Rotterdam
crazy city
crazy
fun
groepsfoto

Hilarisch Bedrijfsuitje Crazy 88 in Rotterdam

Voor een hilarisch bedrijfsuitje in Rotterdam is de Crazy 88 een aanrader. Verdien een euro als straatartiest, doe midden op de Dam allemaal tegelijk een gechoreografeerde dans. Voorbeelden van opdrachten die u samen moet gaan doen. Goed dus voor een beetje teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje!

Bij dit Hilarische bedrijfsuitje is inbegrepen:

  • Professionele begeleiding
  • 1 consumptie
  • Versnapering voor onderweg
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • 1 DVD met alle filmpjes
We kunnen de opdrachten aanpassen aan de wensen van de groep, van een beetje crazy tot héél crazy!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Parkeren

Crazy 88 Rotterdam is gek, uitbundig en komisch!

Heb je even activi-tijd? Wij komen nu met het meest hilarische bedrijfsuitje van Nederland! Dit waanzinnige opdrachtenspel speelt zich af in het mooie Rotterdam en is gebaseerd op het spraakmakende BNN televisieprogramma Crazy 88. Crazy 88 staat voor 88 (tè) gekke opdrachten, die binnen een bepaalde tijd dienen te worden uitgevoerd.

De opdrachten

Nu vonden wij 88 opdrachten wel erg veel en hebben er daarom 10 van gemaakt: 1. Drink een kopje koffie bij iemand thuis 2. Verdien een euro als straatartiest 3. Doe midden op de Coolsingel allemaal tegelijk een gechoreografeerde dans... O, dit valt reuze mee hè? Haha! Nou, wacht maar af! De andere opdrachten zijn namelijk véél uitdagender, véél grappiger en vooral vééééél GEKKER!!!

Het spel

U wordt in het centrum van Rotterdam opgesplitst in teams van 5 - 8 personen en op pad gestuurd met 10 belachelijke, hilarische en waanzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de videocamera en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd! Kortom; welk team voert de opdrachten het beste uit en is het gekst ... uuhh we bedoelen het snelst! Moge het meest crazy team winnen!!

Prijs

Prijzen: 10 - 14 personen € 30,50 p.p. excl. BTW 15 - 19 personen € 27,50 p.p. excl. BTW 20 - > personen € 25,50 p.p. excl. BTW Tijdsduur: 2,5 uur Minimum aantal personen: 10. Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden tour, event of activiteit in Nederland en België kunt u hier terecht.

Actief Events

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van spelprogramma's, strandevents, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en themafeesten. Bekijk ons unieke aanbod en laat u inspireren.

Groepsgrootte

U kunt bij ons terecht vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

Wij bieden u de meest gevarieerde èn leukste uitjes in Nederland en België op één website!

Bent u op zoek naar een ècht uniek uitje? Graag in de ochtend en middag? Alleen de ochtend? Middag en avond? U bepaalt! U kunt bij ons oneindig variëren en mengen tot u uiteindelijk het ultieme op maat gemaakte uitje heeft.

Omgeving

Zuid-Holland

Leuke uitjes en groepsuiitjes in Zuid holland. Zoek je leuke uitjes en groepsuitjes in zuid holland ? groepsuitjes en leuke uitjes in zuid holland boek je hier. Naast de prachtige stranden van Scheveningen, Noordwijk en Katwijk zijn ook steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden het bezoeken absoluut waard. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg in Zuid-Holland.

Rotterdam

Rotterdam staat bekend om zijn moderne en vernieuwende architectuur. De stad heeft een skyline met opvallende gebouwen zoals de Erasmusbrug, de Kubuswoningen en de Markthal. Als een van de grootste havens ter wereld is de haven van Rotterdam een belangrijk kenmerk van de stad. Rotterdam biedt uitgebreide winkelmogelijkheden, het winkelgebied Blaak en de Koopgoot zijn populaire bestemmingen. Rotterdam heeft een levendige kunst- en cultuurscene. Musea zoals het Boijmans Van Beuningen, de Kunsthal en de Witte de Withstraat bieden een breed scala aan artistieke expressie.

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit