heeft u interesse in een vergaderbreak? Een op maat gemaakt outdoorprogramma behoort tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld mountainbiken of abseilen vanaf De Koepel. In ieder seizoen is een wandeling of fietstocht zeker aan te bevelen. Ook kunt u gebruik maken van de sauna die op een steenworp afstand van het congrescentrum ligt. In de directe omgeving van het congreshotel vindt u het Nationale Park de Hoge Veluwe met het indrukwekkende Kröller-Muller museum.

Toeristische informatie

" Serviceverlening was goed. "

H. van Twillert 21-03-2011 14:26

Uw laatst bekeken arrangementen
foto