Varen in Groningen
rondvaart
Varen in Groningen
Varen in Groningen
varen

Rondvaart door de stad Groningen

Beleef samen met vrienden of familie een gezellige dag op de Groningse wateren. Vanaf het water zult u de stad Groningen verkennen. Benieuwd wat Groningen u te bieden heeft? Twijfel niet langer stap aan boord van de sloep.

Bij deze Rondvaart door de stad Groningen is inbegrepen:

  • Rondvaart van 1 uur over de Groningse wateren

Prijs: € 100.00 tot 12 personen

  • Voor groepen tot 12 personen betaalt u € 100,00.
  • Wilt u een extra uur varen? Voor een extra uur betaalt u € 60,00. 

Bent u met een grotere groep dan 12 personen, dan kan er met meerdere boten worden gevaren. 

De prijs van deze Rondvaart door de Stad Groningen is geldig tot en met 31 december 2023.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren

Uitgebreide omschrijving

Groningen verkennen kan op veel manieren. Een blik vanaf het water levert verrassende stadsgezichten op. Er worden verschillende boottochten met de sloep door de gracht van Groningen aangeboden. Stap aan boord, kijk om je heen, luister naar de schipper en ontdek de geschiedenis van Groningen. Voor sightseeing, een feestje met vrienden of collega's. Een ideaal groepsuitje in de stad Groningen. 

Bezoek aan het voormalige vrachtschip M.S. Ludina

Tijdens uw rondvaart kunt u een bezoek brengen aan het vrachtschip. Het vrachtschip weegt maar liefst 104 ton en komt uit 1908. In het schip kunt u heerlijk rondkijken en luisteren naar de geschiedenis van het schip. U kunt aan boord gebruik maken van de koffietafel (ook decafé of thee). Geniet van een Groninger koek met roomboter en/of cake. 

Aan boord kan op verzoek ook worden geluncht. Een lunch kan geserveerd worden vanaf 12:00 uur. 

Geniet van de schitterende omgeving

Groningen is een prachtige provincie om te varen. Vanwege de grote variatie aan landschappen én vanwege de vele mogelijkheden voor de vaartoerist. Er zijn verschillende nieuwe vaarroutes gerealiseerd en bestaande routes zijn opgeknapt. 

Onze partner

Algemeen

Het binnenvaartschip is door de eigenaar verbouwd tot een sfeervol woonschip, voorzien van alle moderne gemakken en in het ruim een kombuis en (huiskamer)restaurant accommodatie.
Tijdens het bezoek kunt u rondkijken en wordt u iets verteld over de geschiedenis van het schip.

Optioneel

Aan boord kunt u gebruik maken van een koffietafel (ook decafé of thee). Ook kan vanaf 12.00 uur op verzoek een lunch worden geserveerd.
Een standaard koffietafel is inclusief Groninger koek met roomboter en / of cake en kan op verzoek worden uitgebreid. Een lunch wordt in overleg met u samengesteld.

Betaling en annulering

De totaalsom van het arrangement of boothuur moet uiterlijk zeven dagen voor de vaardatum ten minste voor de helft betaald zijn

Omgeving

Groningen is een prachtige provincie om te varen. Vanwege de grote variatie aan landschappen én vanwege de vele mogelijkheden voor de vaartoerist. Er zijn verschillende nieuwe vaarroutes gerealiseerd, bestaande routes opgeknapt en er is gezorgd

Omgeving

Groningen

Voor een heerlijk weekendje weg, relaxen met een beautydag of compleet verzorgd wellnessweekend, actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit biedt de provincie Groningen zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg in Groningen.

Groningen

Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Het heeft een rijke geschiedenis, en dit is te zien aan de historische architectuur in de binnenstad. De Martinitoren, de Grote Markt en de vele grachten dragen bij aan de pittoreske uitstraling. Groningen heeft verschillende culturele instellingen, waaronder musea, theaters en kunstgaleries, zoals het Groninger Museum. De binnenstad van Groningen heeft gezellige winkelstraten met een mix van grote winkelketens, boetieks en speciaalzaken. De Folkingestraat is uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland.

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit