ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

8-uurs vergaderarrangement in Utrecht - Ontmoet elkaar centraal in Nederland!

Let’s meet: In onze Zuid- en Westvleugel zijn in totaal 11 vergaderruimtes ingericht. Hier kunt u naar hartenlust overleggen, trainen, brainstormen, presenteren of gewoon lekker lunchen.

vanaf € 25,50 p.p.
7
7
7
6
5
5
4
3
2
1
Vergaderen Utrecht
Vergaderen Utrecht
Vergaderen Utrecht
Vergaderen Utrecht
Vergaderen Utrecht
Vergaderen Utrecht
Vergaderen Utrecht
Vergaderen Utrecht
Vergaderen Utrecht
Vergaderen Utrecht

Vergaderen in Utrecht

In deze voormalige kantoorlocatie aan de Europalaan 100 bruist het! Een eigentijds a la carte Restaurant en een prachtige Lunchroom op de Parterre met 130 zitplaatsen en 11 vergaderzalen op de eerste etage. Bij mooi weer kunt u genieten van ons terras op de groene binnenplaats.


Wij zorgen ook graag voor de innerlijke mens. Wij maken iedere dag met liefde verse smakelijke broodjes, healthy salades, juices en nog veel meer lekkers. Loopt het water u al in de mond?

11 vergaderzalen

In de Zuid- en Westvleugel zijn in totaal 11 vergaderruimtes ingericht. Hier kunt u naar hartenlust overleggen,  trainen, brainstormen, presenteren of gewoon lekker lunchen. De ruimtes hebben een plafondhoogte van wel 3 meter, veel daglichtinval en een stoer karakter, mede door de kale betonnen constructie, aluminiumkozijnen en de on-trend inrichting.  


Deze inspirerende vergaderruimtes zijn geschikt 1 tot 80 personen in diverse opstellingen. Staat de gewenste opstelling niet in de lijst? Geen zorgen, wij denken graag in oplossingen!

Bereikbaarheid

Onze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima bereikbaar! Na reservering kunnen wij u uiteraard een uitgebreide routebeschrijving toesturen.


Aanvullende parkeerinformatie:
De tweedeks parkeergelegenheid van Southpark is voorzien van wel 200 plaatsen. Er is voor elektrische auto’s een oplaadpunt. Het eerste uur is parkeren gratis en een dagkaart kost €5,00.

088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij ons 8-uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  •  Zaalhuur
  •  1 flip over
  •  Onbeperkt koffie, thee en huisgemaakte koekjes
  •  Utrechts stadswater

Prijs: € 25,50 p.p. excl. BTW op basis van minimaal 8 personen.


De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

776554321Vergaderen UtrechtVergaderen UtrechtVergaderen UtrechtVergaderen UtrechtVergaderen UtrechtVergaderen UtrechtVergaderen UtrechtVergaderen UtrechtVergaderen UtrechtVergaderen Utrecht

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Utrecht

Utrecht is een stad met vele culturele schatten, kastelen, forten en historische gebouwen. Het meest bekende gebouw in Utrecht moet haast wel de Domtoren zijn, deze 112 m hoge toren ziet u al vanaf ver boven de stad uitsteken. De binnenstad van Utrecht is door zijn prachtige grachtenhuizen en gezellige steegjes een mooie stad om te ontdekken. Door de vele mogelijkheden boekt u hier speciale dagjes uit, leuke avondprogramma's of complete weekendjes weg. Ontdek zelf deze levendige stad.

Over Onze partner

Toeristische informatie

foto