ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Actief en gezellig arrangement - leuk bedrijfsuitstapje

Een gezellig en actief dagje uit. Beleef de Twisterbaan, stormbaan, reuzenstep wedstrijd, touwtrekken en levend tafelvoetbalspel en natuurlijk de kop van jut ! echte teambuilding!. Daarna geniet u van een welverdiend diner.

vanaf € 55,50 p.p.
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Balspel

Actief en gezellig uit in Doesburg - actie voor jong en oud

Een gezellig en actief dagje uit in Gelderland. U gaat onder andere touwtrekken, de stormbaan op, reuzensteppenrace en levend tafelvoetbal spelen etc! Hilariteit alom! Daarna geniet u van een welverdiend wokbuffet of en hutselbuffet.

Een leuk all-in en een unieke teambuilding arrangement voor uw groep.

Programma - Lekker actief met uw groep

U wordt ontvangen met koffie en een Doesburgse mop Daarna beginnen we met het actieve programma met Twisterbaan, stormbaan, reuzenstep wedstrijd, touwtrekken en levendtafelvoetbalspel en natuurlijk de kop van jut. Van al deze activiteiten heeft u vast en zeker honger gekregen.

Er staat een wokbuffet of een hutsel klaar met heel veel lekkers: we beginnen met een kop soep met broodjes en kroepoek, overheerlijke gerechten van vlees en vis die à la minute worden bereid door onze chef-kok in de show woktafel.

Bij het Hutselbuffet kunt u onbeperkt genieten van de Motorpannen. U heeft hierbij de keuze uit minimaal 7 soorten vlees, waaronder varkenshaas, biefstuk, kalkoen, kipfilet en schnitzel. Daarnaast 7 soorten salades en paprika-, uien-, champignons,Natuurlijk met vers gebakken broodjes, frites, gebakken aardappels en koude en warme sauzen.

Daarna krijgt u nog een lekker toetje. We sluiten deze leuke dag af met koffie en een bonbon.

Altijd feest!

Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.De gerestaureerde boerderij in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige,warme en unieke sfeer.

Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld 4x4 rijden of quadrijden en paintball en diverse tochten. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.
088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit gezellige arrangement is inclusief

  •  Ontvangst met koffie en Doesburgse mop
  •  Actieve activiteiten
  •  Kop soep
  •  Wokbuffet of hutselbuffet
  •  Coupe roomijs
  •  Afsluiting met koffie en bonbon
Prijs: € 55,50 p.p.
Minimaal 25 personen anders in overleg.
Tijdsduur 4,5 uur.
Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om te gaan quadrijden.

De prijs van dit Actie-arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

BoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBalspel

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Over Onze partner

Algemeen

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg. In het met agrarische werktuigen en gereedschappen ingerichte interieur heerst een knusse gezelligheid

Faciliteiten

Wij beschikken over 4 verschillende zalen en nutuurlijk onze heerlijke binnen tuin voorzien van lekkere lounge banken,zoals de waterput tot 50 personen zaal 1 tot 400 personen zaal 2; tot 200 personen en speel paradijs binkie tot 500 en het gehele capaciteit tot 1400 personen.Verder vind u bij ons een uitgebreid scala van diverse activiteiten zoal qaudrijden,4x4,powerturns,div.buiten en binen spelen onze zalen zijn ook prima geschikt voor kleine en grote evenementen zoals vergaderingen ,teambuilding,unieke feest avonden bedrijfsuitjes van groot tot klein en voor ieders buget

Ligging

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg.we zijn in het midden van nederland (15 min vanaf arnhem)gelegen met pakeer plek tot 350 auto's

Omgeving

wij zijn gelegen in een rustig uitgestrekt agrarisch gebied omringt door de ijssel

Toeristische informatie

Liemers

De Liemers is een streek in de Nederlandse provincie Gelderland en is een werkelijk prachtig gebied. Rivieren, bossen, grazige weiden, bochtige dijken. Het is ook een streek met een lange en voorname geschiedenis, zoals de dorpen en steden laten zien die behoren tot de gemeenten Bergh, Didam, Doesburg, Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar.

Veelal wordt aangenomen dat het bosgbied Montferland de oostelijke grens is, en nog juist in de Achterhoek gelegen is. Gemakshalve wordt echter ook door sommigen de hele Liemers tot de Achterhoek gerekend. Autochtone inwoners van de Liemers zijn het veelal niet eens met deze redenatie en ondanks hun verbondenheid met de aangrenzende Achterhoek zullen ze mensen vlug corrigeren als deze hen Achterhoekers noemen en zeggen dat ze uit de Liemers komen. Eveneens stellen inwoners van de voormalige gemeente Bergh en ook Wehl veelal dat ze uit de Achterhoek komen, en niet uit de Liemers. Sociaal en cultureel gezien zijn er ook verschillen: de voormalige gemeenten Bergh en Wehl zijn immers voor een groot deel op Doetinchem gericht, terwijl Didam op Zevenaar (en in minder mate zelfs op Arnhem) gericht is. Bestuurlijk gezien maakt de gehele nieuwe gemeente Montferland wel weer deel uit van de regio Achterhoek.

Achterhoek

De Achterhoek is 1 van de groenste provincies van Nederland. Een heerlijke omgeving voor een lekker weekendje ontspannen. Een groot fiets- en wandelnetwerk. Van onze partners krijgt u routes op aanvraag. Gewoon even helemaal niets of gebruik maken van de vele toeristische highlights in deze regio. Laat u verrassen !

Montferland

Even lekker een dagje er tussen uit? Dan is het Montferland echt een aanrader! Kleine dorpjes die zich verschuilen achter de heuvels, bossen en akkerland zijn typisch Montferland. Ideaal voor kids zijn natuurlijk de bossen! Zo kunt u de Eltenberg bezoeken wat net over de grens tussen Elten en Stokkum ligt of u bezoekt de Hulzenberg met een hoogte van 84,6 meter zeker leuk om te beklimmen. Montferland heeft super veel te bieden dus!

Meer leuke uitjes

foto