vergaderzaal
restaurant
vergaderzaal
Lounge
diner

Vergaderen in Renesse - 32-uurs vergaderarrangement aan de Zeeuwse kust

Zoekt u een gastvrije vergaderlocatie voor een meerdaagse bijeenkomst met de mogelijkheid om ook naar het strand te gaan? Dan is dit een uitstekend vergaderarrangement. Deze vergaderlocatie ligt op 5 autominuten van het strand dus wilt u tussendoor of na uw vergadersessie even het strand op om uw gedachte verzetten dan kunt u dat bij deze vergaderlocatie goed combineren.

Dit 2-daags Vergaderarrangement in Renesse is inclusief:

  • Een ruime sfeervolle vergadersalon met veel daglicht
  • Onbeperkt verse koffie, thee en vergadermints in de vergadersalon
  • Overheadprojector, projectiescherm, videoafspeelapparatuur, een flipover met voldoende stiften, noteblocks
  • 1 Overnachting op een eigen kamer (met bad/douche, toilet, kabeltelevisie en föhn)
  • 2x een royaal lunchbuffet met huisgemaakte verse salades, een kopje soep en een warme snack, fruitsappen, zuivel, vers gebakken broodjes en diverse belegsoorten
  • 1x Een verfijnd 3-gangen diner in restaurant le Marquis
  • 1x Een uitgebreid ontbijtbuffet met onder andere vers gebakken broodjes, fruitsappen, zuivel, diverse verschillende soorten brood en beleg, etc.

Prijs: vanaf € 209,00 p.p. op basis van een 1-persoonskamer.
Exclusief BTW

Tarieven 2 personen per kamer zijn op aanvraag.

De prijs van dit 2-daags vergaderarrangement in Renesse is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Zwemmogelijkheden
Sauna
Restaurant
Receptie
Parkeren
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur

Vergaderen in Renesse

Zoekt u een gastvrije vergaderlocatie voor een meerdaagse bijeenkomst met de mogelijkheid om ook naar het strand te gaan? Dan is dit een uitstekend vergaderarrangement. Deze vergaderlocatie ligt op 5 autominuten van het strand dus wilt u tussendoor of na uw vergadersessie even het strand op om uw gedachte verzetten dan kunt u dat bij deze vergaderlocatie goed combineren.

Ontmoet uw zakelijke relaties in Renesse

Als u een cursus of vergadering buiten de deur’ wilt organiseren, wilt u geen overbodige zorgen aan uw hoofd. Wat u wél wilt, is ongestoord uw bijeenkomst houden. Met de zekerheid dat aan alles is gedacht. Zakelijk, maar betrokken. Het hotel biedt hoogstaande faciliteiten en fraaie, comfortabele kamers. Deze vergader- en trainingslocatie is een prima uitvalsbasis voor uw zakelijke bijeenkomst en ligt dicht bij het strand, goed voor een uitwaaisessie of een teambuildingsactiviteit op het strand.

Hotelkamers

Overnachten kan in meerdere sferen, van eenvoudig basic tot heerlijk luxe. Net waar u zin in heeft. Wat u ook kiest, u hebt altijd heerlijke bedden, een prima badkamer, draadloos internet en gratis parkeerplaats. Het Badhotel beschikt over 50 comfortabele hotelkamers. Uw kamer is voorzien van ligbad, douche, föhn, toilet, kleurentelevisie, safe, telefoon, schrijftafel en kofferrek. Enkele kamers zijn voorzien van een klein balkon of een dakterras.

Joyce Hobert
9
02 september 2022
Goed hotel, prima hotelkamers, vriendelijk personeel - geen vraag is teveel.
janske van dinter
10
31 januari 2020
snel reageren en meedenken is een slogan die echt bij jullie past. ik zal zeker in de toekomst vaker bij jullie aankloppen. zon organisatie maakt me blij
Suzanne Blok
7
06 oktober 2014
Leuke locatie met aparte ruimte om te vergaderen, tussendoor tocht gemaakt op gehuurde fietsen. Dichtbij strand en duinen en het gezellige centrum. Alles was goed geregeld en verzorgd.

Onze partner

Algemeen

Het sfeervolle hotel ligt op een unieke locatie aan de rand van het gezellige centrum van Renesse en op loopafstand van de brede duinen en mooie stranden. De directe omgeving rond het gastvrije Badhotel biedt ongekende mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf. Daarbij staan het intieme karakter, de persoonlijke aandacht en de uitgebreide faciliteiten centraal om u grenzeloos in de watten te leggen.

Kamers en zalen

Het badhotel beschikt over 40 comfortabele hotelkamers. Uw kamer is voorzien van ligbad, douche, föhn, toilet, tv, safe, telefoon, schrijftafel, kofferrek en wekservice. Enkele kamers zijn voorzien van een klein balkon of een dakterras.De keuzevrijheid van het toch al niet onderbedeelde badhotel is nu uitgebreid met rustieke kamers en moderne studio's in het naastgelegen Villa Westerduin!

Het hotel heeft binnen haar muren verschillende goed geoutileerde vergaderruimtes. Zakelijk en practisch ingericht met alle facileiten binnen handbereik. Wie kiest voor een klassiek ingerichte, representatieve vergadergaderruimte bezoekt Villa Westerduin. Weliswaar los van de faciliteiten van het Badhotel maar daarentegen sfeervol en rustiek. Het gehele hotel is voorzien van draadloos internet.

Faciliteiten

- Engelse pub
- Buitenzwembad
- Finse sauna
- Solarium
- Lounge met open haard
- Fietsenverhuur
- Royaal terras
- Draadloos internet voor € 8,50 per uur
- Gratis parkeerplaats aanwezig
- Rolstoeltoegankelijk, geen invalidekamers wel ITA gehandicaptentoilet
- Alle kamers zijn rookvrij

Omgeving

De zonnige badplaats Renesse ligt op het eiland Schouwen-Duiveland, een vakantiebestemming die u veel te bieden heeft. Ga windsurfen op zee of het Grevelingenmeer. Geniet van een heerlijk middagje zeilen of golfen. Fietsen of wandelen door de prachtige bossen rondom Burgh-Haamstede is een aanrader. Schilderachtige stadjes en dorpjes als Brouwershaven en Zierikzee liggen ook vlakbij. Het hotel heeft een gunstige ligging op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Renesse.

Om u te helpen met uw ontdekkingstocht door de omgeving, kunt u bij Badhotel Renesse fietsen en mountainbikes huren. Kinderen kunnen naar hartenlust rond spetteren in het kinderbad van het hotel. En wat dacht u van een middag strand en daarna een heerlijk warme sauna?

Omgeving

Zeeland

Weekendje weg , heerlijk uit in Zeeland. Weekendje fietsen of wandelen aan de Zeeuwse kust, relaxen met een wellness weekend of juist een sportieve zeildag beleven op de Zeeuwse wateren!

Renesse

Renesse is een populaire badplaats in Zeeland. Het ligt aan de Noordzeekust en heeft uitgestrekte zandstranden. Deze stranden zijn ideaal voor zonnebaden, zwemmen en diverse watersportactiviteiten. Als populaire vakantiebestemming heeft Renesse een breed scala aan toeristische voorzieningen, restaurants, en winkels. Renesse staat bekend om zijn bruisende uitgaansleven, vooral tijdens de zomermaanden. Er zijn tal van bars, clubs en strandtenten waar bezoekers kunnen genieten van muziek en entertainment. De omgeving van Renesse bestaat uit prachtige duingebieden en natuurgebieden.

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit