ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Middag en avond arrangement - Leuke activiteiten en een themafeest in Gelderland

Middag en thema avond arrangement. 2 Feesten samengebracht tot 1 groot geheel. Eerst het actief gedeelte gevolgd door een gezellig themafeest naar keuze. Een hele dag plezier waar nog lang over nagepraat zal worden.

vanaf € 80,- p.p.
Schieten
Schieten
Boerenhoeve
Feestavond bij de Partyboerderij
Entertainment
Bruiloft
Catering

Actie en feest arrangement- Ideaal voor uw Feestjes

Wilt u een succesvol feestje organiseren met zowel wat teambuilding als een geweldige all in thema avond? Kies dan voor een actief middagje met leuke spelletjes, 's avonds gevolgd door een grandioze thema avond. Succes verzekerd!

Programma - Voor een sportief groepsuitje

Om 16:00 uur wordt u ontvangen met een mok koffie en een overheerlijke koek. Daarna volgen 1½ tot 2 uur gezellige activiteiten, zoals, rokkenvoetbal, kruiwagenrace, touwtrekken,bierfietsen en boog-buksschieten, levend voetbalspel.etc.

Om 18.00 uur kunt u zich omkleden en opfrissen hiervoor zijn douches aanwezig. Vervolgens staat een kop soep met een broodje kroket en een kopje koffie klaar.

19.30 Uur gaat de zaal open en gaat u deelnemen aan een verzorgde thema-avond naar keuze mits deze die avond gepland is. All-inn avond met muziek, buffetten, optredens van artiesten en alle consumpties van een spa blauw tot een Franse cognac en nog veel meer. Bijvoorbeeld: een Hollandse avond, een Amsterdamse avond, De avond van de toppertjes, Dance classics nog veel meer.

Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.

De hoeve is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de hoeve over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quad rijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.
088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit gezellige middag en avond arrangement is inclusief:

  •  Ontvangst met koffie en een plak koek
  •  1½ tot 2 uur gezellige activiteiten
  •  Kop soep met een broodje kroket en drankjes
  •  Verzorgde thema-avond inclusief consumpties van een Spa blauw tot een Franse cognac
Prijs: vanaf € 80,00 p.p. all-inclusive.
Extra activiteiten verkrijgbaar (tegen meerprijs)

  •  paintball (€ 25,00 p.p.)
  •  lasergame schieten (€ 350 per 20 personen)
  •  4x4 rijden € 750,00 per jeep voor 1 uur behendigheidsrijden)

Minimum aantal 10 personen (anders in overleg)
Tijdsduur: ongeveer 9 uur.
Dit arrangement is alleen beschikbaar als er een thema-avond plaats vindt (anders in overleg).

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

SchietenBoerenhoeveFeestavond bij de PartyboerderijEntertainmentBruiloftCatering

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Over Onze partner

Algemeen

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg. In het met agrarische werktuigen en gereedschappen ingerichte interieur heerst een knusse gezelligheid

Faciliteiten

Wij beschikken over 4 verschillende zalen en nutuurlijk onze heerlijke binnen tuin voorzien van lekkere lounge banken,zoals de waterput tot 50 personen zaal 1 tot 400 personen zaal 2; tot 200 personen en speel paradijs binkie tot 500 en het gehele capaciteit tot 1400 personen.Verder vind u bij ons een uitgebreid scala van diverse activiteiten zoal qaudrijden,4x4,powerturns,div.buiten en binen spelen onze zalen zijn ook prima geschikt voor kleine en grote evenementen zoals vergaderingen ,teambuilding,unieke feest avonden bedrijfsuitjes van groot tot klein en voor ieders buget

Ligging

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg.we zijn in het midden van nederland (15 min vanaf arnhem)gelegen met pakeer plek tot 350 auto's

Omgeving

wij zijn gelegen in een rustig uitgestrekt agrarisch gebied omringt door de ijssel

Toeristische informatie

Liemers

De Liemers is een streek in de Nederlandse provincie Gelderland en is een werkelijk prachtig gebied. Rivieren, bossen, grazige weiden, bochtige dijken. Het is ook een streek met een lange en voorname geschiedenis, zoals de dorpen en steden laten zien die behoren tot de gemeenten Bergh, Didam, Doesburg, Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar.

Veelal wordt aangenomen dat het bosgbied Montferland de oostelijke grens is, en nog juist in de Achterhoek gelegen is. Gemakshalve wordt echter ook door sommigen de hele Liemers tot de Achterhoek gerekend. Autochtone inwoners van de Liemers zijn het veelal niet eens met deze redenatie en ondanks hun verbondenheid met de aangrenzende Achterhoek zullen ze mensen vlug corrigeren als deze hen Achterhoekers noemen en zeggen dat ze uit de Liemers komen. Eveneens stellen inwoners van de voormalige gemeente Bergh en ook Wehl veelal dat ze uit de Achterhoek komen, en niet uit de Liemers. Sociaal en cultureel gezien zijn er ook verschillen: de voormalige gemeenten Bergh en Wehl zijn immers voor een groot deel op Doetinchem gericht, terwijl Didam op Zevenaar (en in minder mate zelfs op Arnhem) gericht is. Bestuurlijk gezien maakt de gehele nieuwe gemeente Montferland wel weer deel uit van de regio Achterhoek.

Achterhoek

De Achterhoek is 1 van de groenste provincies van Nederland. Een heerlijke omgeving voor een lekker weekendje ontspannen. Een groot fiets- en wandelnetwerk. Van onze partners krijgt u routes op aanvraag. Gewoon even helemaal niets of gebruik maken van de vele toeristische highlights in deze regio. Laat u verrassen !

Montferland

Even lekker een dagje er tussen uit? Dan is het Montferland echt een aanrader! Kleine dorpjes die zich verschuilen achter de heuvels, bossen en akkerland zijn typisch Montferland. Ideaal voor kids zijn natuurlijk de bossen! Zo kunt u de Eltenberg bezoeken wat net over de grens tussen Elten en Stokkum ligt of u bezoekt de Hulzenberg met een hoogte van 84,6 meter zeker leuk om te beklimmen. Montferland heeft super veel te bieden dus!

Meer leuke uitjes

foto