Walking Dinner Den Haag
WD Algemeen
Groep
Gezellig

Met uw bedrijf op stap met een Walking Dinner in Amsterdam

Culinair genieten met uw bedrijfsuitje in de stad Amsterdam? Dat kan met een gezellige Walking Dinner. U hoeft niet gedurende het hele diner stil te blijven zitten. Nee na iedere gang kunt u genieten van de stad tijdens uw wandeltocht naar de volgende locatie voor de volgende gang.

Bij dit arrangement is inbegrepen

  • Genoemd programma

Prijs:

  • 10 - 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
  • 15 - 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
  • 30 - > personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Min. aantal personen: 10
Tijdsduur: 4,5 uur Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Parkeren

Met uw bedrijf op stap met een Walking Dinner in Amsterdam

Een nadeel van lekker lang tafelen kan nog wel eens gezocht worden in de rug. Huh denkt u? Jaja, we zeggen het misschien wat vreemd, maar wat we bedoelen is dat het nog wel es voorkomt dat de stoelen in een restaurant er voor kunnen zorgen dat de rug gaat tegenwerken en het avondje uit noodgedwongen wordt beperkt.

Het arrangement

Holland Tour Guides denkt natuurlijk met u mee en heeft een geweldige oplossing gevonden voor dit probleem: het Walking Dinner! We nemen u mee voor een heerlijk driegangen diner, maar wel in 3 verschillende restaurants verdeeld over het mooie centrum van Amsterdam! Na iedere gang neemt uw gids u mee door de prachtige Jordaan, over de Wallen of langs het Paleis op de Dam, op weg naar de volgende gang in het volgende restaurant. Op deze manier ziet u een aantal bijzondere kenmerken van Mokum, hoort u fantastische anekdotes en verteert u uitstekend spijs!

Programma-indicatie

18.00 - 19.00 Voorgerecht 19.00- 20.00 Wallen Tour 20.00 - 21.00 Hoofdgerecht 21.00 - 22.00 Jordaan / Grachtengordel Tour 22.00 - 22.30 Nagerecht

Marjolein
7
27 januari 2020
Afgelopen vrijdag met het team als bedrijfsuitje de Walking Dinner in Amsterdam gedaan. Helaas kon niet iedereen erbij zijn, maar het aantal kon gelukkig nog gewijzigd worden. Wat wel jammer was, is dat we in twee groepen werden opgedeeld, terwijl we maar met 20 man waren. De rondleiding zelf was wel erg leuk. Wat betreft het eten zijn er wel verbeterpunten. Zo was er geen vegan dessert terwijl dit van tevoren wel was aangegeven en mogelijk zou zijn. Ook was ineens een vooraf gekozen soep niet meer beschikbaar. Al met al wel een leuke ervaring!
Anoniem
10
14 juni 2011
Walking Dinner Amsterdam was een geslaagde avond. De rondleiding met de gids was leuk & informatief, het eten & drinken was goed. De internationale gasten hebben een gezellige avond gehad, en hebben een heel goede indruk van Amsterdam (NL) gekregen.
Anoniem
9
21 februari 2011
wij waren zeer te spreken over deze manier van recreatie, we hebben een goed beeld gekregen van de gids ( KIM) en de restaurants waren ook goed.
Anneke van Scherpenzeel
9
01 november 2010
De workshops waren erg leuk en de begeleiding was uitstekend!! Een klein nadeel; Doordat de poker en sieraden workshop in dezelfde (kleine) ruimte waren, was het soms wat druk en de poker uitleg niet goed te verstaan. Verder erg goed geregeld.

Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden tour, event of activiteit in Nederland en België.

Tour Guides

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van walking dinners, stadswandelingen, steptochten, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en tours. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren.

Wij bieden de origineelste uitjes, hebben het grootste aanbod, de scherpste prijzen, de beste gidsen en kunnen alle events op maat maten!

Maatwerk

Het biedt u een uitgebreid scala aan evenementen, walking dinners en rondleidingen door heel Nederland en België, met of zonder begeleiding van veelal plaatselijke, professionele gidsen en in vrijwel iedere gewenste taal!

Tip

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Omgeving

Noord-Holland

De provincie Noord-Holland heeft een fantastisch aanbod voor een leuk dagje uit of weekendje weg. Naast prachtige stranden in Egmond aan Zee tot aan Zandvoort zijn ook steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar het bezoeken absoluut waard.

Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, is een stad die wereldwijd bekend staat om zijn unieke charme en diversiteit. De schilderachtige grachten en prachtige historische architectuur geven Amsterdam een uniek karakter. De grachtengordel staat zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Amsterdam is een cultureel centrum met tal van musea, theaters en muziekpodia. Er is een bruisend nachtleven met talloze bars, clubs en lounges. Ondanks zijn stedelijke karakter heeft Amsterdam veel groene ruimtes en parken. De stad staat bekend als een van de meest fietsvriendelijke steden ter wereld.

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit