ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

GPS tocht Haarlem - Bedrijfsuitje in Noord Holland

Een leuk en betaalbaar teamuitje in Haarlem. Een aanrader voor uw jaarlijkse bedrijfsuitje of relatiedag. U leert de groepsleden namelijk ook eens van een andere kant kennen.

vanaf € 17,50 p.p.
Stad Unique Haarlem
Stad Unique Haarlem
Stad Unique Haarlem
Stad Unique Haarlem
Stad Unique Haarlem

GPS Tocht door Haarlem

Maak een tour door de Historische stad Haarlem met een GPS als uw navigatie. Samen met uw groep de vragen oplossen, de stad door langs de mooiste plekjes en het eindpunt halen. Voor een leuk groepsuitje in Haarlemnn

Stadsrondleiding met uw GPS

De satelliet is bij dit bijzondere programma uw gids door het centrum van Haarlem.

Na een korte introductie wordt de werking van de GPS (Global Positioning System) uitgelegd: hoe leest u een coördinaat, hoe voert u een coördinaat in en hoe vindt u nu de weg met de GPS? Na een oefenrondje gaat u uiteindelijk zelf in kleine groepjes van circa 5 personen op pad.

Wie heeft de GPS het best onder controle?

U moet zelf de juiste coördinaten vinden. Bij elk coördinaat moet u een vraag oplossen en met dit antwoord kunt u het volgende coördinaat berekenen. Onderweg komt u langs de mooiste plekjes van de stad, houd dus niet alleen de GPS maar ook de omgeving in de gaten! Door iedere keer de juiste punten aan te doen verzamelt ook langzaam aan alle benodigde getallen voor de exacte eindlocatie. Op het eindpunt sluiten we de tocht af onder het genot van een drankje
088-5405850
Persoonlijk advies?

Deze GPS Tocht in Haarlem is inclusief

  •  Begeleiding en instructie
  •  Gebruik GPS
  •  Drankje na afloop
  •  Duur programma is 3 uur
Prijzen zijn exclusief BTW en € 15 reserveringskosten:
  •  8 t/m 14 personen 15 x € 19,50 (minimum bedrag voor 15 personen)
  •  15 t/m 59 personen € 19,50 per persoon
  •  60 t/m 119 personen € 18,50 per persoon
  •  Vanaf 120 personen € 17,50 per persoon

De prijs van deze GPS tocht in Haarlem is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Stad Unique HaarlemStad Unique HaarlemStad Unique HaarlemStad Unique Haarlem

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Haarlem

Haarlem, de hoofdstad van Noord-Holland, de stad van het winkelen en de bezienswaardigheden. Haarlem heeft een indrukwekkende historische binnenstad waar u prachtige hofjes, monumenten, musea, theaters, podia, bioscopen, restaurants, markten en evenementen kunt bezoeken. Vanuit Haarlem is ook het strand snel te bereiken. Recreatiegebieden in de omgeving geven de stad een extra uniek karakter en maken Haarlem de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje weg of een dagje leuke dingen doen.

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijforganiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

Toeristische informatie

Uw laatst bekeken arrangementen
foto