ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

8-uurs vergaderarrangement in een voormalig Klooster vlakbij Utrecht

Bent u op zoek naar een inspirerende omgeving voor uw zakelijke bijeenkomst? Ontmoet elkaar dan in de rustige omgeving. Een uitstekende vergaderlocatie met 3 grote congreszalen, 18 vergaderzalen en 131 hotelkamers.

vanaf € 52,20 p.p.
Bos
Bos
Receptie
Congreszaal
Brazilie vergaderzaal
Colombia vergaderzaal
Lounge
Zaal Magdalena
Cecilia congreszaal
Lunchen in het ProefLokaal
Prachtige vergaderlocatie in Soesterberg
Meeting room
Lounge

Vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug - Wereldse gastvrijheid.

Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en omringd door een groot bebost terrein is dit een meetinglocatie die het beste bij haar gasten naar boven haalt.


Het hotel is gevestigd in 2 historische gebouwen. Naast 3 grote congreszalen, 18 vergaderzalen en een aantal kleinere gespreksruimtes beschikt deze vergaderlocatie over 131 hotelkamers. De ideale locatie voor ééndaagse en meerdaagse bijeenkomsten.

Congres en Vergaderzalen - schitterende ruimtes!

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten beschikt over 2 locaties. Te weten het voormalige missiehuis. Hierin bevinden zich 2 grote congreszalen, 15 vergaderzalen en diverse gespreksruimtes. Tevens beschikken wij over het voormalige klooster met hierin 1 grote congreszaal, 5 vergaderzalen en ook diverse gespreksruimtes. Door deze indeling beschikken wij over voldoende ruimte voor kleine en grotere bijeenkomsten.


Geniet van diverse lekkernijen in ProefLokaal De Wereld! Het terrein biedt een goed terras en faciliteiten voor buitenactiviteiten.

Conferentieoord op de Utrechtse Heuvelrug

Als trainingslocatie, congrescentrum, conferentieoord en vergaderaccommodatie met overnachtingsmogelijkheden, heeft ons conferentiehotel uitgebreide arrangementen. De vergaderarrangementen bevatten alles voor een goed verzorgde bijeenkomst, maar kunnen uiteraard voor uw training, vergadering, seminar of conferentie op maat gemaakt worden naar uw wensen.

Uw wensen en het verloop van uw bijeenkomst staan voorop; wij zullen er alles aan doen om u als tevreden gast te zien vertrekken. Wij werken vanuit de visie dat iedere mens wereldburger is en proberen daarbij zoveel mogelijk oog te hebben voor mens, milieu en maatschappij; oftewel maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel.

088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit 8-uurs vergaderarrangement is inclusief:

  •  Koffie/thee en een koekje bij aankomst
  •  Koffie/thee met koekje en versnaperingen tijdens de vergadering
  •  Kraanwater met een verhaal in de zaal
  •  Uitgebreide lunch
  •  Gebruik flipover, beamer en WiFi
  •  Blocnote, potlood en naambordje voor iedere deelnemer
  •  Gebruik trainerskit
  •  Vrij parkeren
  •  Zaalhuur

Prijs: € 58,25 p.p.
Al vanaf 2 personen.

Optioneel bij te boeken:


  •  Borrel ter afsluiting € 9,75 p.p. Inhoud: 2 drankjes per persoon en een borrelgarnituur van de chef.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

BosReceptieCongreszaalBrazilie vergaderzaalColombia vergaderzaalLoungeZaal MagdalenaCecilia congreszaalLunchen in het ProefLokaalPrachtige vergaderlocatie in SoesterbergMeeting roomLounge

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Wereldse gastvrijheid in niet zomaar een conferentiehotel!

Goed bereikbaar en gelegen in het groen vindt u deze congres- en vergaderlocatie in Soesterberg. Gasten waarderen de centrale ligging met gratis parkeergelegenheid, de wereldse keuken en de diversiteit aan vergaderzalen in historische gebouwen. Het terrein biedt een goed terras en faciliteiten voor buitenactiviteiten.

Zalen

Gelegen in het groen is dit een meetinglocatie die het beste bij haar gasten naar boven haalt. Het hotel is gevestigd in 2 historische gebouwen die vroeger dienst deden als klooster en missiehuis. Naast 3 grote congreszalen, 18 vergaderzalen en een aantal kleinere gespreksruimtes beschikt deze congres- en vergaderlocatie over 131 hotelkamers. De ideale locatie voor eendaagse en meerdaagse bijeenkomsten en voor andere zakelijke bezoeken.

Het voormalige missiehuis. Hierin bevinden zich 2 grote congreszalen, 15 vergaderzalen en diverse gespreksruimtes. Het voormalige klooster met hierin 1 grote congreszaal, 5 vergaderzalen en ook diverse gespreksruimtes. Door deze indeling beschikken wij over voldoende ruimte voor kleine en grotere bijeenkomsten.

Het buitenterrein biedt meer dan een goed terras. Er zijn zitzakken, wandelpaden, picknicktafels, hangmatten en natuurlijk een groot eigen bosgebied dat zich goed leent voor outdooractiviteiten & teambuilding.

Kamers

Alle hotelkamers zijn voorzien van douche en toilet, telefoon, televisie en WiFi. De meeste kamers kijken uit op het bos, de kloostertuin of de binnentuinen. In de lounge van dezecongres- en vergaderlocatie kunt u altijd terecht voor een gratis kopje verse koffie of thee. In het hoofdgebouw bevinden zich: 34 standaard eenpersoonskamers 22 standaard tweepersoonskamers 10 comfort tweepersoonskamers 21 basis tweepersoonskamers In Klooster Cenakel bevinden zich: 27 standaard eenpersoonskamers 10 standaard tweepersoonskamers

Ligging en omgeving

Het conferentiehotel beschikt over een eigen bosterrein. Hier kunt u na een maaltijd of tussendoor even een wandeling maken. Op het terrein zijn diverse mogelijkheden voor in- en ontspanning! De groene omgeving leent zich goed voor een groepsactiviteit, een één-op-één gesprek of het uitwerken van een opdracht. Voor een actieve onderbreking van uw bijeenkomst hebben wij een samenwerking met een aantal vaste partners. Deze partners kennen ons buitengebied door en door, en kan uw wensen op maat verwerken. Het conferentiehotel ligt op de Utrechtse Heuvelrug en is door de centrale ligging een ideale locatie voor uw vergadering, training en congres. De omgeving biedt niet alleen natuurschoon. De stad Amersfoort ligt op een afstand van nog geen 10 km en ook Utrecht is zeer dichtbij. Deze locatie is met de auto uiteraard uitstekend te bereiken en reist u met het openbaar vervoer dan gaat u via Amersfoort CS naar het hotel; 4x per uur, in ongveer 10 minuten bij het hotel.

Toeristische informatie

foto