ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Ik hou van Holland - Een ouderwets gezellig themafeest!

Ik Hou van Holland is een interactief themafeest wat in het teken staat van de typisch Nederlandse gebruiken en gewoonten. Een chauvinistisch spektakel voor jong en oud. Deze feestavond heeft zijn inspiraties opgedaan van het bekende TV programma. Een avond van gezelligheid, muziek, interactie en [..]

vanaf € 19,- p.p.
Er zijn 3 reviews gegeven. 8.3
IHVH8
IHVH8
IHVH4
IHVH7
IHVH1
IHVH2
disco
Ik Hou van Holland
Ik Hou van Holland
IK hou van Holland
IHVH

Zin in een interactief Themafeest?

'Ik Hou van Holland' is een interactief themafeest wat in het teken staat van de typisch Nederlandse gebruiken en gewoonten. Een chauvinistisch spektakel voor jong en oud. Deze feestavond heeft zijn inspiraties opgedaan van het bekende TV programma. Een avond van gezelligheid, muziek, interactie en oer Hollands feestvieren.

Programma

U wordt ontvangen door de Hollandse gastheer van de avond met heerlijke oranje shooter van het huis. U wordt uitgenodigd om samen op de foto te gaan, om vervolgens tijdens de avond deze foto als aandenken in ansichtkaartvorm te ontvangen.

De ruimte wordt aangekleed in een gezellige entourage in de kleuren oranje, rood, wit en blauw. Met lange tafels, 2 grote molens, truss systeem met Hollandse decoratie, tulpen op tafel.

De drive-inn zal de avond muzikaal begeleiden met de typische Nederlandse nummers, maar er kunnen ook verzoekplaatjes worden aangevraagd. Tevens kunnen de gasten elkaar uitdagen voor een potje oud Hollands bowlen op groot scherm.

Hoogtepunt van de avond is de Holland Quiz? Onder de bezielende leiding van onze gastheer worden er 2 teams gemaakt die diverse vragen moeten beantwoorden over onder ander Hollandse gebruiken, geschiedenis en muziek Wie weet de meest juiste antwoorden te geven op allerlei soorten vragen die met ons kikkerland te maken hebben.

Aan het einde van de avond kan er gedanst worden op de door u aangevraagde verzoeknummers of mee gezongen worden met de Hollandse karaokenummers.

Ik Hou van Holland XL

In plaats van een drive-inn is het ook mogelijk om net zoals op televisie een live orkest aan de avond toe te voegen. Afhankelijk van uw groepsgrote worden het aantal muzikanten ingezet. Verzoeknummers kunnen worden ingediend bij de rasmuzikanten door het invullen van de diverse bierviltjes, maar ook zelf meezingen behoort tot de mogelijkheden. Feest gegarandeerd!

De locatie

Feestconcept op elke locatie in Holland:
De locatie kunt u zelf bepalen, maar wij hebben ook diverse locaties in ons bestand voor een onvergetelijke feestavond. Een partyschip, landhuis, kasteel of een gezellige kroeg. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden in alle regio’s van Holland.

Locatie Twente:
Het landgoed van Nederland als entourage voor deze ouderwets gezellige feestavond. Een typisch oud Hollandse locatie in het oosten van het land is Gasterij de Weemhof in Ootmarsum. Vanaf € 45,00 p.p. exclusief btw heeft u het "Ik Hou Holland feest" inclusief een heerlijk verzorgd koud -en warm buffet.
088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij dit arrangement is inbegrepen:

 •  voorbereiding en organisatie
 •  event coördinator
 •  ontvangst met oranjeshooter
 •  maken van groepsfoto’s bij binnenkomst
 •  afdruk van foto’s op ansichtkaarten
 •  aankleding zaal in rood/wit/blauw en opblaasbare molens
 •  Ik Hou van Holland entertainment
 •  drive-inn met licht en geluid
 •  Holland Quiz
 •  karaokeset
 •  Wii bowlen installatie op groot scherm
 •  4 uren durend programma
Prijs: vanaf € 19,00 p.p. exclusief BTW.
Met een minimumbedrag van € 985,00 exclusief BTW.

Optioneel:

 •  Live muzikanten a la Crazy Piano’s, meerprijs vanaf € 1.375,- totaal exclusief btw.
 •  Hollands hapjes buffet en uitkoop dranken binnenlands gedistilleerd voor 4 uren vanaf € 35,- per persoon exclusief btw.
 •  Hollands koud en warm buffet en uitkoop dranken binnenlands gedistilleerd voor 4 uren vanaf € 45,- per persoon exclusief btw.
Prijs is exclusief reis- en transportkosten.

De prijzen van dit themafeest zijn geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

IHVH8IHVH4IHVH7IHVH1IHVH2discoIk Hou van HollandIk Hou van HollandIK hou van HollandIHVH
8.3/10
beoordeling
8.3 op 10
Beoordeling gebaseerd op 3 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
P. Wijnen
gebruiker Aanbevolen
08-11-2011 08:16

Wij hebben op eigen locatie van jullie "Ik hou van Holland" avond mogen genieten. vanaf de binnenkomst werden we al goed ontvangen met een foto en een drankje. Het was een leuke quiz. Iedereen kan lekker meedoen. Jullie team was lekker enthousiast.

gebruiker 9
D. Braam
gebruiker Aanbevolen
08-02-2011 14:46

Erg leuk vermaakt voor jong en oud entertainment voor herhaling vatbaar.

gebruiker 8
A. Slootweg
gebruiker Aanbevolen
26-04-2010 09:00

We hebben een erg gezellige avond gehad. De entertainers waren top!

Over Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.

Toeristische informatie

" Wij hebben op eigen locatie van jullie "Ik hou van Holland" avond mogen genieten. vanaf de binnenkomst werden we al goed ontvangen met een foto en een drankje. Het was een leuke quiz. Iedereen kan lekker meedoen. Jullie team was lekker enthousiast. "

P. Wijnen 08-11-2011 08:16

Meer leuke uitjes

foto