8 Uurs Vergaderen in Overijssel

Zoekt u een passende vergaderlocatie voor een dag of middag met avond? Hier vindt u uitstekende vergaderlocaties door heel Nederland!

Vergaderzaal

Vergaderen te midden van het Twentse Coulisselandschap in Overijssel

Enschede-Boekelo 198 verkocht

8-uurs vergaderarrangement In Twente. Er wordt veel aandacht besteedt aan de kwaliteit en gastvrijheid waar Resort Bad Boekelo om bekend staat. Voor de zakelijke markt betekent dit een optimale gastvrijheid met de kwaliteit die u voor uw klanten of personeel wenst.

vergaderzaal

Uw zakelijke bijeenkomst in het authentiek Enschede met het 8-uurs vergaderarrangement

Enschede

Voor een zakelijke bijeenkomst bent u bij deze locatie aan het juiste adres. Diverse dining rooms kunnen worden samengevoegd. In combinatie met Brasserie De Bakspieker ontstaat er hierdoor een (feest)locatie voor zo'n 200 personen. De verschillende ruimtes zijn geschikt voor elk doeleinde.

Vergaderen in Twente

8-uurs vergaderarrangement bij een veelzijdige vergaderlocatie in Twente

Delden

Wees welkom in Twente. Onze vergader locatie biedt alle faciliteiten voor een succesvolle meeting. Onze vergaderzalen zijn geschikt van 5 tot 150 personen. Sluit uw dag bijeenkomst af met een sportieve activiteit of een heerlijk diner.

Vergaderzaal op het landgoed

8-uurs Vergaderarrangement op een sfeervol landgoed in Twente

Lattrop

Doe inspiratie op in de natuur en plan die brainstormsessie, boardmeeting, training of vergadering op een bijzondere stijlvolle locatie in het gastvrije Twente. Op dit landgoed zijn volop mogelijkheden voor zowel grote als kleine gezelschappen.

sallandshoeve

8-uurs vergaderarrangement nabij de Sallandseheuvelrug

Nieuw Heeten

Organiseer uw vergadering nabij het prachtige natuurgebied de Sallendseheuvelrug! Inspiratie door een omgeving van rust, ruimte en natuurlijke schoonheid, dat is vergaderen op deze locatie! De vergaderlocatie is gelegen tussen Holten en Raalte en op nog geen 10 minuten afstand van de A1 of N35 waardoor u er zeer gemakkelijk kunt komen!

racesquare

8-uurs Vergaderarrangement bij een unieke locatie met uitzicht op het veld van PEC Zwolle

Zwolle

Vergaderen op de tofste plek van Zwolle? Zoek niet verder. Want waar heb je uitzicht op het veld van PEC Zwolle en begeef je je in Formule 1-sferen? Juist, op deze locatie Zwolle! De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt parkeren voor de deur en de bus stopt voor het stadion van PEC Zwolle.

6 Uitstapjes

Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit