Locatie Witte Hoes
Hotel en vergaderlocatie Kruller
Groepsaccommodatie Witte Hoes
Overnachten in Hotel Kruller
Eten en Drinken

2 Daags vergaderarrangement op de Veluwe in Otterlo

Deze vergaderlocatie in Otterlo is een prima oord om cursussen, trainingen en/of vergaderingen te organiseren. Het beschikt over meerdere ruime zalen met moderne apparatuur. Vanuit het hotel wandelt u zo even de natuur in om even nieuwe inspiratie op te halen om er zo een goede meeting van te maken.

Dit 32-uur vergaderarrangement op de Veluwe is inclusief:

 • Ontvangst met koffie/ thee en een huisgemaakte lekkernij
 • Zaalhuur voor betreffende dagdelen
 • 1 Overnachting
 • 1x Ontbijt
 • Beamer, scherm, flipover en toolkit voor de trainers
 • Onbeperkt koffie/ thee naar keuze aan de bar
 • Veluws water, zuurtjes en mintjes en vers fruit op zaal
 • Verfrissen van de zaal tijdens lunch
 • Uitgebreide, lokale lunch voor betreffende dagen
 • Snel WiFi
 • Parkeergelegenheid

Prijs: vanaf € 252,00 p.p.

Uitbreidingsmogelijkheden:

Naast een 2-daags vergaderarrangement kunt u hier ook terecht voor 3, 4 of 5 daagse vergaderarrangementen.

De prijs van dit 2-daags vergaderarrangement in Otterlo is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Receptie
Speelparadijs
Parkeren
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur

Meerdaags vergaderen op de Veluwe

Onze accommodaties liggen allen in Otterlo, op loopafstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. De juiste plek voor harde werkers, bruggenbouwers, leergierigen, enthousiastelingen, smulpapen, fijnproevers, actievelingen en lekkerbekken die toe zijn aan een inspirerende, bemoedigende, belerende of productieve sessie.

De locaties

Hotel
De informele, kleinschalige vergaderlocatie in Otterlo op de Veluwe met grote knipoog naar onze grote buur het Kröller-Müller Museum.
Dagvergaderingen en meerdaagse bijeenkomsten.

Duurzame evenementenhal
Wij beiden een volledig duurzame evenementenhal met vergadermogelijkheden. Onze energie komt van onze 140 zonnepanelen en warmtepomp, dus uw milieubewuste uitje organiseren wij voor de volle 100%. Er is een grote indoorhal waar activiteiten plaats kunnen vinden met speciale focus op teambuilding. Hier bevinden zich ook de vergaderruimte, het restaurant en de bar.
Dagvergaderingen, teambuilding en arrangementuitbreidingen en activiteiten.

De Boshut
Inspirerend en back-to-basic

Uitbreiden met activiteiten

Wilt u uw arrangement uitbreiden met een ontspannen, actieve of teambuildingsactiviteit? Dat kan! Denk eens aan een frisse neus halen met de boswachter, een in- & outdooractiviteit, een kookworkshop of bijvoorbeeld een paintbar. En dit zijn slechts enkele voorbeelden. Ons aanbod is zeer divers.

Onze partner

Vergaderaccommodatie op de Veluwe

Deze gezellige vergaderlocatie ligt op slechts 950 meter van Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Het hotel is een ideale locatie voor een inspirerende en van top tot teen verzorgde vergaderbijeenkomst. Het hotel ligt in hartje Otterlo, midden op de Veluwe en is omringd door vele fiets- en wandelpaden voor een frisse neus tussen de bedrijven door.

Kleinschalige vergaderlocatie

U zoekt een kleinschalige accommodatie, passende vergaderruimte, informele maar professionele service en kosteloos wifi? Hebbes!
Wij bieden 3 vergaderruimtes en veel mogelijkheden voor break-outs. Daarnaast hebben wij met in In- & outdoorlocatie Otterlo Events alle mogelijkheden in huis om uw bijeenkomst op te fleuren met leuke, spannende, culturele of teambuildingsactiviteiten.

Hotelkamers

Het hotel beschikt biedt 17 hotelkamers. De hotelkamers voorzien u in alle basisvoorwaarden voor een goed verblijf. Mocht uw gezelschap meer kamers nodig hebben dan hebben wij in onze groepsaccommodatie, 150m verder, nog een 14 hotelkamers.

Eten en Drinken

Uw verblijf wordt van top tot teen verzorgd, van 's ochtend tot 's avonds, van kleinere tot grotere eters en van vleesliefhebbers tot vegan lekkerbekken. Erik en Nathalie leggen jullie graag in de watten.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Otterlo

Otterlo is een charmant dorp gelegen op de Veluwe. Het fungeert als de toegangspoort tot het Hoge Veluwe Nationaal Park, een van de grootste natuurreservaten in Nederland. Het park biedt diverse landschappen, waaronder bossen, heidevelden en zandverstuivingen, en is ideaal voor wandel- en fietstochten. Het Kröller-Müller Museum in voor moderne kunst en beeldhouwkunst is gelegen in het Hoge Veluwe Nationaal Park. Het herbergt een indrukwekkende collectie van werken van Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Piet Mondriaan en andere kunstenaars.

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit