ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Uniek bedrijfsuitje in Rotterdam met de Zoo Experience in Diergaarde Blijdorp

Ervaar de dierentuin eens op een ‘unique’ manier! Wat dacht u van een bedrijfsuitje in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam? De Zoo Experience is een echte aanrader als u de dierenwereld eens op een andere manier wilt ontdekken.

vanaf € 40,- p.p.
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Dagje naar de dierentuin met uw groep
Groepsuitje in de dierentuin

Uniek bedrijfsuitje in Rotterdam

Ervaar de dierentuin eens op een 'unique’ manier! Een bedrijfsuitje dat u niet snel zult vergeten en een echte aanrader als u de dierenwereld eens op een andere manier wilt ontdekken.

Zoo Experience in Diergaarde Blijdorp

Uw gezelschap wordt in kleine groepjes verdeeld. Elke groep krijgt een mobiele telefoon waarmee foto’s gemaakt en verstuurd kunnen worden mee. U krijgt via deze nieuwste telefoons cryptische informatie over de leukste plekjes in de dierentuin.

Werk samen in Diergaarde Blijdorp op een bijzondere manier

Het doel van de Zoo Experience is dat u deze plekken vindt. Iedere keer maakt u een foto van de bewuste plek of het dier en vervolgens stuurt u deze via een zogenaamd MMS bericht terug. Zodra deze foto binnengekomen en juist is, ontvangt u weer een nieuwe opdracht.

U gaat te voet op zoek naar de plekjes. Soms moet u daar een bijzondere opdracht uitvoeren. Verder kunt u soms ook de hulp van medewerkers en verzorgers van de dierentuin inroepen om bepaalde plekken te vinden. Sommige opdrachten zijn makkelijk en snel te vinden, andere zijn moeilijker op te lossen.
088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit uitje in Diergaarde Blijdorp is inclusief:

  •  Entree Diergaarde Blijdorp
  •  Materialen
  •  Deskundige begeleiding
  •  1 consumptie
  •  duur programma is 3 uur
Prijzen zijn exclusief BTW en € 15 reserveringskosten:
Bij minder dan 15 personen 15 x € 44,50 (dus een minimum bedrag voor 15 personen)
15 t/m 19 personen € 44,50 per persoon
20 t/m 59 personen € 42,00 per persoon
60 t/m 199 personen € 41,00 per persoon
Vanaf 200 personen € 40,00 per persoon

De prijs van dit bedrijfsuitje in Diergaarde Blijdorp is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Stad Unique & Sport UniqueStad Unique & Sport UniqueDagje naar de dierentuin met uw groepGroepsuitje in de dierentuin

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Rotterdam

Beleef echte rotterdamse uitjes. Ontdek Rotterdam zelf met familie, vrienden en collega's met een spectaculair dagje uit, gezellig avondje stappen of een heerlijk weekendje weg! U boekt alleen bij echte rotterdamse bedrijven

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

Toeristische informatie

foto