ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Speel The Sabotage met uw team in Den Haag

Zelfs uw beste collega is tijdens dit programma niet te vertrouwen want onderlinge competitie, bedrog en venijn staan hier hoog in het vaandel! Lukt het u om ondertussen de mol te ontmaskeren? Speel het Mollenspel met uw team in Den Haag.

vanaf € 22,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique

Speel het Mollenspel met uw team in Den Haag

Zelfs uw beste collega is tijdens dit programma niet te vertrouwen want onderlinge competitie, bedrog en venijn staan hier hoog in het vaandel! Speel het Mollenspel met uw team in Den Haag.

Lukt het u om de mol te ontmaskeren?

Nadat onder het genot van een drankje in een gezellige ambiance, de spelregels zijn blootgelegd, komen de onderlinge collegiale verhoudingen onder druk te staan en speelt elk team voor zich. Door punten te vergaren middels verrassende en interactieve teambuildings opdrachten en door gebruikmaking van zowel aloude als vernieuwende communicatiemiddelen moet uw team de strijd aangaan met de andere teams. Het lijkt eenvoudig, niets is minder waar! In uw gezelschap bevindt zich namelijk een mol. Hij of zij zal er alles aan doen om het programma te saboteren en in ieder geval te frustreren als gevolg van zijn of haar geheime missie.

Wie gaat er met de titel Grand Master vandoor?

Lukt het u als enige om deze persoon te ontmantelen dan gaat u er met de titel Grand Master vandoor. Of dit ook de winst voor uw team betekent is nog maar de vraag… Graaft u mee? Duur: ca. 3 uur

088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij dit Mollenspel in Den Haag is inbegrepen:

  •  Instructie en begeleiding
  •  Gebruik materialen
  •  Consumpties: 2 drankjes p.p.
  •  Prijsje winnende team en beste mol

Prijzen zijn exclusief BTW en € 15 reserveringskosten:


8 t/m 14 personen 15 x € 27,50 (minimum bedrag voor 15 personen)
15 t/m 59 personen € 27,50 per persoon
60 t/m 119 personen € 25,00 per persoon
Vanaf 120 personen € 22,50 per persoon


De prijs van dit teamuitje in Den Haag is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Stad Unique & Sport UniqueStad Unique & Sport UniqueStad Unique & Sport UniqueStad Unique & Sport Unique
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
P. Magielse
gebruiker Aanbevolen
21-02-2011 16:48

Leuk spel om met een team of afdeling te spelen. Sommige opdrachten waren te eenvoudig waardoor ze te snel op te lossen waren.

Den Haag

Den Haag is de koninklijke hoofdstad van ons land en de stad van de regering en het parlement. Tevens is Den Haag de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Met het Binnenhof, Mauritshuis, het Gemeentemuseum en de gebouwen van H.P. Berlage is Den Haag zeker het bezoeken waard. Uniek aan Den Haag is dat het ook naast het strand ligt en bij uw bezoek een uitstapje naar het Scheveningse strand zo is gemaakt.

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

Toeristische informatie

" Leuk spel om met een team of afdeling te spelen.
Sommige opdrachten waren te eenvoudig waardoor ze te snel op te lossen waren. "

Anoniem 21-02-2011 16:48

Uw laatst bekeken arrangementen
foto