ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

8 uurs Deluxe vergaderarrangement bij de Loonse en Drunense Duinen

Of het nu gaat om een productpresentatie, meeting, seminar, managementtraining of teambuildingsactiviteit? Op deze vergaderlocatie, gelegen in een bosgebied omringd door 21 hectare natuur en in de locatie zelf uitstekende faciliteiten en vele zalen en ruimtes biedt deze bijzondere locatie alle [..]

vanaf € 52,45 p.p.
Vergaderruimte met veel licht
Vergaderruimte met veel licht
Terras bij Suite kamer in Hotel Victoria
Hotel de Guldenberg
Receptie
TV kamer
Zithoek in de serre
Bar
Hotel de Guldenberg
Serre
Vergaderruimte
Hotel de Guldenberg
Hotel de Guldenberg
Vergaderzaal
Kleine sub vergaderzaal
Ronde vergaderopstelling
Hotelkamer
Kamer
Sauna
Fitness ruimte
Vergaderen in de Natuur
Trimbaan

Een creatieve broedplaats

Deze vergaderlocatie is gunstig gelegen tussen ’s-Hertogenbosch en Tilburg in een unieke bosrijke omgeving met 21 hectare eigen grondgebied. Ongeacht de groepsgrootte en de aard van uw bijeenkomst heeft u bij dit conferentiehotel mogelijkheden te over.

Tal van mogelijkheden

In en om het gebouw zijn alle faciliteiten aanwezig om uw verblijf tot een succes te maken. Of het nu gaat om een productpresentatie, meeting, seminar, managementtraining of teambuildingsactiviteit, onze medewerkers staan voor u klaar om waar nodig de gewenste ondersteuning en extra service te bieden. Zij zorgen ervoor dat een conferentieruimte uw persoonlijke ruimte wordt.

14 conferentiezalen en 4 aparte discussieruimten

Dit Conferentiehotel beschikt over 14 conferentiezalen en 4 aparte discussieruimten. Alle zalen hebben daglicht en zijn standaard voorzien van internet, telefoon, airconditioning, comfortabel meubilair en additionele voorzieningen als projectiescherm, white-board met stiften, flip-over, ijswater en mintjes, memobloks, pennen, naamkaartjes en een conferentiekoffertje met diverse presentatiebenodigdheden. Een 2-tal zalen beschikt over een smartboard. Het gehele pand is voorzien van gratis draadloos internet. Verder behoren zonwering, verduisteringsgordijnen en een minibar tot de standaarduitrusting.


Indien gewenst zorgen wij voor beeld- en geluidsapparatuur of andere ondersteunende faciliteiten voor uw presentatie.

Hotelfaciliteiten

Gaat het om een meerdaagse conferentie of training dan kunt u en uw gezelschap overnachten in onze smaakvol en functioneel ingerichte één- of tweepersoonskamers.

Culinair

Ook op culinair gebied is het in goed vertoeven. In het modern ingericht restaurant met klimaatbeheersing en uitzicht op de bossen kunt u terecht voor een goed ontbijt, een uitgebreide koffietafel of een smakelijke lunch. ’s Avonds kunt u er genieten van een gevarieerd vastgesteld 3-gangenmenu, dat op verzoek kan worden uitgebreid naar een 4- of meergangenmenu. Alle maaltijden worden met dagverse ingrediënten bereid, waarbij rekening wordt gehouden met uw speciale wensen. Voor inspirerende zakenlunches, diners, familiefeesten of evenementen stellen we graag in overleg met u een arrangement op maat samen.

088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij dit 8 uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  •  Onbeperkt koffie- en theegebruik aan de bar met lekkernij;
  •  1x lunchbuffet met 2 warme gerechten aanvang tussen 12:30 uur en 13:00 uur;
  •  Gratis draadloos internet;
  •  Het gebruik van de plenai¬re conferen¬tiezaal ( 2 dagdelen ) inclusief gebruik van:
  •  Flip-over met papier en stiften;
  •  Scherm;
  •  Whiteboard met stiften;
  •  IJswater en mintjes;
  •  Conferentiekoffertje, schrijfblokjes, pennen en naamkaartjes.

Prijs: € 52,45 p.p. op basis van minimaal 2 personen.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Brabant is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Vergaderruimte met veel lichtTerras bij Suite kamer in Hotel VictoriaHotel de GuldenbergReceptieTV kamerZithoek in de serreBarHotel de GuldenbergSerreVergaderruimteHotel de GuldenbergHotel de GuldenbergVergaderzaalKleine sub vergaderzaalRonde vergaderopstellingHotelkamerKamerSaunaFitness ruimteVergaderen in de NatuurTrimbaan

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

U zoekt een plek met bijzondere ambiance waar u in alle rust uw zakelijke bespreking, training of conferentie kunt houden? Het conferentiehotel ligt fraai gesitueerd tegen Nationaal Park “De Loonse en Drunense Duinen” aan, gunstig gelegen tussen ‘s-Hertogenbosch en Tilburg.

Faciliteiten

Ongeacht de groepsgrootte en de aard van uw bijeenkomst heeft u bij het conferentiehotel mogelijkheden te over. In en om het gebouw zijn alle faciliteiten aanwezig om uw verblijf tot een succes te maken. Of het nu gaat om een productpresentatie, meeting, seminar, managementtraining of teambuildingsactiviteit, onze medewerkers staan voor u klaar om waar nodig de gewenste ondersteuning en extra service te bieden. Zij zorgen ervoor dat een conferentieruimte uw persoonlijke ruimte wordt.

Hotelfaciliteiten

Gaat het om een meerdaagse conferentie of training dan kan u en uw gezelschap overnachten in onze smaakvol en functioneel ingerichte één- of tweepersoonskamers.

Omgeving

Omringd door zoveel mooie natuur biedt het buitenleven ook talloze recreatiemogelijkheden, zoals een trimbaan, wandelpaden, fietsroutes (incl. fietsverhuur), sportvelden, tafeltennis, jeu-de-boules etc.

Toeristische informatie

foto