ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Avondje uit in Amsterdam - speel het Moordspel Diner

Een heerlijk diner met een prettig gezelschap in een gezellige sfeer. Zomaar een avond, zomaar een restaurant, zomaar een gezelschap en dan....

vanaf € 52,50 p.p.
mrd
mrd
23
1
89
56

Een avondje uit met collega's

Een heerlijk diner met een prettig gezelschap in een gezellige sfeer. Zomaar een avond, zomaar een restaurant, zomaar een gezelschap en dan....

Moord!

Het dode lichaam van een man! Een moord zo lijkt het! SCHRIK! Recherche over de vloer! Weg gezelligheid! Uw gezelschap is de enige getuige enâ€Â de enige verdachte!! Wie is de moordenaar?

Wie is de dader, wie is verdachte?

Vanaf nu kunt u niemand meer vertrouwen, iedereen is verdacht. Dus ù ook! Uw buurman is misschien wel een moordenaar...! Maar hij verdenkt ù misschien wel van deze moord..! De Verdachten
En het ergste is... iedereen heeft een motief! Ja, u ook! Want had u niet ooit eens....Leugens, verraad en oude onuitgesproken vetes komen boven tafel
Wie kun je nog vertrouwen? En...bent u zèlf werkelijk wie u zegt dat u bent?
De Dader
Wordt de moordenaar ontmaskerd en daarmee deze gruwelijke misdaad opgelost?
Of moet u uiteindelijk toch maar uit u zelf bekennen...

Het moordspel

Met het spannende themafeest "Moordspel Diner" neemt u deel aan het meest ultieme bedrijfsuitje of groepsuitje. Tijdens dit arrangement zult u volledig opgaan in een ongelooflijk spannend moordverhaal. Met behulp van prachtige professionele kostuums en schitterende verhalen en plots kunt u zich volledig in- en uitleven bij het onderzoeken en oplossen van een net gepleegde misdaad. U bent wie u speelt!Beleef dit ultieme moord evenement en geniet intussen van een uitgebreid diner in een van de sfeervolle restaurants in Amsterdam.
088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij dit Moorddiner is inbegrepen:

  •  Uitgebreid 3-gangen diner
  •  Begeleiding door professionele acteur(s)
  •  Kleding
  •  Script
  •  Prijs voor de beste speurneus!
Prijzen:
  •  6 - 12 personen € 69,50 p.p.: NU € 57,50 p.p. excl. 6% BTW
  •  13 - > personen € 64,50 p.p.: NU € 52,50 p.p. excl. 6% BTW

Tijdsduur: 4 uur.
Minimum aantal personen: 6.


De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

mrd2318956

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Amsterdam

Onze hoofdstad heeft natuurlijk ontzettend veel te bieden. Van de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.

Over Onze partner

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

TIP

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Toeristische informatie

foto