Teambuilding in Spanje

Teambuilding arrangementen. leuke teamuitjes. Uw teamdag of teamweekend begint hier

Ibiza

Groepsreis Ibiza- een eiland om verliefd op te worden

Ibiza

3 daagse groepsreis naar Ibiza. Zon, zee, gezelligheid en feest. Tijdens deze verzorgde reis maakt u kennis met de andere kant van Ibiza. Zo bezoekt u Eivissa, hippiemarkt Las Dallias en discotheek Pacha.

Valencia

Meerdaagse groepsreis Valencia - City Challenge, Bike Tour en Paella Diner

Valencia

Een jubileum of iets bijzonders te vieren? Medewerkers, relaties of collega’s verrassen met een bijzondere reis waar ze nog lang over napraten? Tijdens deze Meerdaagse groepsreis geniet u van al het moois dat Valencia te bieden heeft. De stad Valencia staat de laatste jaren in onze top 3 van groepsreis bestemmingen.

Valencia

Ontdek Valencia met dit Teambuildingsarrangement - City Challenge en heerlijk dineren

Valencia

Geniet samen met uw collega's, relaties of medewerkers van een onvergetelijke groepsreis naar Valencia. Werk samen tijdens een City Challenge en proef de smaken van Valencia tijdens een heerlijk Sharing Dinner. De stad Valencia staat de laatste jaren in onze top 3 van groepsreis bestemmingen.

Valencia

Culinaire groepsreis Valencia - Typisch Spaans Wijnlandgoed, Marcado Central, Bike Tour Valencia

Valencia

Tijdens deze Culinaire groepsreis naar Valencia geniet u van al het moois dat Valencia te bieden heeft. Maak een onvergetelijke tour door een typisch Spaans Wijnlandgoed en door Marcado Central met een heerlijke proeverij. Ontdek nog meer van Valencia tijdens de Bike tour onder begeleiding van een Nederlandse gids.

Valencia

Cultureel bedrijfsuitje in Valencia - Bike Tour, Stadswandeling en Paella Diner

Valencia

Tijdens dit Culturele bedrijfsuitje naar Valencia geniet u van al het moois dat deze stad te bieden heeft. Onder begeleiding van een Nederlandse gids fietst u langs de Culturele hoogtepunten, maakt u een unieke stadswandeling en geniet u van een echt Spaanse Paella diner.

Valencia

Unieke Groepsreis Valencia - Catamaran Tour, Jetskien en lunchen bij de hipste strandtent

Valencia

Samen met uw collega's genieten van een unieke groepsreis in Valencia? Tijdens deze reis geniet u van heerlijke gerechten tijdens de Tapas Tour, gaat u heerlijk lunchen bij een van de hipste strandtenten, maakt u een prachtige Catamaran Tour en geniet u van een echt Spaans Paella diner. De stad Valencia staat de laatste jaren in onze top 3 van groepsreis bestemmingen.

Barcelona

Meerdaagse Groepsreis Barcelona - Verken de stad per fiets

Barcelona

Een jubileum, bedrijfsuitje of teambuilding organiseren? Medewerkers, collega’s, vrienden of sportvrienden verrassen met een gezellig weekend weg waar nog lang over nagepraat wordt? Tijdens deze meerdaagse groepsreis geniet u van al het moois wat Barcelona te bieden heeft. De stad Barcelona is al jaren 1 van de meest populaire steden voor een city trip in Europa.

7 Uitstapjes

Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit