Bedrijfsuitjes in Paasloo

bedrijfsuitje organiseren ? leuke bedrijfsuitjes beginnen hier

Prison Break

Prison Escape Challenge: Het online bedrijfsuitje voor deze winter

Paasloo 40 verkocht

De afgelopen maanden was ons land in de greep van een virus en heeft ons land op vele vlakken verlamd. De criminele wereld heeft echter niet stil gezeten en wij verwachten dan ook een grote toename aan criminele activiteiten. Helpen jullie ons deze zaak op te lossen? Het meest spannende, hilarische en uitdagende online bedrijfsuitje dat vanaf iedere locatie te spelen is.

Daf rijden

DAF Expeditie in de Lindevallei - Bedrijfsuitje in Overijssel

Paasloo 103 verkocht

Super bedrijfsuitje in Overijssel. Ontdek per DAF de mooie omgeving van de Weerribben en . Jullie sluiten af met een heerlijke Barbecue of Buffet.

prison break

The Great Escape - Spannend uitje voor het hele bedrijf

Paasloo 24 verkocht

Beleef deze nieuwe escape sensatie met uw personeel of klanten. U en uw medeplichtigen worden gearresteerd om een gevangenisstraf uit te zitten. Lukt het jullie om te ontsnappen? Probeer binnen de 90 minuten de vluchtauto te bereiken. Durf jij deze uitdaging aan?

Mega sint quiz

Sinterklaas bij uw bedrijf - Inclusief MEGA Sint Quiz

Paasloo

Vier dit Oer-Hollandse december feest met je collega's of werknemers. U kunt het Sinterklaas bedrijfsweekend vieren met de gezinnen van al uw medewerkers tijdens de gezinsvariant of met alleen uw medewerkers (met eventueel partner) tijdens de Sint & ..... avond. Er zijn 3 programma's waar u uit kunt kiezen.

Terras

Online Pubquiz - Ga de online strijd aan met uw collega's

Paasloo

Ga de online strijd aan met uw collega's. Werken jullie voornamelijk vanuit huis of verspreid over het land? Aan deze online quiz kan iedereen op afstand mee doen.

5 Uitstapjes

Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2023 Zakelijk uit