ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Bedrijfsfeest: Hollandse avond in Giethoorn

Een gezellige nostalgische avond, leuke muziek en een vleugje Giethoorn is wat de Hollandse avond u gaat brengen. Een geweldig feest om met collega's en relaties te beleven, voor jong en oud een super avond uit.

vanaf € 75,50 p.p.
Genieten op ons terras in Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn
Gezelligheid in ons restaurant
Ons Restaurant in Giethoorn
Culinair genieten met de hele familie

Themafeest: Hollandse avond in Giethoorn

Een gezellige nostalgische avond met ouderwetse Hollandse Gezelligheid. Een geweldige avond uit voor u en uw familie of relaties.

Hollandser kan uw themafeest niet!

U wordt ontvangen met een kop tomaten- of mosterdsoep op onze rondvaartboot. Aansluitend maakt u een rondvaart door de historische dorpskern, over het meer ’t Bovenwijde en via het zuidpuntje van Giethoorn.. Dit alles onder begeleiding van een deskundige schipper/gids die u dit prachtige en unieke stukje Nederland laat zien. Aan boord zijn diverse drankjes en een aantal typisch Hollandse hapjes. Terug bij ons restaurant waar diverse kraampjes staan opgesteld met diverse typische Hollandse lekkernijen. De Hollandse avond is een kopie van de populaire tv-show ‘Ik hou van Holland‘. Onder professionele begeleiding wordt de groep in tweeën gedeeld en dan gaat het spel beginnen. De bekende onderdelen als liedjes raden, bekende Nederlanders raden, spellen, enz. komen allemaal aan bod. In de pauzes heeft u de mogelijkheid om de Nederlandse markt te bezoeken voor een hapje. Tijdens de gehele avond (ook rondvaart) zijn de drankjes van de Hollandse bar inbegrepen. U sluit de avond af met een heerlijk bakkie leut (koffie) naar keuze.

Het programma:

17.15 uur Ontvangst op de rondvaartboot 17.45 uur Rondvaart van 2 uur 19.45 uur Hollandse markt 20.15 uur Aanvang Ik Hou van Holland afgewisseld met pauzes waarin u de Hollandse markt kunt bezoeken. 23.45 uur Nederlandse koffievarianten 24.00 uur Geschat einde In de wintermaanden vervalt de rondvaart en zijn alle andere tijden in overleg aanpasbaar. Tevens is de rondvaart te vervangen door een winterwandeling.

088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit themafeest is mogelijk van 40-100 personen en is inclusief:

  •  Tomaten- of mosterdsoep
  •  Hapjes aan boord
  •  Verschillende Nederlandse gerechten (pannenkoeken, grill, kazen, haringkar)
  •  Koffievarianten
  •  Onbeperkt drinken (exclusief buit. gedistilleerd)

Prijzen: Bij 40-70 personen:€ 82,50 Bij 70-90 personen € 75,50

De prijzen van dit themafeest zijn geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Genieten op ons terras in GiethoornGezelligheid in ons restaurantOns Restaurant in GiethoornCulinair genieten met de hele familie

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Over Giethoorn Specialist

Algemeen

Ons restautant in Giethoorn is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor lunch of diner in het restaurant of op het ruime terras. We varen met 3 prachtige overdekte rondvaartboten , waarmee dorps- en natuurtochten worden gemaakt en beschikt over een groepsaccommodatie voor 10-20 personenen en is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse arrangementen.

Faciliteiten

Ons restaurant heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Ons restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

Direct achter het restaurant is een gratis gemeentelijke parkeerplaats met ruimte voor ca. 250 auto's en ca. 10 touringcars. Zomers hebben we o.a. barbecue-arrangementen op ons terras, terwijl 's-winters weer speciale winter-arrangementen met bijvoorbeeld (stamppot)bufetten, workshops, themafeesten etc. worden verzorgd. Wij verzorgen zowel dorps- als natuurtochten door Giethoorn en omgeving. Onze specialiteit is 2-uurs natuurtochten met (natuur)gids.

Ligging

U vindt ons restaurant aan de Hylkemaboulevard, we zijn met de auto bereikbaar en aan het water gelegen. Vanaf ons restaurant kunt u tevoet, op de fiets, per boot of TukTuk het dorp en omgeving gemakkelijk bezoeken. Alle bezienswaardigheden, musea, pottenbakkerij en galerieen bevinden zich op korte (loop)afstand. De rondvaartboten liggen direct voor ons restaurant, waarmee we schitterende dorps-en natuurtochten mee maken. Door de jaren heen is ons restaurant zich gaan specialiseren in het verzorgen van arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven in en rondom Giethoorn. Voor o.a. een familiefeest, bedrijfsuitje, workshops of themafeest, kunnen wij een leuk arrangement verzorgen, zowel passief als actief. U kunt het gehele jaar voor groepen bij ons terecht. Wij zijn dé Giethoorn Specialist.

Omgeving

Ons restaurant is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de kop van Overijssel is Giethoorn de grootste publiekstrekker, waar jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers komen.Wanneer er een ijsperiode komt, dan is Giethoorn en omgeving een schitterend decor voor de schaatsliefhebbers.Vlak bij Giethoorn bevinden zich o.a. de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Vestingstad Steenwijk. Meppel (14 km.), Zwolle (30 km.) bevinden zich op korte afstand.

Toeristische informatie

Uw laatst bekeken arrangementen

Meer leuke uitjes

foto