ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Teamuitje in Nijmegen met The Sabotage

Voor een teamuitje in Nijmegen is het Mollenspel een goede uitdaging. Is uw collega wel te vertrouwen want onderlinge competitie, bedrog en venijn staan hier hoog in het vaandel! Lukt het u om ondertussen de mol te ontmaskeren?

vanaf € 22,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 9.0
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique

Teamuitje in Nijmegen met het Mollenspel

Zelfs uw beste collega is tijdens dit programma niet te vertrouwen want onderlinge competitie, bedrog en venijn staan hier hoog in het vaandel! Lukt het u om ondertussen de mol te ontmaskeren?

Ontdek Nijmegen

Nadat onder het genot van een drankje in een gezellige ambiance, de spelregels zijn blootgelegd, komen de onderlinge collegiale verhoudingen onder druk te liggen en speelt elk team voor zich. Door punten te vergaren middels verrassende en interactieve teambuildings opdrachten en door gebruikmaking van zowel aloude als vernieuwende communicatiemiddelen moet uw team de strijd aangaan met de andere teams. Het lijkt eenvoudig, niets is minder waar! In uw gezelschap bevindt zich een mol. Hij of zij zal er alles aan doen om het programma te saboteren en in ieder geval te frustreren als gevolg van zijn of haar geheime missie.

Wie gaat er met de titel Grand Master vandoor?

Lukt het u als enige om deze persoon te ontmantelen dan gaat u er met de titel Grand Master vandoor. Of dit ook de winst voor uw team betekent is nog maar de vraag… Graaft u mee? Duur: ca. 3 uur

088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit teamuitje in Nijmegen is inclusief

  •  Instructie en begeleiding
  •  Gebruik materialen
  •  Consumpties: 2 drankjes p.p.
  •  Prijsje winnende team en beste mol

Prijzen zijn exclusief BTW en € 15 reserveringskosten:


8 t/m 14 personen 15 x € 27,50 (minimum bedrag voor 15 personen)
15 t/m 59 personen € 27,50 per persoon
60 t/m 119 personen € 25,00 per persoon
Vanaf 120 personen € 22,50 per persoon


De prijs van dit teamuitje in Nijmegen is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Stad Unique & Sport UniqueStad Unique & Sport UniqueStad Unique & Sport UniqueStad Unique & Sport Unique
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
eugenie tromp
46 jaar
gebruiker Aanbevolen
07-04-2016 17:02

We hebben een super middag gehad. Met twee enthousiaste vrouwen die het mollenspel super aanstuurde en begeleidt hebben. Het weer was prachtig, dus onze teammiddag was meer dan geslaagd. Erg leuke reacties op terug gekregen. Dus kortom, erg tevreden en super bedankt. Groetjes Eugenie Tromp ICT Rijk van Nijmegen

Nijmegen

Nijmegen is geschikt voor iedereen! Bezoek een van de vele musea, het Kronenburgerpark, de Waalkade met vele (eet)cafe’s met terrassen, de oudste winkelstraat de Lange Hezelstraat, de Sterrenwacht, de Nijmeegse Vierdaagse, het relaxoord Sanadome en geniet van een heerlijk diner in een van vele restaurants of de pannekoekboot. Ook zijn de vele fiets- en wandelroutes zeker de moeite waard.

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

Toeristische informatie

Rijk van Nijmegen

Als we praten over een regio met een groot aanbod aan landschappen hebben we het zeker of het Rijk van Nijmegen! Deze streek staat voornamelijk bekent om zijn beboste en heuvelachtige gebieden. Het hoogste punt van deze regio ligt op de 100 m. Indrukwekkend is de Ooijpolder die gevormd is door de uiterwaarden van de rivier de Waal. U kunt hier goed terecht voor fiets en wandel gelegenheden en ondertussen genieten van het prachtige natuurgebied. Het Rijk van Nijmegen is absoluut zeker een bezoekje waard!

" We hebben een super middag gehad. Met twee enthousiaste vrouwen die het mollenspel super aanstuurde en begeleidt hebben.
Het weer was prachtig, dus onze teammiddag was meer dan geslaagd. Erg leuke reacties op terug gekregen.
Dus kortom, erg tevreden en super bedankt.
Groetjes Eugenie Tromp ICT Rijk van Nijmegen "

Anoniem 07-04-2016 17:02

Uw laatst bekeken arrangementen
foto