ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

32-uurs vergaderarrangement op de Utrechtse Heuvelrug

Wereldse gastvrijheid in niet zomaar een conferentiehotel! Goed bereikbaar en gelegen in het groen vindt u deze vergader- en congreslocatie in Soesterberg. Gasten waarderen de centrale ligging met gratis parkeergelegenheid, de wereldse keuken en de diversiteit aan vergaderzalen met gratis [..]

vanaf € 222,81 p.p.p.n.
Er zijn 4 reviews gegeven. 7.8
Prachtige vergaderlocatie in Soesterberg
Prachtige vergaderlocatie in Soesterberg
Receptie
Lounge
Leeshoek in de Lounge
Meeting room
Koffie en ontvangst ruimte
Oceanie
Australie zaal
Congreszaal
Cecilia congreszaal
Wintertuin
Colombia vergaderzaal
Vergaderen in de Argentinie zaal
Brazilie vergaderzaal
Proeflokaal
Culinair genieten
Lunchen in het ProefLokaal
Lounge
Zaal Magdalena
Meeting room
Gang Cenakel
Comfort hotelkamer
Zuid-Amerika hotelkamer
Standaard 2-persoonskamer
Bos

Aanbevolen Aanbevolen

Vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug - Wereldse gastvrijheid

Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en omringd door een groot bebost terrein is dit een meetinglocatie die het beste bij haar gasten naar boven haalt. 


Het hotel is gevestigd in 2 historische gebouwen. Naast 3 grote congreszalen, 18 vergaderzalen en een aantal kleinere gespreksruimtes beschikt de vergaderlocatie over 131 hotelkamers. De ideale locatie voor eendaagse en meerdaagse bijeenkomsten.
 

Congres en Vergaderzalen - schitterende ruimtes!

Deze vergader- en congreslocatie beschikt over 2 locaties. Te weten het voormalige missiehuis. Hierin bevinden zich 2 grote congreszalen, 15 vergaderzalen en diverse gespreksruimtes. Tevens beschikken wij over het voormalige klooster met hierin 1 grote congreszaal, 5 vergaderzalen en ook diverse gespreksruimtes.

Door deze indeling beschikken wij over voldoende ruimte voor kleine en grotere bijeenkomsten.

Hotelkamers

Alle hotelkamers zijn voorzien van douche en toilet, telefoon, televisie en WiFi. De meeste kamers kijken uit op het bos, de kloostertuin of de binnentuinen. In de lounge kunt u altijd terecht voor een gratis kopje verse koffie of thee.

In het hoofdgebouw bevinden zich:


 •  34 standaard eenpersoonskamers
 •  50 standaard tweepersoonskamers
 •  10 comfort tweepersoonskamers

In Klooster Cenakel bevinden zich:


 •  27 standaard eenpersoonskamers
 •  10 standaard tweepersoonskamers
088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit 32-uurs vergaderarrangement is inclusief:

 •  Koffie en thee bij aankomst
 •  Koffie en thee tijdens de vergadering
 •  IJswater, pepermunt, schrijfpapier en pen in de zaal
 •  2x Uitgebreid lunchbuffet met een keur aan lekkernijen
 •  1x een 3-gangen dagmenu
 •  1 Overnachting
 •  1x Ontbijtbuffet
 •  Zaalhuur plenaire zaal
 •  Gebruik beamer, flip-over, Wifi en App

Prijs: € 240,00 p.p. incl. BTW op basis van minimaal 2 personen.

Extra mogelijkheden:

Breid uw bijeenkomst uit met een buitenactiviteit (in ons 20 hectare bos). Informeer naar de mogelijkheden.

De prijs van dit 32-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Prachtige vergaderlocatie in SoesterbergReceptieLoungeLeeshoek in de LoungeMeeting roomKoffie en ontvangst ruimteOceanieAustralie zaalCongreszaalCecilia congreszaalWintertuinColombia vergaderzaalVergaderen in de Argentinie zaalBrazilie vergaderzaalProeflokaalCulinair genietenLunchen in het ProefLokaalLoungeZaal MagdalenaMeeting roomGang CenakelComfort hotelkamerZuid-Amerika hotelkamerStandaard 2-persoonskamerBos
7.6/10
beoordeling
7.6 op 10
Beoordeling gebaseerd op 5 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 7
Belinda van der Harst
45 jaar
gebruiker Aanbevolen
02-10-2015 15:52

De locatie was perfect. De verzorging van het eten en de kamers was goed geregeld.

gebruiker 8
Henriet Wijnen
gebruiker Aanbevolen
03-03-2014 09:25

Dit is een prima locatie voor een meerdaagse bijeenkomst. De kamers zijn netjes en schoon. De catering is prima (O/L/D). Het is mooie gelegen en heeft een rustgevende omgeving. Wat vooral aantrekkelijk is voor een meerdaagse bijeenkomst, is de ruime en gevarieerde keuze aan activiteiten die helemaal aansluiten bij van de naam van het hotel: Kontakt der Kontinenten. Kortom: onze bijeenkomst wat geslaagd.

gebruiker 7
Winifred Hoving
58 jaar
gebruiker Aanbevolen
15-02-2013 09:34

Het vergader arrangement was goed geregeld. Opmerking: wel een hoog katholiek gehalte

gebruiker 9
Y.
gebruiker Aanbevolen
03-04-2011 16:13

Voor het eerst gebruik gemaakt van Business Bookers. Een schot in de roos gebleken. Goede hulp gehad bij het zoeken naar een geschikte locatie, service verlening en alles correct afgehandeld. Kan het dan ook van harte aanbevelen hier gebruik van te maken.

gebruiker 7
M. van Run
gebruiker Aanbevolen
21-03-2011 09:24

Op zich prima locatie en lunch. Het was alleen erg druk... onze referentie zaal was prima, niks bijzonders.

Over Onze partner

Algemeen

Wereldse gastvrijheid in niet zomaar een conferentiehotel!

Goed bereikbaar en gelegen in het groen vindt u deze congres- en vergaderlocatie in Soesterberg. Gasten waarderen de centrale ligging met gratis parkeergelegenheid, de wereldse keuken en de diversiteit aan vergaderzalen in historische gebouwen. Het terrein biedt een goed terras en faciliteiten voor buitenactiviteiten.

Zalen

Gelegen in het groen is dit een meetinglocatie die het beste bij haar gasten naar boven haalt. Het hotel is gevestigd in 2 historische gebouwen die vroeger dienst deden als klooster en missiehuis. Naast 3 grote congreszalen, 18 vergaderzalen en een aantal kleinere gespreksruimtes beschikt deze congres- en vergaderlocatie over 131 hotelkamers. De ideale locatie voor eendaagse en meerdaagse bijeenkomsten en voor andere zakelijke bezoeken.

Het voormalige missiehuis. Hierin bevinden zich 2 grote congreszalen, 15 vergaderzalen en diverse gespreksruimtes. Het voormalige klooster met hierin 1 grote congreszaal, 5 vergaderzalen en ook diverse gespreksruimtes. Door deze indeling beschikken wij over voldoende ruimte voor kleine en grotere bijeenkomsten.

Het buitenterrein biedt meer dan een goed terras. Er zijn zitzakken, wandelpaden, picknicktafels, hangmatten en natuurlijk een groot eigen bosgebied dat zich goed leent voor outdooractiviteiten & teambuilding.

Kamers

Alle hotelkamers zijn voorzien van douche en toilet, telefoon, televisie en WiFi. De meeste kamers kijken uit op het bos, de kloostertuin of de binnentuinen. In de lounge van dezecongres- en vergaderlocatie kunt u altijd terecht voor een gratis kopje verse koffie of thee. In het hoofdgebouw bevinden zich: 34 standaard eenpersoonskamers 22 standaard tweepersoonskamers 10 comfort tweepersoonskamers 21 basis tweepersoonskamers In Klooster Cenakel bevinden zich: 27 standaard eenpersoonskamers 10 standaard tweepersoonskamers

Ligging en omgeving

Het conferentiehotel beschikt over een eigen bosterrein. Hier kunt u na een maaltijd of tussendoor even een wandeling maken. Op het terrein zijn diverse mogelijkheden voor in- en ontspanning! De groene omgeving leent zich goed voor een groepsactiviteit, een één-op-één gesprek of het uitwerken van een opdracht. Voor een actieve onderbreking van uw bijeenkomst hebben wij een samenwerking met een aantal vaste partners. Deze partners kennen ons buitengebied door en door, en kan uw wensen op maat verwerken. Het conferentiehotel ligt op de Utrechtse Heuvelrug en is door de centrale ligging een ideale locatie voor uw vergadering, training en congres. De omgeving biedt niet alleen natuurschoon. De stad Amersfoort ligt op een afstand van nog geen 10 km en ook Utrecht is zeer dichtbij. Deze locatie is met de auto uiteraard uitstekend te bereiken en reist u met het openbaar vervoer dan gaat u via Amersfoort CS naar het hotel; 4x per uur, in ongveer 10 minuten bij het hotel.

Toeristische informatie

" De locatie was perfect. De verzorging van het eten en de kamers was goed geregeld. "

Belinda van der Harst 02-10-2015 15:52

foto