cafe
cafe
cafe
cafe

Bourgondisch genieten van diner keuzemenu in Den Bosch

Drie verschillende samengestelde menu's vanaf € 22.50 p.p.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Parkeren

Dineren in Den Bosch

Bent u met een groepje van 12 tot 40 man dan kunt u in Café Bar le Duc, gezellig oud bruin café in het centrum van 's-Hertogenbosch, dineren. Perfect om te combineren met de bierbrouwerij rondleiding en bier proeverij.

Menu 1: € 22.50 p.p. met keuze uit: 

Keuze uit:
Tomatensoep
Dagsoep

Saté van de haas
Thaise Kip
Fish and Chips
Pasta pesto

IJstruffels
Koffie

Menu 2 € 28.50 p.p. met keuze uit:

Tomatensoep
Visbordje
Carpaccio

Kogelbiefstuk
Varkenshaasmedaillons
Gamba's
Pasta Pesto

IJstruffels
Koffie

Anoniem
8
20 juni 2017
Bijzonder lekker en goed gegeten met een groep van 13 personen. Top !

Onze partner

Algemeen

Ontdek de welbekende Brabantse gezelligheid in dit bruine café. Dit multifunctionele horecabedrijf is gelegen in de oudste wijk van het bourgondische 's-Hertogenbosch. Laat u verrassen door de diverse mogelijkheden.

Bierbrouwerij

Sinds 1999 wordt hier eigen bier (genaamd ’t Kolleke) gebrouwen, in het naastgelegen pand aan de Kruisstraat. Op dit momentworden daar nu zes bieren door het jaar heen en twee bieren die seizoensgebonden zijn gebrouwen. Deze zijn allen van de tap verkrijgbaar in het café, daarbij ook op de fles en/of als geschenkverpakking te koop in de brouwerij of bij diverse slijterijen en winkels in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Op doordeweekse dagen en op zaterdagen kunt u ook een bierpresentatie aanschouwen of de brouwerij bezoeken. Bent u benieuwd naar de biersoorten dan bent u natuurlijk altijd welkom om te komen proeven!

Geschiedenis

Op 3 oktober 1975 werden de deuren van het café geopend. Voor alsnog sleutelclub 'le Duc' in de vervallen wijk de Uilenburg.

Na jarenlang vakmanschap, uitbreiding, verbroedering, opbouw van de wijk en een hoop traditie en passie is dit nu een erkend bedrijf in inmiddels het mooiste stukje centrum van 's-Hertogenbosch.

Groepsuitjes

Een bezoek aan de brouwerij en een heerlijke lunch/diner in het centrum van 's-Hertogenbosch is de gouden combinatie voor een geslaagde familiedag, vrijgezellenuitje of een ander groepsuitje.Vraag naar de mogelijkheden voor een offerte op maat.

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

Den Bosch

Den Bosch is de hoofdstad van Brabant. Het historische centrum van Den Bosch is pittoresk met smalle straatjes, middeleeuwse panden en prachtige grachten. Een rondvaart door de Binnendieze biedt een uniek perspectief op de stad. De Markt is het centrale plein van de stad, omgeven door cafés en restaurants. Het indrukwekkende stadhuis op het plein is een prachtig voorbeeld van Brabantse gotiek. Den Bosch staat bekend om zijn bourgondische levensstijl. De stad heeft talloze restaurants, cafés en eetgelegenheden waar je kunt genieten van heerlijke gerechten.

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit